Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MomoSinX
aktív tag
válasz Oibacsi #5351 üzenetére
de nekem csak az a 2 venti van összvissz és mivel egymás alatt van a kettö ugyértem egymás tetején vannak az eggyik talán fújhatná be a másik meg pont szívná ki és így jobban cserélődne vagy nemtudom de ígyis nagyon jók a hőfokok csak gondoltam lehetne még javítani rajta így
-
mikka07
tag
Nekem egy aerocool aeroengine házam van aminek az elejében van egy 12 cm-es venti ami befelé fujja a levegőt ez gyárilag benne volt,a ház hátuljába beszereltem egy chieftec 12cm-es ventit ami szívja kifelé a levegőt, mind a két ventit tudom szabályozni egy a ház oldalába szerelt potival.A plexi oldalfalat úgy megfordítottam hogy az oldalsó venti ami egy glacialtech 9cm-es pont a videokártyámra fújja a levegőt ami egy bfg 8800gt oc2 gyárí hűtéssel.A kérdésem a következő lenne , az oldalsó ventit helyesen szereltem be? A gyári venti pont fordítva volt beszerelve,de akkor még nem volt benne a hátsó ventillátor.
[ Szerkesztve ]
-
Turmoil
senior tag
Hűtőt keresek
A bibi, hogy nem lehet magasabb 7.5 cm-nél. A ház egy Apevia QPACK-2 lesz és mATX lapra kell rámennie. Még vacilálok, hogy mi legyen benne, a két lehetőség:
1. Giga GA-G33M-DS2R lesz E8200-as proccal
2. JW-RS780UVD-AM2+ egy B3 Phenommal (valamelyik 95W-os darab)Szóval ehhez kellene valami lapos, de halk és elég erős hűtő. Sajna nem ismerem a jelenlegi kínálatot, ami tesztet mostanában láttm PH-n, az mind 10 cm fölötti hűtőkről szólt.
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
xedamin
tag
Kérdés: ebben a legutóbbi hűtő tesztben az Asus Silent Square EVO-t hogy bírná ki egyáltalán az alaplap, hogy rajta maradjon ha felállítjuk a gépet, és vízszintesbe kerül? Ezt sose tudtam.
Büdös emo leszek. A büdös már megvan, csak az emo hiányzik.
-
Nyiscsák
aktív tag
Sziasztok!
Milyen 12 cm-es kék ledes ventit tudnátok ajánlani? Halk és jó légszállításu legyen[ Szerkesztve ]
-
Puyyol
tag
Szisztok!
Megkérdezném a tapasztalt egybegyülteket, hogy milyen házat ajánlotok 30-40 és 50 körül, ami viszonylag hangtalan módon oldja meg a hűtést, ergó nem kell hozzá vennem semmit.
thx
-
Puyyol
tag
Akkor egyenlőre az ANTEC P-180 ami nyerőnek tünik, de ehhez is várom a véleményeket!
-
Zalaymate
senior tag
Hi!
Tudnátok ajánlani nekem hangtalan 30 tól 80 mm-ig slim ventillátort? Létezik ilyen egyáltalán?
(= Zala =)
-
Mac!
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ASUS P5K Premium alaplapot abban bízva, hogy a rákötött ventiket majd szépen szabájozza, de sajna nem. Ilyen ventikből volt 4 rákötve, de sehogy sem tudtam rávenni őket, hogy ne maxon pörögjenek. (Arról nem is beszélve, hogy 21 dBA-nél tuti hangosabbak...) Így vettem egy ilyent. A helyzet mitsem változott...
A potikat tekerhetem ahogy csak akarom, de a ventik maxon üvöltenek.Valaki plíz help.
Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
Zalaymate
senior tag
válasz fanofmanu #5376 üzenetére
Megvan! Köszi!
Az a baj, hogy a legtöbb 60 mm-es venti egyrészt nem túl jó minőségű, így ha leszabályozom, akkor kerregni kezd, és sajna nem túl esztétikusak, de megvan mit teszek!
Egy HDD coolert teszek be!
Azt, amit a linkelt oldaladon látni! (Fehér Nexux) halk is és nagyon jól mutat majd, a fekete házamban!
THX! még egyszer!
(= Zala =)
-
luw2win
őstag
Üdv Mindenkinek!
Sz.g ház vásárlása előtt állok,a régi egy plexis 4 ablakos fo* kis ház tömve van kábellel meg , instabil stb.
Kellene egy uj plexis oldalú(lehetőleg nagy plexivel,ne csak egy 10*10cm essel),5 ablakos ház, elég nagy hellyel mert sli 9600Gt vásárlását tervezem szal hütés szempontjábol is jonak kellene h legyen!
Rengeteget házat néztem, de mindig megingatnak a döntésembe a hozzászolások tapasztalatok.
Mit ajánlotok?
max keret 30-40k lenne lehetőleg márkás
Köszi.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Mac!
aktív tag
válasz Gorneck #5379 üzenetére
Valóban. De az csak az első kettőnél van, de a másik négyet sem szabályozza. Egyébként jól volt bekötve, de kipróbáltam úgy is, hogy az alaplapra nem kötöm rá, de úgy sem szabályoz...
Most már sok pénzem, időm és nyugalmam elvesztése van ebben a dologban...
De ha ti sem tudtok segíteni, akkor visszaviszem a boltba, és megkérem őket egy demózásra.Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
luw2win
őstag
válasz fanofmanu #5383 üzenetére
thx, ki is néztem CM Mystique RC-632S-KWN2-GP - Fekete
vélemény?tapasztalat?.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Gorneck
legenda
Gorneck#1239
-
emre33
addikt
pasztázás:
Hogy kell jól csinálni? Mennyi kell rárakni? cpu-ra vagy inkább a bordára?
Mivel szoktátok egyenletesen elkenni?Hozzávalók: Q9450, Arctive Silver 5. Ninja réz
Csináltam már ezerszer, de kíváncsi vagyok hogy mi az ideális, hátha én csinálom rosszul, és az uj gépemet nem szeretén szétszedni. kösszi
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
celf
őstag
valamelyik venti a hazamban ritmikusan gyorsul-lassul, igy hol hangos hol halk. teljesen egyenlo idokozonkent (olyan 3masoperces kihangyasokkal).
ekepzelheto, hogy ez valami automatika?
egy FSP350-es tap visz
egy P4 3GHz Hyper TX-et
egy HD2600XT-el
egy gigabyte P35-DS3L lapon.
ezenkivul van 1 elso meg 1 hatso hazventi, az elso ra van kotve a lapra (erre gyanakszom), a hatso meg ki van kotve a frontpanelre egy szabalyzora.van otlet?
segitseget nagyon koszi[ Szerkesztve ]
-
Fecóóóó
tag
nem lehet hogy véletlen a vinyod a hangos? aok nem birják egymást? nekem is volt egy ilyen bajom a 2 vinyo össeakadt ad 1 tök hangos volt ad 2 meg olan lassu volt töle a gép mint állat
ε(●̮̮̃•̃)з ̿̿̿ ̿̿̿̿'̿'\̵͇̿̿\=((•̪●))=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿ ε(●̮̮̃•̃)з =)))
-
celf
őstag
a regi vinyo egy sata 140es samu, az uj egy ugyanilyen 80-asban. tokeltesen mukodnek egymas mellett, kozelrol meghallgatva nem ők a zajforras.
en inkabb az alaplap autmatikus ventiszabalyozasara gyanakszom.
biosban kene valamti butykolni attol tartok...
vagy nemtudom.. egyenlore fontos dolgok futnak, nem akarom szetkapni a hazat, de orakon belul szetmutom es kiderul (remelem) mi van.
komolyan olyan mintha egy fujtato lenne a gephazban.... lelegzik b*szki : DD[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Garanciális be quiet! Pure Power 11 750w Gold
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Fractal Design Define 7
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest