Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz maross #37731 üzenetére

    Nekem is az a legnagyobb problémám, hogy ha eltűnne alkatrész, akkor zavarna a hiánya.
    A gyerek sikeresen szétbontotta a Flinstones ideas készletet, össze is keverte a saját készleteivel, szerintem az életben nem lesz újra kiválogatva/megépítve. :D
    Emiatt erősen gondolkozom, hogy mikor építsem meg a kovácsműhelyt és a barracuda bayt, mikor lesz elég érett ahhoz, hogy értelmesen megbeszéljük, hogy azokat nem kell lebontani. :)
    Illetve pont a gyerek miatt sok olyan készletet veszek, aminél van play value, kb. a kovácsműhely és baraccuda együttes értéke alatt be lett szerezve tűzoltóság, rendőrség, síüdülő, kombájn, kukásautó, illetve egy rakás kisebb készlet, ezekkel azért már el tud játszani.

    A micimackó készletet azért tartom drágának, mert ugyan elemszámban nagyobb, mint pár régebbi készlet, de a Flinstones, Friends, TBBT mind 15-25k közötti áron kerültek hozzám, ehhez képest az nem ér 40k-t.

    wrrs: én múltkor számolgattam ezt bontatlan készleteknél, és arra jutottam, hogy olyan 10-15 kisebb készleten nyernék olyan 100k körüli összeget - ez igazából semennyire nem mozdítaná előre az életemet, ráadásul ennyi darabot egyesével eladogatni annyira meg sem éri az idő ráfordítás miatt.

Új hozzászólás Aktív témák