Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Megérkeztek SAH-ra az új DC készletek. Van áruk sajnos ahogy várható volt, de olyan jó ez az új széria, hogy természetesen kell mind
Ki vállalja még be őket?
[ Szerkesztve ]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Fr0z3n
őstag
Holnapra itt a szellemirtós autó
A 42009 pedig megrendelve
-
vicces
addikt
válasz #72042496 #3497 üzenetére
pont ugyanezt mondtam valamelyik nap. nagyon szép részletes a t1 de ROHADTUL SZÖGLETES, a mini viszont elképesztően jól sikerült. a t1 nem szép. volt időszak amikor münchenben naponta 2x találkoztam 1 retusált darabbal. na a lego verziónak csak kevés közbe van hozzá. a mini viszont elképesztően jól sikerül legoéknál. nálam tuti örök kedvenc!
még annyi van, hogy át fogom balkormányosra építeni, mert nálam a kormány a bal oldalon van. mindig.
:)
-
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
A gyerek legot kapott karácsonyra, én meg bementem a lego boltba, az Árkádban. Nem kellett volna, asszem veszek egy Mini Morrist (Creator), valami csoda az a járgany. Van valami ajánlott, olcsó hely, ahol érdemes megvenni? Esetleg nem adja el valaki?
-
Fr0z3n
őstag
Ahogy thomeef írta, az ott a legolcsóbb. Meg a jófogáson volt egy eladó. Az nem tudom meg-e van.
horny: 9398 sajnos már nincs "olcsón". Kockarakón volt a legolcsóbb, de nincs és már nem is lesz. A helikopter annyira nem jött be, bár volt egy olyan elképzelésem, hogy repcsiket kezdek gyűjteni és a plafonról fognak lógni. Mintha egymást üldőznék. Aztán láttam egy Lego trial videót és a sorsom megpecsételődött
[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
A kockarakó nem ad ragszámot a nyomkövetéshez?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Este lesz egy kis időm építeni szóval itt az idő ijesztgetni a macskát Külön érdekesség, hogy rendeltem egy leértékelt Santa's Workshopot amit elméletileg 30 nap múlva kellene kiszállítaniuk, de ma kaptam egy külön csomagot csak az ajándék Flower Cart polybaggel Micsoda kiszolgálás !
dime27 Ez a készlet a te bűnöd szóval, ha az asszony kizár este akkor az a te lelkeden szárad !
[ Szerkesztve ]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Fr0z3n
őstag
Megjött a szellemírtós autó
-
TayRol
nagyúr
Tud valaki Pesten olyan helyet, ahol van kaja, és 4 felnőttnek van hely legozni? Természetesen több órára.
-
törölt tag
Én a 8258-ra költöttem egy szép nagy Technic szett árával többet, mint amennyiért ott kinn van. Ami mostanában a leginkább tetszik az a 10212-es UCS Shuttle, kár, hogy abból nincs nekik. Gondolom ez a készlet amúgy sem gyakori már. Ebay-ről 120 ezer körül, vagy inkább fölötte lenne, az meg azért elég beteg.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mcray
senior tag
Ez mekkora poén! Csináljunk építő esteket. Ha van kedv és hajlandóság, adott Legósok akik közel vannak összejöhetnének nagy ritkán Legózni pl egy tál ropi (bármi ami nem zsíros) meg egy-két sörrel kiegészítve.
Én külön örülnék ha végre nem csak Zasszony vendégei jönnének, hanem olyanok, akiket én hívok
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
-
dime27
őstag
válasz R3ĐßuŁŁ #3543 üzenetére
Nem igazán férne már bele semmi se meg ez full pneumatikus cucc 10 munkahenger van benne meg kettős pumpa!
Itt egy kis videnyó a működéséről:
@Fr0z3n: nem ezt füzetekkel együtt vettem 25e-ért és csak 1x volt összerakva azután egy polcon állt szegényke
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
vicces
addikt
hááát. az unimog elbújhat mellette
...kb 25 éve a szomszéd srácnak is volt egy traktorja. a kipufogót kellett asszem pumpálni és utána úgy tudtuk a kanalakat működtetni. de fogalmam sincs melyik volt. és úgy emlékszem, hogy nagyon szép is volt. kb 1988-1989 modell lehetett.
egyébként nem szeretem a trakikat, de az igy maradt meg bennem.
:)
-
Grillo
őstag
Na, kolléga elhozott két cipősdoboznyi ömlesztett legot, tegnap válogattam, próbáltam azonosítgatni. Az biztos, hogy van benne több ninjago, de ez nem nagyon izgat, viszont elvileg érintett a 7990, a 7961, a 3222, a 7738, a 7739, a 7743 és a 7942.
Bár nagyon hiányos, a Sith Infiltratort Qui-Gon Jinn haja alapján tudtam belőni, de a minifigek nincsenek meg, vagy nagyon szar állapotban, összefirkálva. Nem tudom, mit csináltak, de nagyon sok láb szét van törve.
Hoz elvileg még 2 dobozzal, de szerintem nagyon sok kockát kell majd pótolnom, ha teljes szetteket akarok.Ja, ebayen leütöttem a korábban linkelt házat, asszonynak megvan a szülinapi ajándéka, jövő héten megkapja UK-s haver, tőle meg kell érkeznie 26-ra.
-
Fr0z3n
őstag
Megjött a daru
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?