Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
rendben, szánok rá időt.
Bardal se adta az elején,aztán elég jól kitanultam -
Yodamest
veterán
GL HF mindenkinek Kis reggeli kávé mellé pár sor:
Elkezdtem Jaxezni, mert gusztustalan és hát én miért ne legyek az alapon.... hát kurvajó ez a champ! Nem is csoda, hogy hozzák vele a meccseket, van sebzés tankosság, cc, gap closer, mintha a riot mindent ebbe a hősbe turmixolt volna bele. Lanet simán lehet hozni és az idő előrehaladtával csak egyre betegebb lesz. Játszani is könnyű vele.
Tegnap valami 6-7 winem volt zsinórban rankeden, pedig most kezdtem el játszani a hőst. (Hősismereti most lett azt hiszem lvl2 vele) Én úgy buildelem, hogy: MR cipő, naptűzköpeny, trinity, botrk, szellemarc, titánhidra. Így van sebzés is dögivel, de közben iszonyat tankos is vagyok, főleg ha még az ultit is betolom.
Szóval aki még nem igazán próbálta a hőst azt bátorítanám, hogy hozza nyugodtan topra, jungleba, mert könnyű játszani, iszonyat erős, carry potenciál az egekben és ilyen tankos builddal kezdőknek is simán jó, nem hal vele sokat az ember.
UI: a másik akit elkezdek végre játszani az Fiora, kb ugyanaz a másodlagos-carry-tank szerepkör mint Jax, ugyanúgy offtanknak meglehet csinálni. (vele MR cipő, hydra, naptűzköpeny, trinity, szellemarc, jégkalapács buildet fogok megnézni)
-
Yodamest
veterán
válasz Chuzzlee803 #46204 üzenetére
EUNE szintén és S5-ben vagyok. Nem sokszor van bannolva egyébként, én tegnap zsinórban minden meccsen eltudtam hozni. Annyi OP champ van, hogy könnyen átcsúszik a kis szerzetes.
Ja a legjobbat még nem is írtam, tegnap egy Dariust is sikerült szétalázni vele! A téridő kb magába fordult, egy Dariust!!!! Aki kb mindig ilyen 6-0-val jön ki laneről, most valami 0-3-ba volt mire dőlt a tornya is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Beni97 #46198 üzenetére
Ám még az is jó a Janna Q-ban ,hogy a gap closereket menet közben meg tudja állítani (pl amikor beugrik egy Kha'Zix és még a levegőben eltalálod akkor megáll a Kha'Zix és "leesik") Itt van egy link amiben ezt is megmutatják.(Igaz kicsit régi de a lényege nem változott)
-
Hamuuuu
tag
Volt már másnak is olyan,hogy match közben kivált tálcára (pl.: jelen esetben én youtubeon váltottam zenét),majd ahogy visszatér a játékba a kamera rögzítődik és nem lehet feloldani?
Én alapban rögzítetlenül játszok,ezért érdekes volt lejátszani egy 56 perces match-t rögzitett kamerával."A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."
-
Beni97
őstag
Vagy rákattintasz a minimapra és elkezded húzkodni az egeret rajta.
Nálam már szerencsére nincs, de volt olyan hiba a játékban ami elég sokáig tartott és sokszor jött elő. Én is leszoktam alt+tabolni a játékot miközbe töltünk be, vagy épp meghalok, és mikor visszamentem a játék nálam is rögzítette a kamera állást de nem úgy, hogy megy a karakteremmel, hanem ott marad egy helybe. Ha megint alt+taboltam fekete képernyő lett, bármi gombot nyomtam ablaknézetbe rakta a játékot majd vissza. Már nem is emlékszem, hogy tudtam ilyenkor megcsinálni de az enternek köze volt hozzá, hogy jó legyen. Nagyon rossz és idegesítő volt.
-
Yodamest
veterán
válasz Beni97 #46212 üzenetére
A keret nélküli ablak mód is fullscreen ugyan úgy, annyiban viszont sokkal jobb, hogy nem sötétedik el a képernyő (vagy hogy fogalmazzam) amikor alt+tabot nyomsz. Tehát nincs az a kis megakadás, ami a ti hibátokat is okozza szerintem. Olyan sima és gördülékeny lesz az asztalt előhívni, mintha egy böngésző ablakot tennél le tálcára. De ismétlem semmi ablakot ne képzelj el, csalóka a megnevezése, ez ugyan olyan teljes képernyős dolog mint a standard fullscreen csak sokkal gördülékenyebb kezelni.
Ha még nem tettétek tegyetek vele egy próbát.Chuzzlee803 azért fut rosszabbul borderless window módban, mert olyankor nem prioritásba rakja az oprendszer erőforráskezelője. Csak egy sima task-ként kezeli és nem kap az alkalmazás annyi kraftot szoftver oldalról.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ryder1
senior tag
válasz maximilian4 #46219 üzenetére
Játssz sokat, tapasztalj. Streameket még tök felesleges lenne nézned, tizedét sem értenéd. Próbálj ki mindenféle hőst, szerepet. Ja és két ugyanolyan tárgyat ne nagyon vegyél, mert az egyedi passzív képességek nem adódnak össze, csak egyszer érvényesülnek akkor is, ha két különböző tárgynak van ugyanolyan egyedi passzívja.
-
Sordoran
addikt
válasz maximilian4 #46219 üzenetére
Én nekem a streamek is sokat segítettek, bár persze eleinte nekem is kínai volt a java, de pl. onnan lestem el a folytonos mozgást, a wardolás fontosságát, és a különböző hősökkel kapcsolatos trükköket is. Amit én még ajánlanék, az egy hős kipróbálása előtt egy gyors guide keresés. Segíthet a különböző képességek prioritásában, a fontos statok megtalálásában is, ha esetleg nem megy még ránézésre ez, minek mi kell. Valamint ugye a mastery és rúnák is. (lehet túlbuzgó vagyok, de én pl. a heti ingyenes hősök kipróbálása előtt is csinálok mindnek egy tárgykészletet ami hozzá illik, illetve egyedi masteryt is)
Ryder1: Bárcsak tudta volna ezt az a Master Yi is aki 5 ugyanolyan cipőt vett, majd miután szét feedelte enemy-t nekünk, kilépett a 3v3-ból.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
maximilian4
addikt
válasz Sordoran #46222 üzenetére
Én még azt hittem én vagyok a kezdő, de az előző játékban a csapattársaim... Én komolyan bevezetnék minden online játékhoz egy iq tesztet. Meccs elején írom h megyek top-ra. Kezdődik a játék, erre az összes megy top-ra, mind a négy. Az a baj h még úgy se haladtak előre, mert mentek be a torony alá minionok előtt végig. Írtam nekik h legalább ne mindenki top-ra menjen már, mert egyedül nem tudom fogni midet meg bot-ot is. Még így is pozitív stattal zártam (persze tudom mit sem számít), de teljesen kiidegeltek.
Maxi
-
stefyY
őstag
ADC main leszek szerintem, ez az Ashe kezd megtetszeni... Mobilitás hiányán kívül más hátránya nem igazán van.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Beni97
őstag
válasz maximilian4 #46223 üzenetére
Én úgy kezdtem, hogy haverok miatt és mondtam magamba, hogy soha nem fogok egyedül játszani. Most meg van egy haverom akivel szívesen játszok a többivel inkább nem. Persze ez csak rankedre vonatkozik, normálra bárkivel megyek. A rankedet csak 30-as szint elérésével lehet elkezdeni, de nem érdemes egyből hanem jóval később. Ha eléred a 30-as szintet az még közel sem jelenti azt, hogy tudsz játszani. Én elkövettem ezt a hibát tavaly. Bár ez még messze van.
Sok olyan lesz, hogy mindenki midezni meg topozni akar és ez miatt mennek az instalockok ezzel ne is törődj. Streameket érdemes nézni mert sokat tanulsz, ha nem is magyar akkor is el tudsz lesni egy két trükköt, ward lerakási helyet stb.
Ajánlom figyelmedbe AK-t (Kiss Ádám és nem a showder clubbos). Előbb azért tanulj meg pár alap "szak" szót.[link]
Nem sok videója van de hasznos tud lenni. -
Hamuuuu
tag
válasz Yodamest #46215 üzenetére
Én s3 óta játszok vele és mindig nagy volt a sebzése.....bár nekem mindig azt írják,hogy hozzak másik champet helyette......ahogy nézem, topra is szivesen viszik. Lehet ki kellene próbálni
Teamcompba teljesen beépíthető amúgy és már láttam challanger szinten is sokszor."A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."
-
Yodamest
veterán
válasz Hamuuuu #46227 üzenetére
Lehet szinte full tanknak is építeni, volt már hogy kérte is a csapat mivel mindenki papírokat választott. Ilyenkor trinity helyett veszek neki egy ibg-t meg azért a botrk-t megveszem, de azonkívül full tank itemek jönnek.
A halálom egyébként, amikor ellenfélnél 5/4 játékos tank, nálunk meg mindenki papír.
pl. Ez a meccs kész katasztrófa volt, ellenfél: Cait, Alistar, Shívana, Rammus, Malphite
http://www.leagueofgraphs.com/match/eune/1469367637
Nálunk semmi tank nem volt, ráadásul el is lett baxva, mert full AD lett a csapat. Morgana abszolút nem segített csapatharcoknál, ultit 1X nem láttam tőle, pedig az legalább varázssebzés lett volna, akármennyire is minimális.
Teszem hozzá, midesünk választott utoljára, addigra már ki volt pickelve malph, rammus stb. igazán megtehette volna, hogy nem a yasuot hozza el. Egy jó malzával mi károkat tudtam volna okozni jujujuj -
Sordoran
addikt
válasz stefyY #46224 üzenetére
Nem hiába a meta része LCS-ben is Ashe. Én amúgy ajánlanám Sivir-t is, szintén csak 450 IP, és ő is erős. Eddig két meccsem volt vele (ami nem AI elleni), és mindkettőben S- lettem, még ha első bukta is lett. Másodikra meg kaptam egy platinás Alistar supportot (friss 30-asként lol, de jól össze tudtunk dolgozni), 10/1/4 stattal, egy hármasgyilkossággal az ellenfél fel is adta 20. perc után. Sivir-el nagyon lehet minion wave-eket clearelni, és tornyokat is gyorsan dönti, így az ellenfél adc-jének farmolását erősen meg tudod nehezíteni, ha agresszív a supportod is. Nem is értem, miért nem találkoztam soha vele míg 30-ig húztam magam.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Yodamest
veterán
Megosztok veletek egy meccs végi eredményt, mert szerintem a maga nemében egyedülálló volt. Veletek "történt már meg" olyan meccs, amit halál nélkül zártatok de fel kellett adnotok? Velem először esett meg ez, szerintem nem sűrűn van ilyen, hogy nem hal az ember 1X sem, de 20-nál feladni kényszerül a csapat miatt. (igen ennyire durván '"jó" csapatom volt) Alábbi kép elég beszédes:
Ja és mielőtt azt hinnétek, hogy hát de elment roamolni a topos meg hasonlók, annyit elmondok, hogy szinte folyamatosan 2 embert kötöttem le, mert rajtam volt végig a fiora és a hecarim is. (kb minden percben jött gankelni és sokszor ott is maradt a bokorban a gank után, a kis cuki nem tudta, hogy wardolva van)
Na ezek azok a meccsek, amik felett nem te döntesz. Ez tipikus olyan volt. Persze egy diamond lehet a 4 kill mellé nem tudom, még egyszerre ott lett volna 3 lanen is segíteni, de értitek na. Azért valami minimum életképességet elvárna az ember a csapattól is.[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
Kajak felrúgom már az asztalt,hogy sorjában vesztek hol az egyik gyíkarcú,hol amaz nem tudja használni a karakterjét kajak már szét idegelem magam mióta nyár van sok kibaszott kisgyerek miatt van az egész meg a riot is hozzátesz egy lapáttal,hogy olyanokat is kapok!!!
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
törölt tag
válasz FoLey-v #46238 üzenetére
Ha van lehetőséged akkor szerintem olyan 10, de inkább 11 körül játsz, egy kicsivel kevesebb a hülye de persze beléjük lehet futni.Amikor meg olyan meccset vesztesz amikor kurva ideges leszel akkor tarts szünetet, szívj egy kis friss levegőt az erkélyen/udvaron, és újjult erővel kezdj egy másik gamet, ha meg 2-3 gamet sorozatban vesztesz akkor érdemes ráhagyni.
-
Beni97
őstag
válasz #53932800 #46239 üzenetére
Van ez a bizonyos kiégés. Ez mindenkinél máskor jön elő. Van akinél hamar jön elő, van akinél talán 3 havonta. Nálam is és haveromnál is ez volt. Haverom support main threshel és össze vissza misselte a hookot, fail ultik, rossz E, lantern sehol, pedig egy thresh god szinte. Én meg nem tudom mi volt benne a hibám. Talán mivel folyamatosan vesztettem így már rosszul esett ha vesztettem megint és a kövi meccs már nem is érdekelt. Ő elment Evolvozni én pedig cs-ztem meg bf-ztem kb 3 napig. Most vele duozok megint tegnap óta és 10-ből 9 win és 1 lose.
Az meg, hogy este kevesebb a béna kisgyerek ez nem teljesen igaz. Sajnos nyár van és hát ők egész nap otthon vannak. Majd szeptembertől éri meg este játszani.[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
Mostanában szoktam adc-zni és ha nem jhin-t pickelek, hanem valami olyat akinek elég jó as-t lehet csinálni pl mf vagy twich akkor kb lerohad a kezem sok a kiteolásba. Nagyon fárasztó.
-
stefyY
őstag
válasz Sordoran #46229 üzenetére
Még Imaqtpie-t láttam valamikor márciusban 2-3 meccsen Ashezni, azóta mintha metább lett volna... Kedden úgyis szülinapom lesz, egy Project Ashe skinnel meglepem magam...
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Sordoran
addikt
válasz stefyY #46242 üzenetére
Az a Project Ashe skin hihetetlen. Először lefitymáltam, hogy annyira nem is jó, főleg legendary? Ugyan már. Azóta ahogy egyre több képet és videót látok róla, annál inkább akarom, de teljes árat azért nem adok ezért se. Elvileg már ezek is lehetnek majd idővel 50% akciósak, csak várjam ki.
-
micafighter
nagyúr
válasz stefyY #46246 üzenetére
Lesz spéci hextech crafting is az új hösök mellé, spéci loading screen meg summoner icon feloldására: http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/features/new-hextech-crafting-components
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest