Aktív témák

  • H4CKmyM1ND

    tag

    válasz Lui76 #33650 üzenetére

    USB jó szerviz funkciókra usernek firmware frissítéshez, de ahogy korábban írták LG LH 3000 sorozattól hekkelhető a firmware és mkv-t is lejátszik.

    Samsung b650 meg két USB porttal teszi ugyanezt, 2 port azért mert vagy 2 külön pendrive-ot vagy olyan külső hdd házat teszel rá ahol egyik az adat másik a tápellátás.

    b650: ki volt korábban posztolva a használatijából az a rész hogy miket játszik le illetve többen leírták már, MKV-t lejátszik de AC3 hangkódolással, DTS-t egyenlőre nem, talán később, bár sztem nem lesz támogatva. avi stb mennek rendesen, csak nem tudsz beletekerni az mkv-ba bele lehet sőt megjegyzi hol tartottál és onnan tudod folytatni. Továbbá LAN port van rajta az internet@tv funkcióhoz + a pc share manager progival pc ről is megoszthatod a mappáidat és akkor routeren keresztül is látja a fájlokat valamint dlna media szerverhez tud csatlakozni, boxee, twonkymedia, mediatomb stb. ezekkel próbáltam eddig. Ha hálózaton NAS ra mented a cuccaid akkor fat és ntfs-t kezel le illetve most bűvészkedem hogy linux ext2 fájlrendszerről is felimerje a mkv kat avikat de eddig csak a mappákat tudom tallózni mp3 avi megjelenik csak nem játsza le, ez még nem kerek nekem hogy tudnám a linuxot összehozni a samsunggal.

Aktív témák