Hirdetés
Aktív témák
-
félisten
válasz Renwick #1799 üzenetére
Úgytünik a dolog még erősen képlékeny, sok függ attól, hogy milyen lejátszó eszközről és milyen TV-ről van szó. A furcsa az, hogy panaszkodnak olyanok is, akiknek asztali lejátszójuk és Samu LE-40M86-osuk van, és itt vagy például te, mint a másik véglet.
Nálad amúgy milyen lejátszóról mentek a filmek?
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
herrká
senior tag
Ismét a hozzáértők segítségét kérném!
Még nem sikerült DVI-HDMI kábelt szereznem, de nézegettem a videókártyám beállításait, és hát a maximális beállítható felbontás 1280x1024. Érdekes módon ha a control panelon nézem a beállításokat, tv kimenethez beállítható az 1360x768. Most akkor mi van???
Egyébként Ati radeon 9600xt 256Mb vivo, és LG 42LC51 a tv. Tudok majd a fent említett kábellel az utóbbi felbontásban tv-n pc-zni, vagy akkor inkább a DVI-VGA átalakító és VGA kábel is elég lenne? Csak nehogy pc-t kelljen újítanom! -
Renwick
őstag
Nálad amúgy milyen lejátszóról mentek a filmek?
PS3...
Egyébként a háromból az egyik film csak 1080i felbontású, ezeknél meg ha jól tudom eleve nincs 24 Hz-es támogatás. Viszont a másik kettő FullHD, de nincs semmilyen akadozás...
üdv
R.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
N4r4ncs
aktív tag
1,Nos,én olyanról tudok aminek nem is volt igazán nagy visszhangja ezért nem tudták és a hibát rendszerint a tv-hez tulajdonították,ugyebár sokan PS3-at vettek amit egyben Bluray lejátszónak is használnak,a PS3 pedig sokáig nem támogatta az 1080p/24p-t ami csak az 1.9-es firmwaretől vált elérhetővé a gépben,ezt nemrég adták ki,külföldi fórumok megerősítették hogy ezután a hibák megszüntek.
2,Az,hogy a Samu M86/87 támogatja-e az egyszerűen szó szerint rejtély ,sehol sincs korrekt adat erről,de az is lehet a hogy a ps3-al vélték látni,a fent említett hibát.[ Szerkesztve ]
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
félisten
Már bocsi, de egy kicsit fárasztó vagy...
Azért ennyi most a beállítható felbontásod, mert ha jól sejtem egy TFT monitor van rákötve, aminek felbontása pedig 1280x1024... Tadam... naná, hogy nem tudsz ennél nagyobb felbontást beállítani ennek a kijelzőnek...
-
félisten
válasz N4r4ncs #1804 üzenetére
Köszi az infot, ez pár dolgot megmagyaráz...
BTW holnap kipróbálom az LG ügyfélszolgálatát, a TV-m képernyőjének a bal oldalán egy oszlopban meghülyültek a pixelek. Ugyan normális nézési távolságból nem lenne egyáltalán feltünő, de monitorként használva az...
-
bugi69
tag
válasz s7evcsenko #1795 üzenetére
Nagyon köszönöm !
Ez a Blu-Ray illetve HD-DVD rippekre is vonatkozik ? -
D.Zsolti
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék!
Lcd tv -t szeretnék venni, de nem tom milyent.Dvd re használnám egyelőre. Ha esetleg Full HD lenne ,akkor a dvd filmek nagyon szemcsések lennének? vagy lehet állítani rajta felbontást esetleg? vagy hogy müxik?
Köszi a segítséget! -
Lidl
senior tag
Sziasztok,
tegnap megvettem az első LCD TV-met. Cifu és mások tanácsai alapján egy Samsung LE32R82B mellett döntöttem.
Eddigi tapasztalatiaim limitáltak. Tegnap éjjel 2-ig állítgattam, de érthető okokból a szemem már nem volt éles, ma meg alig votam itthon.De a kezdeti tapasztalatok alapján meg vagyok elégedve vele. A képe tejesen más mint egy crt, de meg kell szokni. Leginkább a 4:3 -> 16:9 átszokás lesz a nehéz
Mégcsak DVD-t és TV-t próbáltam rajta, de amint szerzek kábelt, kipróbálom a PC-t is.Valóban az a fontos, hogy egy ilyen viszonylag "nagy" képernyőt nem szabad közelről nézni, mert akkor nagyon látszódnak a hibák (T-kábel kábeltévé). 1 -1,5 m az közeli. 2-2,5 méter a megfelelő.
Egy kérdés még a kábelek körül. A HDMI-nél is van olyan, hogy átkapcsol a TV a megfelelő bemenetre, amikor bekapcsoljuk a készüléket? Mint a scart-nál a vezérlő 12v miatt?
És ugye a komponens bemenetnél ilyenre ne is számítsak?
A komponens jobb, mint a scart? Gondolom a scart is RGB-t használ, ha a külső eszköz támogatja azt. A hétköznapi DVD-k nem támogatják, igaz?Köszi, és mindenkinek jó vásárlást
Lidl
-
Navyblue
csendes tag
Sziasztok,
Nos én is mevettem új LCD tv-met
LG 37lc51
Első tapasztalatok: szerintem egy teljesen reális döntés ez a típus. Lehet, hogy vannak ennél jobbak, szebbek, de az ár érték aránya verhetetlen.
( szerintem most ennél többet felesleges költeni, 3-4 év múlva biztos másik kell majd neked is!!)2 napja használom, leginkább a 360-at nyüstöltem elvárásaim szerinti megjelenítés. A gears of war látványától majdnem összef@stam magam.
DVD, komponensen kersztűl ( xbox360) teljesen megfelelő.
tv nézés: nekem antenna digitalom van 2m-től élvezhető.
ha van kérdés írjatok.
A segítségeket köszönöm
Üdv -
Ginbo
csendes tag
2,5m-es dvi hdmi kábel még mindig eladó 2000-ft
-
Negative
tag
Hello,
Kinéztem 2 LCD-t.
Samsung LE32R82BX (82 cm / 165.000.-) vagy
Samsung LE37R82BX (94 cm / 230.000.-).
Ugyan az a sorozat, csak az átmérő más. kb 2-3 méterről nézném. Barátok Közt + sok DVD + szgépről pár HD film + sok divx. Esetleg monitornak ha használható. Szerintetek melyiket?Előre is köszi!
Neg[ Szerkesztve ]
-
sinick
senior tag
Elég sokat olvasgattam ezt a fórumot, LCD TV vásárlás előtt állok.
Eddig kinézett tipusok HD-be:
- Samsung LCD LE40R84B
- Samsung LCD LE32R84B
illetve FullHD-be:
- Samsung LCD LE40M87BD
- Samsung LCD LE37M87BDTV-zésre, DVD-zésre és PC-n keresztüli AVI (DivX/XViD) nézésére kellene.
- Gyárt a Samsung egyátalán két tuneres PiP-et? (Sajnos ezeknél nem láttam ilyet)
- Ezek a tipusok támogatják a pixel mapping-ot? (A kézikönyveket most töltöm.)
- Ezek a tipusok esetleg rendelkeznek HDD-vel? (A kézikönyveket most töltöm.)
- Esetleg ebben a teljesítmény/ár kategóriában van más alternatíva? (Ahogy itt olvasgatok az jön le, hogy Samsungba vagy LG-be gondolkozzak!)
- PC-vel HDMI-n keresztül kötném. Van megszabott maximális kábelhossz? (Nekem kb. 8-10m lenne.)
- Már csak egy jó kis DVD lejátszó/felvevő kellene...Köszi: sinick
-
Negative
tag
Hello,
Kinéztem 3 LCD-t.
Samsung LE32R82BX (82 cm / 165.000.-) vagy
Samsung LE37R82BX (94 cm / 230.000.-) vagy
LG 37LC51 (94 cm / 200.000.-) (ez lemaradt az előbb sorry)Samunak jobban tetszik a képe első ránézésre, de nemtudom hosszútávon nem lenne-e túl kontrasztos..
Kb. 2-3 méterről nézném. UPC kábel, XIV.ker. Barátok Közt + sok DVD + szgépről pár HD film + sok divx. Esetleg monitornak ha használható. Szerintetek melyiket? Fontos lenne. 1-2 napon belül meg is venném.
Előre is köszi!
Neg -
Negative
tag
Valaki tud mondani vmit a Philips 32PFL5322 -ről? Adatok alapján és élőben is teccős. A fenti 3-al mennyire tud versenyre kelni?
-
törölt tag
Sziasztok!
Valaki fel tudna tenni egy képet, ahol látszik, hogy a 37" full HD LCD TV-n hogy néz ki az Xp? Futhat rajta Total Commander, Photoshop, bármi, igazából az a lényeg, hogy lássam, mekkorák a pixelek...
Link is jó lenne, ahol ilyen képe(ke)t látni, sajnos hiába kerestem, nem találtam sehol.
Jövő év elején lehet megengedhetek magamnak egy ezirányú kiadást, csak nem tudom, hogy 30" TFT, vagy 37" LCD TV... elég sokat netezek a gépen, 3ds max-ra is használnám - félek, utóbbi miatt nem szerencsés a TV, pedig a mérete miatt nagyon vonzó!
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
humax
senior tag
-
félisten
válasz dinka.86 #1807 üzenetére
Az S széria a Samsung belépő szériája. Én személy szerint nem kedvelem, de ha tetszik neked a képe, a betekintési szögei, és a képességei, akkor nyugodtan vedd meg. (Nekem a betekintési szögei és képe volt egy kicsit gyenge, ezért mondom, hogy a te nézd meg, neked mennyire zavaróak ezek)
-
félisten
Grat a TV-dhez.
Alaphelyzetben nincs automatikus forráskiválasztás, erre ugyan van egy direkt megoldás HDMI-n, mégpedig a Samsungnál az Anynet néven futó CEC. Ez a HDMI-vel összekötött komponenseket (TV, házimozi erősítő, asztali lejátszó) tudja egyetlen távirányítóval vezérelni, mivel a HDMI kétirányú adatkapcsolatot is biztosít a komponensek között.
-
félisten
Gyárt a Samsung egyátalán két tuneres PiP-et? (Sajnos ezeknél nem láttam ilyet)
A jelenlegi szériában nem.
Ezek a tipusok támogatják a pixel mapping-ot? (A kézikönyveket most töltöm.)
Igen.
Ezek a tipusok esetleg rendelkeznek HDD-vel? (A kézikönyveket most töltöm.)
Nem, jelenleg az LG-k nyújtanak egyedül ilyesmit.
Esetleg ebben a teljesítmény/ár kategóriában van más alternatíva?
Ha HDD (vagyis DVB) is kell, akkor LG 32/37/42LT75, ez HD felbontású (1366x768) készülék. Az LT75 is egy analóg tunerrel, de két digitális tunerrel rendelkezik (ezzel sokra nem mész ugyanakkor szvsz...). Viszont annyival drágább is (~350e Ft) egy sima LG42LC51-hez képest, hogy szerintem inkább megéri egy külső DVB asztali egységet megvenni (ráadásul az a TV-től is független, ha később TV-t cserélsz)...
Viszont nem ártana eldöntened, hogy HD vagy FullHD modellt akarsz...
- PC-vel HDMI-n keresztül kötném. Van megszabott maximális kábelhossz? (Nekem kb. 8-10m lenne.)
Nekem 10m-es DVI-HDMI kábelem van, de kapható 25 és 50 méteres is (igaz kissé horror áron...).
-
sinick
senior tag
Az LG xxLT75 tévéket nem találom az LG Magyarország honlapján (lehet, hogy csak külföldieken van)!
Egyenlőre alternatívákat gyűjtök HD és FullHD illetve 80 centis és 1 méter körüli képátlók között, majd elmegyek egykét márkaboltba és amelyik jobban tetszik azt veszem meg (pixelhibák kíméljenek)! Kb. 300eft a felső határ, de ha beleszeretek akkor max. 400eft. A 2 tuneres PiP jó lenne, de nem menjen a tévékép rovására (kontraszt/szín/fehéregyensúly/frissítés/kezelhetőség!/stb.). Ahogy elnézem a Samsungok dinamikus kontrasztaránya jobb és ha itt is vehető az 1:6 arány, akkor a Samsungok fix kontrasztaránya 1300 körül, az LG-ké 800 körül. Kontraszt, fényerő és oldalsó betekintési szög nálam nem árt, mert keleti és déli fekvésű nappaliban bejövő fénynek háttal fog a tévé tanyázni (sajnos). A tévét 1-2 méter között nézem szemből és sajnos a második személynek már csak oldalról jut hely!
A DVB egyenlőre nem foglalkoztat, majd 2012 körül induló digitális műsorszórás során fog kelleni nekem. Addig adásrögzítésre szerintem elég egy videomagnó is. Vagy úgyis kell egy asztali DVD lejátszó is, max egy asztali író lesz belőle vinyóval és az ideiglenes képrögzítés ott is megoldott!
Kedves Cifu!
A fentiek (2. bekezdés) figyelembe vételével mit tudsz még ajánlani, amit a listámra vehetek?
Köszi:sinick
[ Szerkesztve ]
-
Nippon
őstag
Hali!
Vennék egy LE32R81B TV-t, és érdekelne, hogy milyen panel van benne! Meg lehet állapítani a dobozon lévő számokból, hogy kibontás nélkül is nyilvánvaló legyen?
Köszi!
-
félisten
Az LG xxLT75 tévéket nem találom az LG Magyarország honlapján (lehet, hogy csak külföldieken van)!
Sajnos az LG minden országban sajátos megoldásokat csinál a termékinfokról, valahol egyenként sorolja fel őket, valahol csak a családot (LC41, LC51, LB75, stb.). Én a Skandináv oldakat szoktam nézni, ezt itt találod.
Tessék, az LT75-ről itt találsz korrekt infot + árat.
A 2 tuneres PiP jó lenne, de nem menjen a tévékép rovására (kontraszt/szín/fehéregyensúly/frissítés/kezelhetőség!/stb.)
Mint említettem, én 2 tunert nem nagyon láttam mostanság az újabb modellekben... :S
Ahogy elnézem a Samsungok dinamikus kontrasztaránya jobb és ha itt is vehető az 1:6 arány, akkor a Samsungok fix kontrasztaránya 1300 körül, az LG-ké 800 körül.
A Samukban PVA/MVA panelek vannak, ezek előnye a jobb kontrasztarány, mélyebb fekete. Az LG S-IPS paneleket gyárt, ezek előnye a sokkal jobb betekintési szögek, és a színvisszaadás. Az LG-nek is van amúgy 10.000:1 kontrasztarányú modellje, a 42LF75-ös.
Kontraszt, fényerő és oldalsó betekintési szög nálam nem árt, mert keleti és déli fekvésű nappaliban bejövő fénynek háttal fog a tévé tanyázni (sajnos).
Az nem túl szerencsés az M86/87 Samuk esetén, mivel azok képernyője tükröződő, az LG-ké matt fekete, ami kevésbé szép, ellenben sokkal jobb akkor, ha fényforrás van szembe velük.
A fentiek (2. bekezdés) figyelembe vételével mit tudsz még ajánlani, amit a lsitámra vehetek?
Nézzük sorba. Az LG-k akkor jöhetnek szóba, ha nem gond, hogy egyáltalán nem lesz PiP. Az LC51 olcsó, természetesen pár kompromisszummal, de verhetettlen ár/érték aránnyal. Az LF65 ugyanez, csak FullHD felbontásban. Az LF75 desingosabb külsőt, és egyel jobb panelt kapott. Az LY95 pedig WCG panelel rendelkezik, vagyis sokkal szebbek a színei az elöbbi kettőnél. Az LT75-ben van DVB, de amennyivel drágább, egy LF65-öst (ami FullHD) és egy külső DVB-t kapsz.
A Samuk előnye a PiP (1 tuner), a jobb fekete, és kontrasztarány. Az R81 ár/értékben a helyén van. Az N87 olcsóbb panelel szerelt M87 alternatíva, szerintem az sem rossz vétel. Az M86/87 jó választás, sok extrával, de a tükröződő képernyő gondot okozhat.
A Philipsekről sajnos sokat nem tudok mondani, TV nézésre szerintem a Sony-kkal pariban van (azonos kategóriákban).
-
sinick
senior tag
A Samuk előnye a PiP (1 tuner), a jobb fekete, és kontrasztarány. Az R81 ár/értékben a helyén van. Az N87 olcsóbb panelel szerelt M87 alternatíva, szerintem az sem rossz vétel. Az M86/87 jó választás, sok extrával, de a tükröződő képernyő gondot okozhat.
Szűkíteném a köröket!
Az M/N 87 tiszta, gondolom az M87 jobb!
Említetted a 81-eseket: R81-esek jobb alternatívája az R82-es és esetleg mégjobb az R84-es? -
félisten
Az N87 az M87 belsőleg, csak olcsóbb panelel szerelték (10.000:1 kontraszt vs. 15.000:1).
Az R81-84 ugyanaz belül, csak a külcsín más. Az R85-88 ugyanez a széria, csak van beépített DVB-T tunere.
[ Szerkesztve ]
-
Flankusz
tag
Sziasztok!
Gondolom ide irok, mivel LCD TV-m elégé p**** nézik és szemcsések upc kábelen az adások!
Kérdésem, az hogy melyik szolgáltató ami tudja kinálni éles adással?
Jól jönne link és javaslatok hogy melyikben érdemes váltani ?? -
törölt tag
Köszönöm szépen, éppen ilyen képekre gondoltam!
Igen, böngészésre ez alapján tökéletes! 3ds max alatt jól jön a nagy felbontás, minél élesebb legyen a kép, s nagyobb a munkafelület.
Úgyis hobby szinten nyomnám, szerintem nem lesz probléma az 1920x1080-al! (Ráadásul ahogy látom, a Te masinád 42"-os, nálam viszont a 37" is bőven elég lesz!)A Samsung LE37M87BD készüléket néztem ki, jelenleg 350 ezer forint körül kapható. Mivel a TV felé kezdett billenni a mérleg nyelve, feltennék néhány további kérdést ezzel kapcsolatban.
Először is az ára. Várható-e karácsony környékén, újév elején némi csökkenés?
A számítógéppel DVI-HDMI kábellel kötném össze, gondolom az 1:1 pixel mapping-et tudja. Kábel TV-m van (analóg), coax kábelen jön a jel. Valami ilyesmin. Gondolom, nem vagyok ezzel egyedül - milyen kábelt kell beszerezni ehhez, a TV melyik bemenetén tudom majd nézni a Batátok köztöt?
Az eredeti képarány megtartásával ki tudja rakni a készülék a képet, vagy óhatatlanul torzítani fog? A forrásválasztás (TV adás vs. számítógép.) bonyolultabb egy gombnyomásnál? Beállítható az alapértelmezett forrás?A nagyobb modellek ismernek egy - ha jól emlékszem - SuperClear technológiát is. Ez valami 15000:1-es kontarszban nyilvánult meg az adatlapon. A 37"-os kontrasztja 8000:1, gondolom ez is dinamikus kontraszt. A fenti technológia hiánya eredményez-e gyengébb képet, vagy ez gyakorlatilag parasztvakítás? Az alapján, amit tudok róla, a dinamikus kontrasztot is kikapcsolnám. Kikapcsolható egyáltalán?
A Vogels VFW-432 karra biztonságosan ráapplikálható a TV? Azt írják, hogy 23"-32" LCD-hez való, viszont 32 kilóig terhelhető... A kinézett Samsung TV valamivel több, mint 17 kilós.
Egyelőre ennyi jutott az eszembe. Utólag is elnézést, de TV ügyben egyelőre sötét vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
"mivel azok képernyője tükröződő, az LG-ké matt fekete, ami kevésbé szép, ellenben sokkal jobb akkor, ha fényforrás van szembe velük."
Ez magára a képernyőre vonatkozik (az üveglapra) vagy a keretre?
Mennyire lehet zavaró egy sima lakótelepi lakásban pl. az LG 37LC51 fényes fekete kerete ha egy csillár van a tv és a nézőhely között félúton a plafonon?
Az áruházakban engem zavar az a sok tükröződés a széleken és ha ez otthon is fennáll, akkor jobb a matt keret?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
félisten
válasz #72042496 #1834 üzenetére
Először is az ára. Várható-e karácsony környékén, újév elején némi csökkenés?
Szerintem komolyabb árzuhanás nem várható karácsony előtt már, ráadásul már elkezdődött a karácsonyi vásár, szvsz a népszerűbb márkák termékei lassan hiánycikkek lesznek...
A számítógéppel DVI-HDMI kábellel kötném össze, gondolom az 1:1 pixel mapping-et tudja.
Igen.
Gondolom, nem vagyok ezzel egyedül - milyen kábelt kell beszerezni ehhez, a TV melyik bemenetén tudom majd nézni a Batátok köztöt?
Sima 75 Ohm-os antennabemenete is van, egyszerűen rádugod, és kész.
Az eredeti képarány megtartásával ki tudja rakni a készülék a képet, vagy óhatatlanul torzítani fog?
Ki tudja rakni, de ekkor két oldalt fekete csík lesz.
A forrásválasztás (TV adás vs. számítógép.) bonyolultabb egy gombnyomásnál?
Nem.
Beállítható az alapértelmezett forrás?
Hacsak nem áramtalanítod a készüléket, azt a forrást fogja "folytatni", amelyiken a kikapcsolásnál volt.
A fenti technológia hiánya eredményez-e gyengébb képet, vagy ez gyakorlatilag parasztvakítás?
A 40" és 46" M86/87 egy jobb minőségű "Tulip" fantázianevű panellel rendelkezik, ennek a képminősége tényleg jó. Viszont egymás mellett még nem láttam 37"-ossal, így nem tudom megmondani, hogy komoly, vagy elhanyagolható-e a különbség.
A Vogels VFW-432 karra biztonságosan ráapplikálható a TV?
Őszintén szólva nem tudom. A talp mérete és a kar talpának a mérete is befolyásoló tényező, nem csak a terhelhetőség.
-
félisten
Személy szerint engem nem zavar a keret tükröződése, de a képernyő tükröződése azért kicsit más tészta. Szerencsére az LF65-ös képernyője matt, ezért még úgy is élvezhető, hogy a vele szemben lévő ablakon keresztül süt be a nap. Észrevehető persze a világos folt (hiszen azért valamennyi fényt visszaver), de nem igazán zavaró.
-
félisten
válasz #72042496 #1836 üzenetére
Azok a játékok, amelyek a videókártyától kapják meg a felbontásokat, igen. Ez igaz a legtöbb mai játékra, Crysis, a Source engines játékokra (HL2, HL2:Ep1-2, CS:Source, stb.), UT3, stb...
Azok a játékok, amelyek fix felbontásra vannak korlátozva, zűrösebbek, ott a legjobb megoldás az ablakban való futtatás.
A szabvány 16:9-es felbontások az 1920x1080, 1366x768 (1360x768), 1280x720.
A TV képes megjeleníteni a szabvány 4:3-as felbontásokat (1024x768, 800x600, stb.), de ekkor célszerű a képarányt 4:3-ra állítani, különben széthúzza a képet.[ Szerkesztve ]
-
Old_Death
csendes tag
Sziasztok!
Most láttam az EWben Sharp XDE1 típusú TV-t jó áron. Érdemes ilyenbe beruházni? A másik amiben gondolkozom a Samu M86/M87 szériája.
Különbségek közöttük? Vélemények?
Előre is köszi! -
sinick
senior tag
Az N87 az M87 belsőleg, csak olcsóbb panelel szerelték (10.000:1 kontraszt vs. 15.000:1).
az LE37M87BD (és LE32, de az nem FullHD) dinamikus kontrasztja 8000:1,
az LE40M87BD és afelettiek dinamikus kontrasztja 15000:1!A svéd/bármelyik honlap tényleg jobb! Legalább kitárgyalják széria szerint is.
-
Ozek
csendes tag
-
Lacix29
őstag
válasz Old_Death #1841 üzenetére
A Sharp tudtommal jobb PAL TV adásokra.
A kijelzője nem tükröződő, mint a Samsung M86/87 -nek, viszont emiatt egy kicsit rosszabb a feketéje.
Samsung LE40M86 teszt
Sharp LC42XD1E teszt -
Ozek
csendes tag
hmm a mod idő lejárt...
még annyi lenne, hogy most látom a LE32R84 ben nincs DVB-T tuner... ez számomra mennyire lesz hátrány?
nem tudom, hogy hol laksz a Parisat ot ismered e mint szolgáltatót...?
-
félisten
válasz Old_Death #1841 üzenetére
A Sharp XD1E egy tavalyi év második felében piacra került Sharp csúcs széria. Akkor az volt a csúcs, minőségben, képminőségben is. Ma sem rossz ilyen tekintetben, de elektronika terén egy év manapság nem kevés idő, nincs 1.3-as HDMI bemenete, nincs 24p támogatás, stb...
Mindent összevetve én még mindig inkább a Samu mellett maradnék, bár ha jó ára van az XD1E-nek...
-
félisten
Hát nem ártana megnézni mennyit ment, hátha kiálított darabról van szó, és azért adják ennyiért. A Samsung szervíz menüjében emlékeim szerint ezt "számolja", de nem tudom, hogy milyen kombóval lehet elérni (pedig már jópárszor leírták... :S).
A DVB-T tuner hiánya jelenleg nem hátrány, hogy mikor lesz az, az jó kérdés, jelenleg még nincs tisztázva a digitális műsorszórás olyan szinten, hogy bármi konkrétat lehessen mondani róla.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest