Aktív témák

  • Osynho

    addikt

    válasz #94529552 #29113 üzenetére

    - A képe némi állítgatás után kielégítő (nekem). Az ips monitoromnál mélyebb feketét tud, egy itthon használt, öregebb Samsung lcd-nél sokkal jobb. A részletes beállításokhoz be kell menni a service menübe, mert a gyári beállítások szörnyűek. Magasra húzott sharpness, kékes-lilás kép, magas háttérvilágítás érték. Bevilágítások látszanak, mivel edge led (ahogy az olcsóbb "márkásabb" tv-k esetében is jellemző).
    - Mire új tv-t veszek, több pénzt fogok gyűjteni, sajnos plazmát újan már nem fogok találni, így valami min 50"-os lcd lesz, vagy sok garos, szép állapotú plazma. Tavaly a monitort akartam lecserélni egy nagyobb megjelenítőre, használt tv-ket néztem, de irreálisan drágán találtam csak és garancia nélkül. Így is megegyeztem 2 eladóval, mind a kettő eladta, mire mentem volna a készülékért. Elegem lett, megláttam a hirdetést, az akció napján hajnalban bementem és megvettem. Nem bántam meg összességében.
    - 1 évet adtak rá először, de kb hasra ütés szerűen. Aztán láttam, hogy a gyári gar 2 év, valamint egy fórumtárs is annyival kapta, visszamentem reklamálni. Így most összesen 2 év.
    - A garanciális szervizről fogalmam sincs.

Aktív témák