Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • batmanéhes

    tag

    válasz Pötyi #5126 üzenetére

    Ja, magyar embernek magyar processzort, magyar LEGO-t, magyar oh wait.

    Nehéz életed lehet, ha egy kínált lehetőség ilyen drámai hatást vált ki belőled. De nézhetem úgy is, hogy a konverziós veszteséged helyett csak 20% ÁFÁ-t fizetsz. A shipping magyar árban van. Meg nem telik sok időbe kiszámolni mennyivel drágább ez, mint 2 vonat táv + 2 receiver. Elárulom az 19960 pénz, ez a 15% kupon nélkül 21210. És a két megoldás nagyon nem egy ligában játszik. Kuponnal 18690.

    Aki komplex MOC-okat épít annak ez megváltás. Mesélhetném akár, hogy mennyire frusztráló egy kisgyereknek odaadni az IR-t és látni hogy nem érti miért megy néha, néha meg nem. Napon meg egyátalán nem...

    Mindezt LEGO világban ahol röpködnek a tízezrek. Ennyit a vérhányásról.

    Más: a motoros lépegetőről annyit mondanék, hogy ha van motor meg box, meg alapvető technic elemek, akkor szerintem kizárt, hogy a maradékot ne lehessen bricklinkről sokkal olcsóbban megvenni. Úgy 30 ezerre saccolom a reális árát annak a cuccnak, ami benne van. Amúgy nagyon impresszív cucc, bár arra nem sikerült rájönni miért halad néha és miért nem máskor. Mindenféle fej + láb excenter kombókat teszteltünk. Ettől függetlenül meghatározó gyerekkori emlék a kölköknek, cipelték mindenhova, még klozetre is azzal jártak. Burkolat, fej és box nélkül még 3 lábon is elbicegett, haladt is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák