Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz kbalage2 #41487 üzenetére

    Igen, láttam ezt a videót, de én nem tervezek módosítani, helyette inkább nem fogom a határait feszegetni. :DDD Pontosabban ahogy látom hogy elakad inkább kézzel segítek neki. Amúgy se akarom hosszan kinn tartani, ne koszolódjon. :U
    Ezen amúgy én is elmélkedtem, hogy az RC mivolta megdobja az árat, cserébe mennyivel gyengébben teljesít, mint egy kifejezetten arra való játék. De azért maga az építés öröme, és hogy ezek a kis műanyag darabok teszik lehetővé az egész mozgását mégis sokkal többet ér. Ott ami kell lehet fém, lehet minden keréken közvetlenül egy elektromos motor stb., de itt műanyag fogaskerekek és tengelyek teszik lehetővé az egészet, ez meg szinte egy csoda. :))
    Meg hát hozzáteszem most el szórakozok vele, de pár nap/hét múlva a polcra kerül és hónapokig csak nézni fogom, de nem hajtom meg. ;)

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák