Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
A Tescoba az egyébként is - 30%os lego akcióra még - 30%. Eléggé bb
-
-
adalbert1
veterán
válasz Fr0z3n #25653 üzenetére
Én azt néztem, hogy az akciós készletekre is él a -30%, az akciós cuccok nagyrészt legolcsóbb webshop ár közelében vannak, vagy olcsóbbak. (távirányítós batmobil nem is volt már), amiket én bezsákoltam:
LEGO City Erdei Traktor 60181 - 4799
LEGO Speed Champions - Porsche 911 RSR és Turbo 3.0 (75888) - 8999
LEGO Jurassic Park velociraptor üldözés (75932) - 11799
LEGO Duplo - Óvoda (10833) - 4499Ezekből még lejött 30%, illetve volt olyan online kuponom is, hogy 21k vásárlás felett 2100 Ft kedvezmény.
-
b12gege
csendes tag
Én is bevásároltam!!
Viszont nálunk már az előző akció óta nem volt a polcokon a távirányítós batmobil, így sajnos azt nem tudtam megvenni.
Esetleg valaki megszánna és venne nekem egyet? A részletekről egyeztetnénk privátban... -
balint82
senior tag
Budapest - Bécsi úton járt ma valaki? Van értelme elmenni Legoért?
Google Pixel 4a
-
adalbert1
veterán
válasz balint82 #25658 üzenetére
Én a váci úton voltam (hátha ez is hasznos infó valakinek), ott napközben rengetegen vállogatták a Lego-kat, a legtöbben 3-4 készletet is vittek. Folyamatosan töltötték közben a polcot, de leginkább csak City készletekkel.
lm83: szerintem az nem, csak a kasszánál kerül levonásra (de nem néztem), mivel nekem is csak a végösszegből vonta, nem az egyes tételekből külön-külön. -
Teszla_
senior tag
Én a Kessel Run Falconra pályáztam a Tescoban, mert volt majdnem 6ezer ft kuponom is, de azt mindet elvitték, polccimkével együtt
Lett helyette egy lépegetőm 16-értMás: az idei Lego dolgozói szettért 30ezer az jó ár? Annyira nincs rá szükségem, de ismerősöm eladná.
-
adalbert1
veterán
válasz Sundesz #25660 üzenetére
Azta, gondolom ezeket hamarosan viszontlátjuk valamelyik apróhirdetési oldalon... Szerintem nettó gyökérség ekkora készletet felvásárolni , ezeket szerintem pont sokan ajándékba vették volna. Oké, megértem, hogy könnyű pénzkereset, de ki tudja, hogy hány gyereknek vettek volna a szülei nagyobb készlet legot most az ajándékra szánt keretükből.
A falconról dumáltam is a polcot töltő alkalmazottal, azt mondta, hogy valaki direkt csak az egyik figura miatt kereste, mert állítólag csak abban a készletben található meg.
-
LÁZ
Topikgazda
vajon a bb8 mennyi a teszkóban?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
lm83
őstag
válasz Sundesz #25660 üzenetére
Hát én ilyen durvát nem láttam, de azért itt is volt teljesen telepakolt kosár, de az mind ajándék volt szerintem, meg csak egy volt mindegyikből
Köszönöm mindenkinek, most én is.megjartam így ennyi idő alatt, pedig azt hittem már megvan minden ajándék. Erre csak kiderül, kell megegy duplo a.kicsinek, meg egy ninjago a.nagyobbnak
(meg még pár akciós transformers is beugrott a.kosárba)...
Amit magamnak néztem volna inkább vissza is tettem...
Ami nagyon tetszett volna sc szettek, de azok nem voltak alapban akciósak, azokat nem is.néztem
Ilyen nagyobb szettek ninjago (nem moovie) meg friends voltak csak
Fogarasiban voltam amúgy -
adalbert1
veterán
válasz csubi82 #25670 üzenetére
Igen, bennem még mindig él az a gyerekkori emlék, hogy csak a legkisebb szellemes castle készletet kaptam karácsonyra, még az egyik barátom egy hatalmas várat. Ha belegondolok, tuti van most is egy rakás szülő, akinek egy adott budgete van ajándékra, és abból most több legot tudott volna venni a gyerekének, ha az ilyen hozzáadott értéket nem képviselő paraziták nem vásárolják fel ilyen nagy tételben a készletet.
Most, hogy elgondolkoztam, arra jöttem rá (habár ez itt a topicban biztos nem újdonság senkinek), hogy gyerekként nagyon lehet érzelmileg kötődni a legokhoz is, másik ki nem hevert gyerekkori traumám, mikor a rám vigyázó néni széttaposta a Fabuland figurám talicskáját. -
Djuree
félisten
nalunk tiszaujvarosi kis tescoban csak batmobil volt, de az meg volt par darab. itt sajna nem sok lego van, harry potter figek voltak 790ert meg abbol meg 30 szazalek lejott, de abbol is csak 3 volt.
holnap megnezem mik vannak miskolcon meg barcikan...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Freddy76 #25677 üzenetére
ááá, ezek simán megmaradnak, én 1 órája voltam a váci úton, ninjago/duplo/city/friends full, a sw meg a többi meg le volt rabolva, pedig bb8 nagyon jó lenne
úgyhogy a feladat adott, ha vki lát bb8-et, kettőt kérnék, és rendezzük
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
adalbert1
veterán
válasz Gondwana #25675 üzenetére
Szerbiában ilyen drága a lego, hogy megéri átjönni érte?
C4mp3r: vegyél LÁZ-nak BB8-et
A best buy topicba is linkeltek másik akciót is, igaz, annyira nem néztem még meg, hogy mennyire best buy-ok, így hirtelen a 10253-ra néztem rá, de az csak 4k-val olcsóbb, mint a legolcsóbb árukeresős ár.
-
adalbert1
veterán
válasz balint82 #25685 üzenetére
Igen, az tény, hogy brutál jó ára van így, nem is értem, hogy a Tesco-nak ez hogy éri meg (mert szerintem a legtöbb vevő nem itt vette meg mondjuk 200Ft-tal drágábban a felvágottat, vagy 2k-val drágábban az üveg whiskey-t ).
Gyorsan kiszámoltam, hogy az a 4 készlet, amit vettem, a lego shop-ban 45160 Ft lett volna, a legolcsóbb árukeresős árral 31958 Ft (igaz, ott nem is biztos, hogy mindegyik egy helyről jönne, szóval vagy postaköltség többször, vagy kicsit drágábban), én pedig elhoztam őket 18967 Ft-ért (ugye alapból kedvezményes készleteket néztem, amikből még lejött a 30%, és volt még 21k-ból 10% kedvezményt adó kuponom).
Szóval durva, hogy így a legolcsóbb árukeresős ár is drágább 60%-kal, ez már szerintem lehetséges, hogy beszerzési ár alatt lehet (kíváncsi lennék, hogy a tesco vajon mennyiért kapja őket). -
UberMutant
őstag
és ne felejtsük, hogy az áfát is visszakapják, ha kiviszik az euból
-
balint82
senior tag
-
unclefucka
senior tag
A TESCO-s kedvezmény-láz nekem is bejött.
Bár a Budaörsi TESCO durván le van fosztva, azért csak megbújt egy 31089 a polcokon.
A megvétele nem volt egyszerű. Az árellenőrző kiadott rá 6990,-et, ami nagyjából stimmel. (4893,- kedvezménnyel)
A pénztár kiírta, hogy nem eladható!
Aztán azt találtuk ki, hogy egy 31074-et ütünk be helyette, mert az nagyjából ugyanakkora. Arra meg kiírta a gép, hogy 6490,-. Jeleztem, hogy az ár nem egyezik, de a pénztáros csak legyintett.
Így 4534,- Ft-ért jött haza velem.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
lm83
őstag
válasz unclefucka #25689 üzenetére
Akkor mégiscsak volt kint jövő évi szett már
-
C4mp3r
addikt
raadasul en voltam a hulye, mert tegnap pont arra jartam csak az aldiban es nem mentem be pedig tuti volt minden. nem baj, igy is lett assault walker, sraccal egyszerre hoztuk el az utolso kettot, tie fighter-bol is az utolsot hoztam azert nincs mar a kepen, illetve nem volt szivem otthagyni 76108 sanctum sanctorumot 16k-ert.
igy fizettem 50k-t ezert a 3-ert, szerintem megerte, lego storebol 110k lett volna, arukeresorol kukazva is 88+pk-k. es nem akartam iden karacsonykor legot venni laznak is behuztam meg 2 bb8-et.[ Szerkesztve ]
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
76108-at valaki tudna esetleg nekem hozni, ha van felesleg? 1db kellene, ha valaki lenne olyan kedves.
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
unclefucka
senior tag
Valaki korábban már említette, hogy vannak 2019-es szettek, így kíváncsi lettem.
Bár szerintem csak túlbuzgóságból rakták ki, mert még nem lett volna szabad.
Hiszen alapból "nem eladható" státuszban volt.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Djuree
félisten
Itt Borsodban szegény emberek élnek, mindenböl tudtam venni, mindenböl volt több darab is még, abbol is vettem ami nem is annyira érdekel, de ha már ennyi akkor meg kell venni.
Otthagytam 135k-t legora, és ez már a levont ár. XD
Mindenböl vettem egyet szinte ami értelmes, nekem is tele volt a kosár,
egy BB8-at párom is kapott. Meg a gyerekek duplo vidámparkot.
Mindenböl csak egyet vettem és nem eladásra, mielőtt vki belémköt...
Még lett volna ismeröstöl dolgozói 10%os kártya de sajna éjszakás volt és reggel már hazament. De az már pofátlanság lett volna asszem. XD[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
adalbert1
veterán
válasz Djuree #25696 üzenetére
Azta, ez sem kis mennyiség lehetett
Btw ti mihez kezdtek ennyi legoval, hol tároljátok őket? Ami régebbi készlet, azt szétszedés után elrakjátok, vagy eladjátok?
Nekem is van itthon pár bontatlan készletem (de szerintem innen a topicból kb. a sor végén kulloghatok ), de egyrészt a lakásban már nem igazán van tárolóhely (nem is gondoltam volna a születése előtt, hogy mennyi helyet elfoglalnak majd a gyerek cuccai), másrészt egyelőre amíg kicsi a gyerek, leginkább csak a Duplo megy, így a sima készletek egyelőre várják, hogy idősebb legyen pár évvel, és együtt tudjuk majd építeni őket. -
Djuree
félisten
válasz adalbert1 #25697 üzenetére
hat nekem mar nem fer a lakasban semmi, megy le a pincebe, van egy kulon zugom. nekem minden ossze van rakva, az egesz nappali tele van legoval, az osszes polc, szekrenyek teteje, minden, paromtol kapok is mindig hogy ha jon valaki csak a legot latja, de mondom akkor ne jojjon senki.
amit szetszedek el is adok, nem tarolom, nekem is kicsik a gyerekek, duplo van nekik, meg tartogatok nekik 1 nagy doboz vegyes legot, azzal evekig ellesznek. akkor mar ugyis lesznek masabb legok, nem az en legoim fognak nekik kelleni szerintem. de lehet tevedek.
bontatlant en nem nagyon tartok, csak olyat veszek amit ossze is rakok, bar most van sok bontatlan is, majd egyszer osszerakom oket is. szerencsere mindig el lehet adni ami nem kell, bukni nem fogok rajtuk az ziher.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kislaci
senior tag
A Tescos akció az még a kiirt árból lejön vagy az ott kiirt ár már tartalmazza a - 30%-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest