Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugi0
őstag
válasz saelin #45146 üzenetére
NE csak a KDA-t nezd, mert egy noob elfeedelheti.
Nezd a farmot is, ha megvan mellete az 1min/10 akkor hallgathatsz ra.A 10. percben nincs meg nekem sem a 100. Hiszen a minionok 2. percre ernek ki.
De a 70-80 mar mond valamit.
En ha minden vagyok vardolom az enemy "csirkeket" es egy Q R comboval le is szedem 2 minonwave kozott. Van olyanis hogy csak egy Q-t rakok oda, ez is 15-20 gold pluszban.[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Imilenni
addikt
-
Jim-Y
veterán
10/perc szinte sosem lesz, ha megnezel egy profi meccset ott is csak akkor hoznak ossze ilyen arányt ha 20percig kb csak farmfest megy. A lényeg mindig az, hogy az éppen aktuális ellenfelednél többet farmolj, mert ha ő állandóan tradel veled, akkor neked is vissza kell tradelned ami farm kiesést jelent, tehát 10/percet csak passziv ellenféllel lehet összehozni. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem kell törekedni rá, de balgaság azt mondani, hogy a jo CS ott kezdődik, mert ez nem igaz. A jó CS ott kezdődik, ha a saját ELO-dhoz képest stabilan hozol +20-30 CS-t átlagban a lane opponenthez képest.
btw tényleg nagyon jó a CS arányod, gratu
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Sajnos ez tényleg nagyon függ az ellenféltől. Én most kifogtam poppyval topra egy miss fortunet. Azt hittem könnyű lesz, majd bedarálni, mert jó tankos vagyok, de sajnos hamar letörölte az arcomról a mosolyt. Kétszer is próbáltam lvl 6 előtt megölni, de nem sikerült, mindig meglógott. Ranged létére farmban előrébb járt tőlem, és amikor jött volna a nidalee gankelni, akkor adtunk neki 2 killt... Nincs az a páncél/hp, ami early gameben kivédi miss utliját! Brutális dmg, ha az ember nem tudja dodgeolni.
Nem tudom régen milyen volt a helyzet, de mostanában nagyon sűrűn találkozom ranged toppal. Engem draftnál mindig meglepnek, mert valami tankosra számítok 90%-ban. Erre jönnek fel az adc-k, meg a ap-sok.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
hugi0
őstag
A ket utolso meccsen lathatod, hogy nem voltam egyaltalan folenyben, nagyabol egyenloek voltunk.
Ahol kikaptam ott a rene eleg agrassziv tradelos volt. Az egytlen def iteme a malmortius volt (8cs/min). - igaz nem is volt masra szuksege, mert a tobbi lane bukta volt.
Az elotte levo nyert jatekom pedig pont az ellentete, minden lane-t nyertunk (lissandra 6,5cs/min).
Eleg nehez hozzaferni ehez a lissandrahoz, lvl7-ig csak torony alol tudtam farmolaszni."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Jim-Y
veterán
És mit gyakorolsz rajta ha szabad kérdezni? Mármint amugy az emberek minek csinálnak smurf accountokat?
Pár egyértelmű indokot fel tudok sorolni, de esetedben nem tudom, hogy mi a cél
Pl:
- ha pl barát/barátnővel szeretne az ember játszani aki alacsonyabb szintű
- ha "bemelegít" a fő accountra
- kiégett, nem akar tovább zuhanni a ranglétrán -> csinál egy smurf accountot
- ranked környezetben kipróbálni egy új champet -
-
kenwood
veterán
válasz Imilenni #45152 üzenetére
Ha sikerul ezen a hulyegyerek mentalitason tullepni,az sokat lendit majd a winrateden.
Sajat magadat ,es a csapat ket masik tagjat is durvan megszivatod.Mint a haverom,aki ha tul koran furnak a panelben,akkor bosszubol elkezdi uvoltetni a zenet.
Arra nem gondol,hogy a zenejet nem csak a furo fogja hallani,hanem azok is,akiket ugyanannyira zavar a furas,mint ot.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Imilenni
addikt
válasz kenwood #45160 üzenetére
Szerintem az én ~56-57%-os ranked-os winratem így is jobb mint pár velem egy szinten lévő embernél, gondolok itt rankra pl.
Amit ott leírtam az RITKA, de 20-30 meccsből 1x-1x sajnos megesik. (Külső ingerek is közre játszanak.)
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
saelin
veterán
Mi történik akkor, ha van egy feederetek és senki nem bannolja malzát? Ez.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
kenwood
veterán
válasz saelin #45162 üzenetére
Farmra figyelj jobban ,majdnem lenyomott ali is.
Velkoz 16x halt,megis majdnem 1.5 annyit farmolt,mint te.Ha tetszik egy karaktwer,es nem jungler/support,akkor tanulj meg vmi botgameben farmolni.
Hiaba tudsz lekombozni egy csomo embert.
egy 5-2-8 stattal szarabb cuccaid lesznek,mint egy 3-5-8 -nak ,ha radver 50-100 farmot 20-30 perc alatt.[link]
Van egy szam zarojelben a cs-nel.
torekedj ra,hogy 5 feletti legyen ha top,mid,adc vagy.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Yodamest
veterán
válasz saelin #45162 üzenetére
Sőt Malzának nem is kell kimondott feeder ehhez. Jelenleg ő a kedvenc hősöm a játékban, baromi jó vele játszani és kurrva erős is Egy feedermentes meccsen kell egy kis idő mire megjön az ereje, a 2-3. kész itemig ki kell húzni szépen csendben, de aztán elszabadul a pokol. Végjátékra 4-esével szoktam szedni vele a killeket.
Én cd csökkentésre szoktam rámenni, szal roa után jön a cd-s cipellő és a morello, így már 30% aztán később a zonnyával megvan 40%. A legnagyobb power-spike szerintem az amikor a rylait megveszed neki, na onnantól az ellenfél el sem tud menekülni a kis ivadékok elöl.
-
saelin
veterán
válasz kenwood #45163 üzenetére
Igyekszem rá törekedni, de sokszor olyan agresszív az ellenfél, hogy örülök ha odaférek. Dmg-ben is sokszor rám vernek és benyomnak a torony alá.
Oh, de azért köszi a tippet! Megpróbálok még jobban ráhajtani a farmra.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
Olyan világba keveredtem amiről nem tudtam hogy létezik:
Tresh carry jött és 1 hitelt kb mindenkit.... Egyszer láttam már hogy van ilyen build, de csak legyintettem rá, mondva hogy úgysem ér semmit. Tévedtem! Ez nagyon beteg, nem tudom, hogy valami külső programot használt-e a gyerek, szerintem valamit biztos tolt, mert ilyen nincs hogy 1 ütésből megöl a Tresh egy KN karddal meg statikkal. Tankossága pedig ugyanúgy volt, lőttük 3-an és alig sebződött, én meg egy legyintésétől haltam Quinnel. Lehet elfelejthetjük a lövészeket, vagy csak csalt a gyerek, de mindenesetre elég érdekes volt...
íme a mesés build:[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
válasz Mister_X #45167 üzenetére
Akkor inkább erre nem mondok semmit csak, hogy igen szomorú amit csinál
Yodamest: Jó öreg lecsap az ostor, bizony tud fájni Nem csalt, szimplán crit-elt. Maga (talán ebbe nem vagyok biztos) az E passzívja, hogy bónusz dmg következő autoattack-nál + ugye a statikk passzívja is tud crit-be dmg-elni. Infinity meg hát rádob a crit dmg-re.
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Yodamest
veterán
Fú áákciósan vettem most egy Oriannát, hát ez nagyon tetszik! Nekem amúgy is bejönnek ezek a zónázós karakterek, hát mit ne mondjak lehet vele ügyeskedni. Ellenfél szeret megfeledkezni a labdácskámról
-
FoLey-v
addikt
válasz FoLey-v #45166 üzenetére
Valaki?
Yodamest Tegnap meg topon volt a csapattársam thresh-el és yii volt az ellenfele már az első 5 percben first bloodal kezdte a thresh nem csodálkozok,hogy új meta fog megszületni.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Jim-Y
veterán
válasz FoLey-v #45166 üzenetére
Ha nincs még/meg Jhin champion chardod akkor törj be 2,3 másik champion shardot hogy legyen kék esszenciád szerintem azzal éri meg megcsinálni. Most csinálják, hogy lehessen IP-ből champion shardot venni (ha minden igaz) akkor könnyebb lesz kék esszenciához jutni azoknak a betöréséből.
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
-
saelin
veterán
-
Bowser
aktív tag
Egy érdekes Smurf meccset mentem. (Bronze)
Diana rögtön sírt a gankért amint egyszer(!) megsebezte a Zed. 2:30-nál meg is halt. Még trollkodott is. Afk is volt kicsit. Bot is loose volt, meg top is. Nasus ki afk-olt. Egy véletlen Teamfightban meghaltak 2-en elhoztuk Baront. De Zed folyamatosan backdoorozni akart (3x és meg is öltük 4-en).
Pedig már mindenki feladta a meccset és el se hitték meccs végén, hogy nyertünk xDNincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Yodamest
veterán
Jött egy warwick aki kb 15 secenként ultizott rám.... gg wp. Úgy használta, mintha egy sima ability lenne. NC... úgy tűnik kora reggel még meglehet ilyeneket csinálni büntetlenül.
[ Szerkesztve ]
-
-=Vacsek=-
senior tag
lehet tudni mikor lesz olcsobb a lvl 6 7es tokenek kivaltasa? ugyhallotam 70 essencia kell majd 6hoz 85 a 7hez
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz -=Vacsek=- #45185 üzenetére
Ha jól emlékszem valamelyik caster kirakta facebookra hogy CSAK a PH (Philippines) szerveren lesz ennyire árazva, de elvileg náluk minden rps cucc is olcsóbb.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz -=Vacsek=- #45185 üzenetére
Nálunk soha, de következő patchben lehet majd ip-rt venni esszenciát.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Beni97
őstag
válasz ClydeBeka2 #45187 üzenetére
Meg ládát is lehet majd ip-ért.
-
saelin
veterán
Mi történik, ha a magyar találkozik egy másikkal a lolban: [link]
Ingame is ment a sárdobálás, amikről inkább nem is csináltam shotot... Akárhányszor feltűnik a magyar nyelv a játékban én teszem a hülyét, angol leszek, nem értem. Bárcsak ne értettem volna még a mute előtt...
-
FoLey-v
addikt
válasz saelin #45189 üzenetére
Vajon miért nem akarok magyarul megszólalni? Jobban elvagyok a külföldi játékosokkal mint a magyarokkal,tisztelt a kivételeknek,mert vannak normálisabb magyar játékosok is!
Volt olyan meccs,hogy haverommal(csaj) mentünk egy lol meccset magyarok voltak. A csaj adc volt én meg fenn a topon. Gankot nem kaptunk még szerencsétlenkedett is a junglerünk meg flamelt az enemynek. Írtam enemy-nek a panaszkodásról és szépen,persze az enemy jungler magyar volt,de jól gankelt és így nyerték meg. Mondja az enemy jungler,hogy jó játék volt csak volt 1-2 nem normális közületek vajon kik voltak? Én meg gondolom a társamra célozta akik jól toltuk,többiek meg szerencsétlenkedtek és veszekedtek,ennyit erről a magyar mentalításról.[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Methionyl
senior tag
válasz saelin #45189 üzenetére
Ez ilyen, sose szabad megszólalni magyarul mert esetek 90%-ba közeli hozzád tartozóidat fogja szidni mert miért ne.
Voltam jungle-be, top-ot agyon baby sit-eltem tehát állandóan oda mentem megállás nélkül. Miután a gyerek meghalt 3x, már írja all chat-ba, hogy . Miután leírtam neki, hogy csak wardot kéne vegyen tehát MÉG segítettem is neki, tovább szitkozódott. Persze nem vett wardot tehát még2x megöltem aztán már ment a mute mert már eleget röhögtem.Jóédes k*va any*dat te f*reg máshova menjél már te sz*r stb.stb They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
FoLey-v
addikt
Jó ez a Gankplank topon darius kivételével(bár okosan kitaktikázva lehetséges) elboldogulok. Szerintetek mivel kezdjek first item-el doran gyűrű vagy doran pengéjével? És miket érdemes buildelni? Amiket vettem rá jégkesztyű,streak kihívása,loniai fénycipő,a háromság hatalma.
-
-
FoLey-v
addikt
válasz ClydeBeka2 #45195 üzenetére
Akkor onnan lesem el már. Jégkesztyű itemet is lehet venni?
Beni97 Crystalline Flask?
-
saelin
veterán
válasz ClydeBeka2 #45195 üzenetére
Bakker, én pedig mindig onnan néztem...
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest