Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Dolby #46015 üzenetére

    Alapból én is így voltam vele, de mostanság mindig support vagy jungle vagyok (ha vak draft akkor nem állok le veszekedni, viszem ami marad, normál draftnál meg hiába mid és support vagy jungle, mid-re nem hív be), és így egyéni sikereket is nehéz elérni. Supportként az adc-m béna, vagy ha jók vagyunk, akkor a többi lane lose-ol, és minket vesznek célba mid game-ben, jungelesként meg pl. most Rek'sai-al mit érek azzal, hogy kitankolom nekik frontvonalat, ha nem áll mögém senki aki sebezne is. Így annyiból áll, hogy táncolok torony előtt, várnám, hogy többiek felálljanak mögém, de nem, ők elmennek ide-oda, szaladgálnak, azt se tudom most fightolni akarnak, vagy csak valami, engem meg berántanak 1v4-be.
    De megtaláltam tökéletes megoldást, ami megnyugtat: Teemo. Leszarom hova jutok vele, mindenhol jó (na azért jungle-t nem néztem még), és rakom a gombákat, lopom a killeket, az ellenség és a saját csapat is le van tojva. :DDD

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák