Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    válasz gaga33 #56253 üzenetére

    Szerintem is ott rejlik a régi készletek nehéz eladhatósága, hogy a Lego dömpingben nyomja ki a készleteket, a nagy és drága cuccokat is. És persze vannak jól sikerült király készletek a múltból, de amikor a user választ, hogy 180-ért vegyen egy City Docks-ot (amiről ráadásul nyilvános infó is, hogy anno 60 ezerbe került), vagy ehelyett 150-ét választhat egy jóval nagyobb 90 éves várat, vagy egy Hullámvasutat, vagy csomó mást, és kap vip pontot meg ingyen kiszállítják neki, és hivatalos az egész adásvétel, nem egy idegennel kell boltolni az interneten, hát akkor sokan nem az előbbi mellett döntenek. Vagy ha nagyon Ninjago-t akar, akkor még mindig ott van 100-ért a sokkal nagyobb City Gardens és a maradékból vehet még valami komolyabb cuccott mellé.

    Szóval az ilyenek megmaradnak a gyűjtő vagy fanatikus féle vevőknek, de azok közül is csak a gazdagabbaknak. Hát nem tudom, mennyi ilyen van és mennyi fog maradni a megélhetési költségek drasztikus emelkedése után.

    Mod: meg én azzal sem értek egyet, hogy le kell követni a BL árakat. Azt látom, hogy a legtöbben sz*rrá akarják nyerni magukat a Legoval és a lehető legmagasabbra rakják be az árat, mert hogy "ez a piaci ár, nézd meg BL-en". Oké, hogy nem beszerzési áron akarja senki, de az is lehet tök működő modell, hogy a beszerzési árra rárak az ember egy tisztességes hasznot és kész, nem pedig berakja a maximumra az árat, hogy hátha elmegy.
    De nem akarok a magas lóról beszélni, ezzel a móddal sincs gond, ha valakinek sok ideje van. De én pl ha megnézem a másodpiaci árakat, és annak még a legeslegaljára betett ár is tök jó a beszerzési áramhoz képest, akkor nekem az pozitív kimenetel és nem érzem úgy, hogy elherdáltam bármit. Inkább örülök, hogy elmegy pár nap alatt egy szett és nyertem rajta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák