Új hozzászólás Aktív témák

  • Gentlelelele

    aktív tag

    válasz PuMbA #58871 üzenetére

    10 meccsből 3-an szerepelt(Bannolt meccsek számát nem tudom), ahogy Jayce, Kennen, Vayne és Aatrox is 2szer én mindkétszer nyertek. Abból is kétszer a G2 hozta el, akik múlt éven is ezt csinálták a gold funneling taktikával. A vége majdnem az lett, hogy maradhattak otthon a vb helyett. Ezt csak azért, mert annyira ráfeküdtek erre az egy taktikára, hogy miután kivették ennek a lehetőségét minden mással le voltak maradva. Kevés játék számmal kevés hőssel fogsz találkozni.

    Lassan jönnek ki a yt montázsok, ahol megmutatják, hogy karthus op és a sok gyökér majd hozza 1st time-ként. Pont ilyenkor van baj magával a profi ligával, mert tönkre teszi a soloq-t az ilyen pickekkel, mint az Annie top vagy Vayne mid és társai, amik egy bizonyos matchupra jók, de mindegyik másban vagy haszontalanok, vagy épp megállják a helyüket.

    twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

Új hozzászólás Aktív témák