Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
válasz Jim Tonic #5500 üzenetére
abszolút
egy kis olvasnivaló -
sihu
tag
nah akk végleges hűsítő:
ház: antec p182
cpu cooler: cooler master hyper 212
vidikari hűtő: accelero s1+turbo
paszta: mx-2
a vetniket elhagyom meg a szabályzókat, mivel ez a ház hangszigetelt és gyárilag állítható csendes ventijei vannak
-
Gabis
őstag
találtam AC 12-es pwm-es ventit ~1400Ft-ért az jó nem
egy kérdés, a Zalman FanMate-el a minden 3 pines venti szabályozható?
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
-
Mr Sm!tH
tag
-
-
G@ß!
őstag
Ilyet láttatok már valamelyik boltban:
Scythe Slipstream 1200 : 5V-on 49,9 m³@14 dBA
Egy kicsit el**csázza az AC-t:
Arctic Fan 12L : 5V-on 27,3 m³@14,5 dBAKiwi leszek az árára...meg h mikortól lehet hazánkban is kapni.
-
Gorneck
legenda
Jó, hogy mindenki csak a dBA-t nézi...azt nem nézitek illetve jut eszetekben, hogy ilyen szintű ventiknél nem épp a motorzaj/be nem szerelt hangja a döntő?! Ergo a legnagyobb küzdelem a szélzajjal van nem?!
Szal...a slip a ház kialakításának függvényében lehet 5V-on hangosabb lesz, mint az AC mivel légszállítása annak kevesebb...ergo halkabb is lesz.Vélemények?
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
-
Illidan
tag
Egy viszonylag halk gépet szeretnék összeállítani, de nagyon sokat azért nem szeretnék költeni rá. A követekező alkatrészek közül mi az, ami helyett hasonló árban lehetne jobbat választani?
- Gigabyte Triton 180
A gyári ventillátorok nem biztos, hogy megfelelők lesznek, bár leszabályozva talán jók lesznek. A CM690-et is néztem, de arra több panaszt is olvastam a vékony oldallemezek miatt.
- Corsair VX450
- AC Freezer 7 PRO vagy CM Hyper TX2
- A VGA-val vagyok még meglőve. 9600GT szeretnék, de a gyári megoldások nem tudom, hogy mennyire lennének hangosak a többi ventillátorhoz képest. Emiatt még a 3850-en is elgondolkodtam, mert azt elég halknak írják mindenhol. Persze melegszik is rendesen, de nem fogom tuningolni. -
Gabis
őstag
válasz cowboy_bebop #5523 üzenetére
te mire akarod használni a gépet mert szerintem azért nem mindegy, hogy 3850 vagy 9600
-
Illidan
tag
Köszönöm mindenkinek a választ.
Azt hiszem, hogy mégis egy 9600GT lesz belőle(mondjuk Gainward vagy XFX, de lehet hogy Inno). Amikor meg már nagyon megunom a hangját, akkor veszek rá egy AC Accelero-t és egy halk ventillátort. Árban még majdnem jobban kijövök, mintha egy gyárilag nem referenciahűtős kártyát vennék és valószínűleg halkabb is lesz. Csak a garanciát bukhatom el, ha béna vagyok
Az ilyen teljesítményű passzív kártyát inkább nem kockázatom meg (igaz erre is mehet venti, de akkor meg már majdnem ugyanott vagyok, mint az előző variációval)A házon még gondolkodom. Jó lenne élőben megnézni, csak az a baj, hogy vidéken egyik se nagyon van, csak Codegen és társai.
-
Kombat
őstag
Van valakinek Zalman ZM-MFC1 Plus ventiszabályzója?
Az érdekelne, hogy az előlap síkjából mennyire "állnak ki" a potik?
(Ajtó is van a házon és nem tudom, hogy elférne-e.) -
Kombat
őstag
válasz WolfheartGR #5533 üzenetére
Köszönöm!
Jól sejtettem, hogy nem fér el.
-
Veriakilis
senior tag
A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/
-
canniball
nagyúr
Mekkora hely van az ajtó mögött? A Dragonomban minden gond nélkül elfér egy Sunbeam Rhoebus, lehet nálad is jó lenne...ha nem ragaszkodsz a Zalmihoz.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Kombat
őstag
válasz canniball #5537 üzenetére
Kb. 1cm!
Silverstone LC20-as házba kellene.Nem ragaszkodom a Zalmihoz, csak azért néztem ki azt, mert 6 ventit vezérel, illik a házhoz, olcsó és itt (Szegeden) is könnyen beszerezhető!
Ezt a Sunbem sem néz ki rosszul feketében, már csak az a kérdés, hogy el fér-e?
-
Mr Sm!tH
tag
ma sikerült végre szereznem egy ILYET
nagyon dicsérik...jövő héten kedden jön az S1 meg a 12es AC cooler rá, aztán a hyper TX2
-
canniball
nagyúr
Lemértem: 11mm-es potik vannak rajta. Nálad necces... Nézhetsz még 3,5" helyre építhető szabályzókat (azokon talán kisebbek a potik) vagy vannak digitális panelek is.
Mod.: pl. CM Aerogate III (van feketében is ).[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
ANT
addikt
Szvsz meg pont hogy hülyén nézne ki, ha nincsenek egy síkban az előlappal. Tényleg marad(nak) a 3,5"-os(ak), de azokból egyrészt jóval szerényebb a választék, másrészt nem sokkal kisebbek azon se a potik. Nekem pl. egy Revoltec panelem van, azon is 9mm-re állnak ki a dekli síkjából. Mondjuk elfér az ajtó alatt, mivel nem egyenes, hanem domború az ajtó.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
¤Demes¤
tag
Üdv!
Scythe-nek erről az új Kaze Master-éről valakinek van valami véleménye/tapasztalata? -
S.Y.S.
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Garanciális be quiet! Pure Power 11 750w Gold
- Noisbeblocker NB-eLoop & Lian Li UNI FAN ventik
- LEGRAND 311063 KEOR SPE jó akksi, hosszú üzemidő szinuszos szünetmentes 2000 VA UPS
- Eladó EKWB Quantum Vector RX6800/6900 DRGB Nickel-Acetal GPU vizhűtő blokk
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest