Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Topic-ban rákerestél? Érdemes elolvasgatni, megoszlanak a tapasztalatok.
IPad Air 2018-on hibátlan, iPhone-ra is letölthető, utóbbival nincs tapasztalatom.bocs, ez mindeg, ebben az esetben...[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
LÁZ
Topikgazda
az a nem semmi , info az eventről
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Ezeket varázsoltam most két délután-este alatt
Lone Ranger és Pirates of the Caribbean készletek még régről. ..
Flickr közvetlen galéria link:[ Szerkesztve ]
-
-
csigay2k
csendes tag
Sziasztok!
Létezik, hogy az új HP szettek már ki is futottak Mo-on? Nézem a Hogwarts Great Hall (75954)-et pl. és itthon már csak a kockashop-ban kapni?! Átmeneti készlethiány, vagy tleg fél évet voltak július óta csak?
Köszi!
-
HagaNRG
őstag
válasz flashpointer #26210 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen!
Akkor a Lone Ranger és a Karib együtt ilyen 30k-t is megérhet 100%-os állapotban, de doboz és dokumentációk nélkül?
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok még egyszer!
Ennek a Batman: Penguin Roller-nek van eszmei értéke? Nem is nagyon láttam itthon ezt a szettet...
-
LÁZ
Topikgazda
-
törölt tag
Mivel szeretek potyázni, nem tudja valaki egész véletlenül, hogy van még a lego storeokban ez a szülinapitortás ajándék? Vagy lekopasztották már őket teljesen? Gondoltam rá, hogy Fb-n írok nekik, mert más készlet is érdekelne, de nem tudom mennyire válaszolnak ilyenre. Valakinek, valamilyen tapasztalat?
-
macilaci78
nagyúr
Ez a BuWizz voltaképpen micsoda? Egy li-po akku és egy BT vezérlő szerelemgyereke, a nagyobb sebességet meg úgy éri el, hogy ugyanannak a motornak nagyobb feszt ad?
Ha igen, akkor miért ne lehetne egy akárhonnan kiszuperált 3 cellás (11,1 V-os) li-po akkut belelökni az akkupakk helyére?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
kbalage2
aktív tag
válasz macilaci78 #26221 üzenetére
Nagyjából az. 4 fokozat közül választhatsz, 5.2V / 7.2V / 9.2V / 11.2V. Bár nem vagyok el elektronikai zseni de a kiszuperált LiPo akku mellé azért valszeg kéne némi védelem ami szabályoz hogy terhelésen ne vágja tönkre a motort vagy magát az akkut, ezt csinálja a meg neked a BuWizz. Ja és az IR vezérlő ezt nem bírná el (és ha kihasználod a sebességet akkor nincs is értelme infrával szórakozni), szóval kell egy SBrick a LiPo mellé hogy a vezérlést is meg tudd oldani.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
-
tomi0405
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
Fiat 500
Szerintem ügyesek a srácok. Ráadásul jól promózták a dizájnjukat, hogy elérjék a 10k szavazatot.Tuti vétel lenne számomra
Adtam egy "szupportot" a Történelmi Múzeumnak is. Ez is egy remekmű.
[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
Aldiba mától 75168 yoda gépe 4000 Ft fél áron.
[ Szerkesztve ]
-
xedos
addikt
Fejlemény: LEGO jelezte, hogy küld elemeket a megsárgult helyett :-) Le a kalappal!
macilaci78: Én 2db lion vagy lipot használok. Feltöltve cellánként max 4.2V és 3.2V-ig szoktam meríteni. Mivel ingyen van akksim így semmi védelem nincs rajta. Használtam a sima infrával és Sbrickel is. 2-es akksi tartóban van, kiveszem és úgy töltőm.
[ Szerkesztve ]
-
-
Throme
veterán
-
-
-
törölt tag
Elindultam egy újabb lejtőn és megvettem az első winter village készletet, a vonatot. Láttam a hátulján, hogy motorizálható. Amik kaphatók hozzá azok mennyire sűrűn futnak ki? Vagy hogy kell elképzelni a vonat motoros “rendszert”? Ezek állandóan kapható dolgok, mint mondjuk a zöld, kék vagy szürke alap?
Nulla tapasztalatom van vonatok terén, így lehet hülyeséget kérdezek. Akkor sry. -
wrrs
tag
Kicsit megkésve, de a Black Friday vásárlásom egyetlen befutóját építettem meg tegnap, a Ninjago Jégtankot.
[LEGO Ninjago Movie - 70616 - Ice Tank]
Hát, nem kellett csalódnom ezúttal sem. Ez a mecha is egy kiállítani való, csodálatos és nagy készlet. Nagyon érdekes építési ötletek vannak benne. Túl vagyok már jópár készleten, de itt mégis láttam új dolgokat.
Érezhető módon ezt egy teljesen más designer készíthette LEGO-éknál, mint a többi Ninjago robotot, mert nagyon rafkós 1-2 helyen. (Szerintem mindet más tervezte...)
A végeredmény pedig nagyon látványos. Méretében egy 31cm hosszú, lánctalpas, skorpiócsótányszerű valamit kapunk, forgó potroh-kal. Ráadásul adja magát, hogy még egy picit moddolni is legyen kedvünk.
Ez a készlet a hivatalos oldal szerint már nem elérhető, de aki teheti ismét arra buzdítom, hogy a Ninjago rajongástól függetlenül, szimplán LEGO-fanságból szerezze be ha teheti. Korábban már leírtam a rajongásom a Ninjago mechák iránt. A földrengés robot és a tűzmecha mellett ez a 3. olyan robot, ami remekül mutat a polcon és persze a játszani akaró gyerek kezében is.
Nem tudom lesz-e hasonló irányvonal, de az Overwatch helyett egy Titanfall-LEGO házasságnak jobban örültem volna.
-
törölt tag
Titanfall moc-ok vannak fent neten. Ow esetében a karakterek és azok egyedi printjei a húzónevek, nem pedig maga a készlet. Azért is lett volna jobb egy cmf belőle.
A ninjago robotokat tudtommal afol-ok (ezek a szavak) építették. Anno összehívták őket és úgy alkottak. Ráadásul itt egyedi mindegyik. Míg tf esetében ez nem mondható el, mivel ott elég egyforma az összes mech. Van Flickr-en srác Benjamin Cheh Ming Hann. Keress rá és megérted miért lenne elveszett ötlet egy tf licensz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest