Hirdetés
Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Üdv! Nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdésem, így sorry ha nem ide kell
Adott egy 5-6 éves samsung lcd tv amit évek óta szinte csak monitornak használok . Nem olyan rég, megjelent rajta 1 függőleges csík a bal oldalon, ami így néz ki [link]
Bocsi a képminőségért, de jobb nem sikerültMi lehet a probléma? Válaszokat köszönöm
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Van 1 jó pár éves lcd tv-m, pontosan ez a típus [link] . Ma megláttam egy 42'-os lcd tv-t elég jó áron a neten ezt , és eléggé elgondolkodtam a vásárláson.
Mivel nem értek én a tvk-hez, ezért lenne 1 kérdésem.Gondolom a képminősége a mai lcd-tvk-nek jobb mint régieknek, így nem lenne ebből a szempontból visszalépés 1 ilyen!? A mostani tévémmel sincs semmi bajom azon kívül, hogy jobb lenne egy sokkal nagyobb. Így olyan dolgok mint: 3d, smart...stb ,egyáltalán nem érdekelnek.
A válaszokat előre is köszi
-
kenwood3
addikt
válasz Tegla80 #23860 üzenetére
Hali"
Ez amit linkeltél árban sajnos 10-15k-val hosszabb mint az lg és ez már nem igazán fér be a keretbe. Márkahűségem nincs , így ez igazából hidegen hagy. Ez az lg is megtetszett ennyiért ezért fordultam ide. De ha azt mondjátok, hogy nem érdemes megvenni akkor inkább jegelem a témát egy időre?![ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz Tegla80 #23863 üzenetére
Azért is volt ott a kérdőjel is a végén A led és az lcd között a legnagyobb különbség a fogyasztás? Nem igazán foglalkoztam még ezzel a témával, így lövésem sincs a kettő közötti különbségekről. Van itthon led tv az öcsémnek, de igazából még sose figyeltem meg annyira a különbségeket. Egyébként nekem 8 mennyit fogyasztanak, mert még így is mind a kettő kevesebbet fogyaszt a jelenlegi tvm-nél
"USB ről médialejátszás terén a samuk picit talán jobbak(több formátumot megesznek)"
Igazából a tv ezen része se érdekel, mert az esetek 100%-ban pc-re lesz kötve és csak azzal lesz használva .
Nekem csak 1 nagy tv kell, aminek a képe nem rosszabb a jelenleginél, legyen benne dvbt tuner, és pc monitorként is jól működjön
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Én a digitalplazanal már vásároltam. Netes rendelés volt, nem volt velük probléma. Garijuk tudomásom szerint csak bolti van, de telefonon állították, hogy gyártói. Így ezt nem tudom pontosan, és azt se, hogy mennyire korrektek garancia ügyben, mert szerencsére még nem volt probléma a rendelt tv-vel
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Astra kalandok @Első rész
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok