Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
-
HellGreg
őstag
Holnap be kell rohanni még a legóboltba, aztán 2 hétig zárva
-
-
ha motorra + taviranyitora van szuksegem, 42095-nel van jobb deal? (most 24k, de megprobalom hasznaltan).
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Sordoran
addikt
válasz pardus #37258 üzenetére
Szintén kertész. Gondolom lehet szállítási módot változtatni, akkor erre fog sor kerülni. Csak az a plusz pénz...
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
ayo
veterán
ezt kaptam: A jövőheti rendeletről vonatkozó információkat weboldalunkon feltüntetjük, amint egyeztetés alapján megszületett. Tájékoztatni fogjuk szaküzletbe váró rendelés esetén ügyfeleinket. Friss információkért érdemes a weboldalt is figyelni.
http://jateknaplo.blog.hu
-
kbalage2
aktív tag
válasz maross #37257 üzenetére
Ha Power Functions motyókra van szükséged akkor gyakorlatilag ez az egyetlen deal. Más készletben nincs, nem is lesz és külön se lehet már (hivatalosan) kapni. Ami még van kereskedőknél itt-ott azt kiárulják aztán marad a Bricklink főleg használtan.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
-
Fr0z3n
őstag
Asszem 2 hétre be kell tárazni legobol (is)
-
LÁZ
Topikgazda
jobb minőségben, méhecskék komolyak , [dizájner videjó]
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
Sordoran
addikt
-
tocsek18
senior tag
micimackó megjelenés
Április 1.
VIP Március 18. -
-
LÁZ
Topikgazda
ami Améliát illeti
"Akciónk a kormány által elrendelt boltzár miatt, március 6-7-ig, a LEGO Store üzleteiben (Árkád, Allee, Westend), ettől függetlenül március 6-tól stratégiai partnerünknél, a kocka.hu webshopon a készlet erejéig tart!29 999 Ft feletti, bármilyen LEGO termékek vásárlása esetén egy LEGO Amelia Earhart Tribute (40450) készletet adunk ajándékba."
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
adalbert1
veterán
Ez annyiból jó hír, hogy mivel mindenképpen online szereztem volna be, így a shopra kellett volna hagyatkoznom (igaz a kovácsműhelyt lehet, hogy így is onnan veszem meg vip pontok beválltásával), viszont a kocka.hu-n azért sok mindennek barátibb az ára. Éjfélkor élesedik vajon az akció majd náluk is?
Shoptol a visszatérítés milyen gyorsan szokott megérkezni? Lassan 1 hete már, hogy kaptam e-mailt, hogy megkapták a Porsche visszaküldést és OK a visszautalás, de pénzt még nem láttam.
-
haha, pont azt kerdeztem amit kozben megvalaszoltatok
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
LÁZ
Topikgazda
válasz adalbert1 #37278 üzenetére
nekem kb 1 hónapot ültek a 80k-n, úgy, hogy folyamatosan a bankra mutogattak, illetve nekik egyáltalán nem tűnt volna fel a probléma, csak én untam meg, hogy az általuk automatikusan törölt rendelések után a pénz meg sehol , úgyhogy sztem még odébb lesz a mani nálad....
kocka.hu-n sztem ha már bannerben kint van, akkor megy a buli, pontosat nem tudok, de érdemes lehet éfjélkor tenni egy próbát a kosárral
-
LÁZ
Topikgazda
válasz t-bali3 #37281 üzenetére
jelzi az ajándékot a kosárban, legalábbis legutóbb igy volt, de ugye ott is a készlet erejéig, ami kicsit jó, hogy ha már nincs nekik, nem adja hozzá (nem úgy, mint a legónál)
-
HellGreg
őstag
A lego boltba gondolom rossz ötlet bemenni, holnap reggel 10-től vasárnap este 7-ig apokalipszisvásárlást tartanak az emberek, pedig jó lett volna szétnézni. Így megint csak a webshop marad
Pár hete a fiam kontaktszemély lett az oviban, 3x voltak a rendőrök megnézni, itthon van-e, 1x meg telefonon hívtak. Odaát ilyennek nyoma sem volt soha. Le is szarta mindenki a karantént. Meg is lett az eredménye. Plusz a tömegesen bevetett, 50%-os hatékonyságú gyorsteszt, ami vagy igaz vagy nem, hamis biztonságérzetet adott az embereknek.[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz HellGreg #37283 üzenetére
boltba is csak 6-7.e lesz, mert 8tól zárnak 2 hétre, szóva Amélia sz-v lesz csak, egyébként pl allee-ban nsokan vannak, amikor én arra jártam csak lézengés volt, vagy én voltam egyedül, pedig napközben volt időm bemenni.
de kocka.hu lehet egyszerűbb/kényelmesebb, mert van pár cucc, ami ott pl olcsóbb is, mint a boltban.
-
lamazonia
tag
hetek óta halasztom hogy megvegyem a 42110-t, viszont holnap el kell mennem a városból.
van valami ötletettek , hogy tudnám behuzni a 42110 + az ajándékot egyszerre?
Gondolom péntek délután nem könyörülnek meg az embernek, hogy odaadják, nagy vigyorra?
Hajnali 3 perces rendelés vajon még benne lehet a készlet erejéig témában?Az elmúlt 20 év legjobb Tankcsapda refrénjét a Krúbi írta.
-
tocsek18
senior tag
-
senior tag
#37289 Pötyi:
LEGO® Technic 42110 Land Rover Defender[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz HummeRC #37291 üzenetére
Pötyinek nem az okoz gondot, hogy ezt kiguglizza. Pötyit egyszerűen csak idegesíti, hogy sokan idedobnak egy számot, talán azzal az elvárással, hogy mindenki rögtön tudja, miről van szó, esetleg mindenki guglizza ki. Pötyi úgy gondolja, egyszerűbb lenne a posztolónak beilleszteni egy hivatkozást, és akkor nem kellene mindenki másnak keresgélnie.
Pötyinek igaza van. Nekem sem okoz gondot, de engem is idegesít, és én is így gondolom. Éppen ezért én mindig, amikor készletre hivatkozok, linkelem a Brickset oldalát az adott készletnek.
[ Szerkesztve ]
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Pötyi
őstag
válasz Mandi99 #37292 üzenetére
Pont azon gondolkodtam én is, hogy van pár Lego-emberke, aki vastagabb felsőtestet kapott. Nem valami lovagi páncélt értek ezalatt, hanem hogy maga a test lett vastagabb. Pld. Azog, a Gyűrűkúrából, vagy a SW emberkék közül Csubakka, vagy az ewok-macik, de a gamorreai vadkanpofájú őr, vagy Watto, estleg Thi-Sen kerek pocakja is kiváló példa. Vagy mint a gyűjthető emberkék 6. sorozatában Minótaurosz. Most jött ki a Szezám utcás készletben a Nagy Madár, szintén vastagított felsőtesttel.
Szóval valami ilyesmi "vastagító" alkatrésszel Micimackó is kaphatott volna némi pocakot, hiszen neki ez a védjegye - ahogy azt Ernest H. Shepard megrajzolta 1926-ban.
Kiegészítés:
Eetleg egy olyasmi nyakra húzható basszal is megoldható a hiányzó pocak, mint a 12897-es ejtőernyő, csak szépen lekerekítve, előre nézve felrakva.
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
Mandi99
csendes tag
Fülessel és figurák fejeivel, Tigris farkával (így leírva... ) gondolom kimaxolták különleges elemeke. Sajnálom a slankított Micit, biztos a mézről is leszokott.
Hasi megoldás csak úgy lenne jó, ha lábnál is rögzítve lenne. Különben tuti magzatos vagy bélrendszer bemutató matricákat csinálnának olyan elmebetegek mint én. Cuki anatómiai bemutató lehetne. -
adalbert1
veterán
Nálam valami probléma van a visszatérítéssel.
Lego ügyfélszolgálat szerint elküldték 02.25-én (akkor kaptam is erről e-mailt), a bankomhoz viszont nem érkezett meg, paypalen sem jelent meg az összeg.
Felhívtam a bankot, ők nem látnak függőben lévő tranzakciót, de még érdeklődnek az illetékes háttércsoportnál. Paypal ügyfélszolgálatot nem értem el.Jártam már így régebben koncertjeggyel, csak ott a simple volt a közbeiktatott szolgáltató, hát, ott is az volt a vége, hogy mindhárom felet én hívogattam, hogy hol és miért akadt el a visszatérítés , végül valami olyasmi probléma volt, hogy payment jellegű tranzakciót nem tudtak befogadni, csak vásárlás jellegűt, remélem itt is valami hasonló kavarás lesz.
Ehhez képest pl. a footlockertől múltkor sikerült valami olyat rendelnem, ami már nem volt készleten, automatikusan törölték is a rendelést, de a pénz is gond nélkül visszaérkezett, nem tudom, hogy máshol miért olyan bonyolult ezt megoldani...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz adalbert1 #37298 üzenetére
sajnos a legonál van a hiba, mert anno én is paypal fizettem, de nálam a párom rá tud nézni a banki folyamatokra a melója miatt, és látta, hogy a bank és a paypal semmilyen requestet nem kapott a legótól a tranzakciókról, ők meg persze azzal jöttek, hogy 'már 1 hete elküldtük', úgy, hogy én szóltam 2 hét után, hogy srácok nem tűnt fel, hogy a törölt rendelésre még nem sikerült visszaküldeni a pénzt...és nem tűnt fel nekik /btw az ilyen malőrök eu szinten qrva sok nullát tesznek ki adott esetben sztem/.
persze az ügyfelest se kellett félteni, hiába mondtam szegénynek, hogy melyik tranzakciókkal van a bajom, folyamatosan bele akart keverni egy harmadikat is, meg hiába javasoltam, hogy írja fel a problémásakat egy papírra, és mind2-t küldje át a pénzügyi osztályra, nem ő szigorúan csak 1esével küldözgette át nekik , 1.5 órás telefonomba volt, mire kezdett tisztán látni a saját hülyesége miatt , és a végén elintézte az egészet egy 'nagyon sajnáljukkal meg 1200 vip ponttal, és reméljük, hogy legközelebb is minket választ'
finoman visszakérdeztem, hogy mondjon 1 dolgot az elmúlt 1,5 óra után ami miatt így tegyek....nagy volt a hallgatás, persze ügyfeles, nem ő tehetett róla, de megoldani neki kéne, mert ez a dolga, de már egy ideje nem úgy tűnik nekem, hogy bárkit is meg akarnának tartani..
-
törölt tag
Van review a Micimackós cuccból. [link]
csóri Mackó tényleg fura lett ezzel a lapos hassal. De gondolom nem akartam egy komplett minifigura torzót legyártani hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest