Új hozzászólás Aktív témák

  • Remi1234

    aktív tag

    válasz mm00 #5970 üzenetére

    Én igen, és azt kell mondjam nem voltak gyorsak. 1,5-2 hét volt az előzetes hitelbírálat, amit jövedelem alapján csináltak. Utána kb 1.5-2 hét lett volna az értékbecslő és a végleges bírálat. De nekem szerződést is kellett módosítanom + mivel nem volt kint ajtószám a lakáson, ezért kellett a közös képviselőtől igazolást szerezni, hogy valóban jó lakás lett értékbecsülva. Na itt elment plusz 2 hét kb.

    Június 11-én mentünk be szerződni a banka, onnan még volt pár nap, mire minden szükséges irat + a szerződésmódosítás bekerült a bankhoz. Az eladó Július 7-én kapta meg a pénzt.

    Szóval nekem 2-2.5 hónap volt az egész hercehurca. Még szerencse, hogy olyan adásvételit kötöttünk, hogy az eladónak 90 nap álljon rendelkezésére a birtokbaadásig, és addig is kell kifizetnem a teljes vételárat.

    Szerk: jah és mindezt úgy, hogy van tégabb családon belül Unicredites ismerősöm, aki baszogatta az ügyintézőt amig le nem ment a hitelbírálat. Utána volt még olyan kifogás, hogy sokan szabadságon vannak, meg az értékbecslőre várnak (miközben az értékbecslő nekem azt mondta, hogy a bankra vár), meg hogy jajj kicsit elakadt az ügy elnézést, stb stb...

    De ez van, ha pénzt kell kölcsön kérj fel kell rá készülni letérdelj és alázatosan nyisd ki a szád :B

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: RemiFungus

Új hozzászólás Aktív témák