Hirdetés
Aktív témák
-
glas
csendes tag
válasz nightshadow #39374 üzenetére
Sajnos mi nap tudtam + hogy nem csak ebben különbözik a 620as a 650es-től a kis videókat sem játssza le,most tesztelgetem a 620-ast gépet, de csak csalódásokba ütközöm,
mint például a doboz hang, amin akár hogy próbálok állítani, igen gyenge minőség.
Az 1 tuneres pip, még álló képet sem jelenít meg csak + külső tuneres készülék esetében. -
G.I.JOE
senior tag
Helló!
A tv-m a következőt írja ki firmware verziónak: 2009/06/02_001010
Azt szeretném kérdezni, hogy kell-e, vagy érdemes-e frissítenem erre: T-CHL7DEUC-2005.0
Egyáltalán honnan tudom, hogy melyik az újabb? Vagy van-e a fentinél újabb? Widget-ek nem nagyon érdekelnek, hdmi-n kap képet, hang egyből erősítőre megy. Később talán lesz DNLA. Érdemes frissítenem? (40B651)[ Szerkesztve ]
-
ricsik
őstag
ha módosítom az 550 szoftját 650-re, utána nem lehet visszarakni 550-re? Csak mert a szervice honnan tudja, hogy módosítva volt? Ez csak akkor bukó, ha fullra elmegy a kép ás nem lehet már visszatenni, egyébb hibáknál működik nem?
Legrosszabb esetben egy FW update és visszaáll 550-re nem? -
ZewaDeluxe
tag
Tiszteletem az Uraknak/Hölgyeknek!
Mielőtt még itt egymás torkának ugranátok:
Valóban az volt a kérdés, hogy mi a különbség a B620 és a B650 között. Az 550-es úgy került a kontextusba, hogy korábban azon vaciláltam, hogy 650 vagy 550 legyen-e a választás. Ugyebár rövid történetemben az volt a helyzet, hogy egymás mellett láttam az 550-et és a 620-at. 620-at korábban még nem láttam. Meglepődtem a különbség mértékén (620 és 550 között), és arra voltam kíváncsi, hogy végső soron a 620-as az mennyire lebutított verziója a 650-nek.
Aztán érdektelenné vált az ügy, miután a B620 és a B650 közötti árkülönbség elenyésző, úgyhogy megköszönve szíves tanácsotokat, a 650-es mellé rajzoltam egy képzeletbeli pipát.
De ha már megint "tollat ragadtam":
van-e valakinek személyes tapasztalata az LG LH4000-rel?
Üdv!
-
pitike79
csendes tag
Sziasztok
le40-b650 tv-m van.
Belevetettem magam a hd filmek nézésébe ezzel kapcsolatban kérdezném:
video mkv és audio ac3 filmeket szedtem le vegyesen 1080p 720p minőségben.
A probléma az hogy a kép minden esetben tuti volt de a hang nagyrészt nem egy ciril (vagy ki tudja) betűs hibaüzenetet ír ki a tv a film megy szépen de hang nincs minden esetben ac3 5.1.
Ha esetleg van vmi. tipp megoldásra vagy hogy mire figyeljek letöltésnél.Köszönöm
-
ProdyG
őstag
válasz ZewaDeluxe #39408 üzenetére
nekem van, de inkább a B650
viszont a B550-estől sztem jobb az LH4000.
tehát a sorrend szerintem:
1. B650
2. LH4000
3. B550 (ez nem 100hz-s, emiatt én pénzt nem adnék érte mai árak mellett) -
hedgehog01
tag
válasz ricsik #39407 üzenetére
Vissza lehet állítani 550-re, ugyanazzal a módszerrel, ahogy átállítottad. A probléma abban rejlik, hogy a tv elvileg logolja a szervíz menübe belépéseket, és valószínűleg a módosításokat is. Van is egy "log" menüpont, de még nem mertem belelépni. Szóval ha beviszik a szervízbe, ott vélhetőleg egyből megnézik, és ha látják, hogy rajtuk kívül más is belépett, akkor morcosak lehetnek. Bár jogilag tényleg érdekes kérdés, tudtommal sehol nincs leírva, hogy garivesztést okozna, mivel ez egy nyilvánosan nem dokumentált lehetőség. Te jóhiszeműen eljárva is beléphetsz, mert mondjuk unalmadban nyomkodod a gombokat...
ZewaDeluxe és mások hozzászólásaira: kezdem nem érteni az általatok látott "hatalmas" különbségeket a 6-os sorozat javára az 5-össel szemben. Szerintem a bolti beállítás kicsit más a 6-osoknál, hogy kívánatosabbak legyenek, de semmi több.
[ Szerkesztve ]
-
hypno skate
senior tag
Senki nem tud semmit róluk.
Valójában nem igazán trendi 26"-os tv-ben gondolkodni.
Én is ilyen/hasonló méretet akarok és én sem találok érdemi véleményt.
Ezért azután elkezdtem megnézni, hogy milyen képet produkálnak.
Eddig az Elektroworld kínálatát néztem meg.A B350-es betekintési szögei tetszettek, a kép is rendben volt, bár valamilyen természetfilm ment. Vélhetően demolemezről.
Philips-et nem láttam, ahogyan B450-est sem.
Volt viszont egy Panasonic és még egy valamilyen márka (már nem emlékszem), amin oldalról is látszott a kép és nem fordult negatívba.Egyenlőre ennyit tudtam meg róluk. Mondjuk nálam akár egy TV/DVD kombó Orion is szóba jöhet, csak előtte látni kellene működés közben.
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
adriankoooo
senior tag
Sehol nem talalok egyertelmu infot: az osszes 46B650-ben CMO panel van? Mennyivel gyengebb ez az eredeti Samsung S-PVA-tol?
-
Tyca
senior tag
válasz hedgehog01 #39411 üzenetére
tudtommal sehol nincs leírva, hogy garivesztést okozna, mivel ez egy nyilvánosan nem dokumentált lehetőség.
más gyártó lehet, hogy nem, de a Philips-em konkrétan kiírja a szervízmenübe lépés előtt, hogy ha folytatod, akkor az garvesztéssel jár...
-
dabadab
titán
"a Philips-em konkrétan kiírja a szervízmenübe lépés előtt, hogy ha folytatod, akkor az garvesztéssel jár..."
Kiirni kiirhatja, de a magyar jog szerint ez pont annyit er, mint ha azt irtak volna oda, hogy "Pistike huje".
A jotallas ideje (ket ev) alatt a gyartonak kell bebizonyitania azt, hogy adottesetben a vevo okozta a hibat, megpedig annal valamivel jobban alatamsztott oksagi lancot kell prezentalnia, mint hogy pl. "belepett a szervizmenube es ettol egett le a tap".DRM is theft
-
adriankoooo
senior tag
Valamelyik internet@tv tulajdonos megprobalhatna az uj 1080p-s youtube videokat is lejatszani, hatha megy, de ketlem pl. ez mar az, de ki kell valasztani a 1080p-t a HD menubol: http://www.youtube.com/watch?v=tgbNymZ7vqY&feature=player_embedded
-
guriga1234
addikt
válasz adriankoooo #39418 üzenetére
A samu 650-esben van youtube elérés, de címet nem tudsz beírni, sőt, HD-ra sem tudsz váltani, ennélfogva HD menü sincs.
Vannak már valóban 1080p-s videók is, bár az adatfolyam kicsire van korlátozva, így a minőség nem az igazi. Az, hogy valami 1080p, csak lehetőség a jó minőségre, de nem garancia rá (pl: felkonvertálás) -
nrob46
csendes tag
LG LH4000 milyen tapasztalatok vannak? erdemes megvenni???
allitolag usb-n keresztul lejatsza a DivX-es filmeket, csak picit modositani kell valahol valamit?
Valaki tudja ezt??? -
tupacamaru
veterán
válasz GazRic #39421 üzenetére
Nem vagyok biztos benne hogy az 550-esben nem lehet bekapcsolni.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
GazRic
senior tag
válasz tupacamaru #39422 üzenetére
Ezt nem tudom ...
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
Emi2
csendes tag
Sziasztok!
Amatőr (még annál is) műkedvelő vagyok!
Segítsetek!
LCD tv vásárlás előtt állok. Tények:
22 " -os tv szeretnék (hálóba néha rápillantok vagy film végét megnéz ennyi)
Digi tv tányéros a hálózat (egyenlőre)
Legfontosabb kérdésem ez a földi sugárzás csak külön jelátalakító bla bla szövegű tv nem fog találni semmi jelet a digi hálózaton? A digi nem MPEG2 -ben adja a jelet ?
Eladó szerint csak MPEG4-es tuneres lcd tv-vel tudom fogni az adást, ha meg MPEG2 lcd-t veszek kell a +30ezres box.
Mit ajánlotok? Azon kívül persze, hogy vegyek nagyobb tv-t -
ProdyG
őstag
válasz tupacamaru #39422 üzenetére
hát ha az 550-esben be lehet kapcsolni a 100hz-t akkor az járt a legjobban, aki 550-est vett
-
adriankoooo
senior tag
válasz guriga1234 #39419 üzenetére
Azt hiszem nem csak felskalazasrol van szo:
http://gizmodo.com/5412308/muppets-bohemian-rhapsody-1080p-youtube-video-excites-my-gonads
-
-
hedgehog01
tag
Most már szinte teljes az örömöm a B550-essel kapcsolatban. Annyi maradt, hogy rájöttem, nem pendrive-ot akarok venni, hanem külső vinyót, elvégre 250-320-500... GB mégis csak több, mint 8 GB.
Szóval olyantól kérdezem, aki már próbálta és bizton tudja állítani: Milyen fajta winchestert vegyek? Számít a méret (2,5" vs. 3,5")? Jobb, ha van külön tápkábele, vagy elég az 1 db usb csatalkozó (ugye B550-ről beszélünk)? Ajánlott, esetleg kerülendő márka?
Amit eddig néztem, a Western Digital My Passport Essential. Ezzel van valakinek tapasztalata?
Előre is köszi a válaszokat! -
melandri
tag
válasz hedgehog01 #39430 üzenetére
Én is 40B550-est akarok venni...
Tudsz valamit a panelekről ebben a szériában? Pl.: milyen jelölésű a samu panellel szerelt?
A tiéd milyen ?Esetleg bárki: tud adni infot a Samsung 40B550-be milyen panelek lehetnek?
Vagy nagy valószínűséggel a 40-esekbe milyet szerelnek?????? -
hedgehog01
tag
-
Andrej29
csendes tag
válasz adriankoooo #39414 üzenetére
Nekem is 46b650 tv tetszik ,a mérete miatt a 40b650- el szemben.Árban már csak egy 50-es a különbség.Csak hát a panel típusáról én sem találtam infót.Annyit láttam a MM-mintha a 40b650-nek szebb képe lenne,persze tudom ez lehet áruházi beállítás kérdése.
-
guriga1234
addikt
válasz adriankoooo #39427 üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy a youtube felskáláz, hanem azt, hogy a 1080p-s videók elég szerény adatfolyammal jönnek, vagyis annyival azért nem lesz jobb, mint lehetne.
1080p-t felskálázással is el lehet érni, de attól az nem lesz jobb.
Ha csak a kamerámat veszem alapul, 1080p-t tud 17 Mb/s és 24 Mb/s sebességgel is rögzíteni. 1 perc anyag így 180 MB (megabájt!) tud lenni. Persze lehet utólag tömöríteni, de sok múlik a codec-en, és a tömörítés minőségén. Valahol azt olvastam, hogy a youtube a 1080-as videókat 4 Mb/s-el nyomja, ami elég karcsú, de ez mondjuk látszik is.
Az általad belinkelt videón én nem tudtam váltani a HD-nál, amiket én néztem, azoknál ott volt az opció, hogy 720 vagy 1080. -
adriankoooo
senior tag
válasz Andrej29 #39434 üzenetére
Mindenkeppen 46-ost veszek, mert nem egy evre veszem...kesobb nem akarom megbanni, hogy kicsit vettem. Argepen mar 250ert is van valamilyen "aukciohaz" nevu uzletben, bar ebben nem nagyon bizok, tul olcso.
Hol lehet venni a hivatalos SAMU garancia melle meg kiterjesztett garanciat? Euronics, vagy melyik bolt volt az?
Panel ugyben mar ketten kerjuk a segitsegeteket: milyen panelek lehetnek a 46"-es B650-es modellben?
-
adriankoooo
senior tag
válasz guriga1234 #39436 üzenetére
Mar ertelek es igazad is van. De ertheto persze, egy rendes bluray minosegu, bitrataju filmet lejatszani egy-ket megabites kapcsolattal nem lehetne.
-
SpeedR
őstag
válasz melandri #39431 üzenetére
Az enyém SQ02 paneles. Ez gyári Samsung SPVA ha jól sejtem. (40B550)
(#39436) guriga1234
Így van. Hiába HD a felbontás, ha agyontömörítik a filmet, akkor a minőségnek annyi...
Egyébként, ha nem lehet címet beírni, akkor hogy a jóistenbe lehet videót keresni? csak tagek alapján?[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
válasz adriankoooo #39437 üzenetére
Ez a 46"-os B650 engem is érdekel. Mind a két kérdés: vajon milyen panel van benne és ez az akcióház startüzlet mennyire megbízható? Milyen garit adnak vajon? Én telefonon próbáltam őket kétszer is hívni, de ki sem csöngött. Nem túl jó kezdet...
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
-
LamehTheDark
csendes tag
Sziasztok!
LCD TV-t vennék 40-42", full HD, 3.5-4méterről lesz nézve, 60%-ban TV 40%-ban DVD és HD tartalom, esetleg később BluRay filmek.
Fő prioritás, hogy "szép képe legyen"! Pffff.... Tudom, hogy mindenkinek más tetszik...
Ja! Kb. 200-230ezerre gondoltam, de amennyiben érezhető és jelentős a "tudásbővülés" és észrevehetően szebb, hajlandó vagyok valamivel többet is rááldozni! Szóval egy jó ár/érték arányú készülék kellene. Érzelmileg a Sharp felé húzok, mert tavaly ilyenkor egy 32"-os Sharpot vettem a kisszobába és nagyon szeretem!Köszi előre is a tanácsokat és bocsánat a laikusságomért...(olvasgattam jópár tucat hozzászólást azért visszafelé...)
"Do not waste time, that is the stuff life is made of!"
-
Miszy
csendes tag
Sziasztok. "pici" gond akadt a barátom Philips 42, 7623-as tv-jével.
Áramtalanítottuk, és a bekapcsoláskor, miután bejött a kép és a hang, pici durranás és kikapcsol, majd újra bekapcsol, és folyamatosan ezt ismétli. Tapasztalt már valaki ilyen jelenséget. Nem tudunk mit kezdeni vele... kérlek segítsetek!!! -
Miszy
csendes tag
Akit esetleg érdekel, december elején lesznek ismét original Philips LCD-k. HIrdetések közt megtaláljátok a típusokat és az árakat...
-
g@bo
nagyúr
jövő hónap végén vennék egy lcd tévét, tudtok ajánlani egy megbizható modellt?
( nem olvastam végig a fórumot, ha mondtok valamit, kiszűröm a léyneget.)( 200k körül, 80cm+ )
-
g@bo
nagyúr
dupla...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest