Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    válasz fogtunder #116425 üzenetére

    Igaz más kategória a Parkside, de van dupla gyorstöltőm, most becsavaroztam vele 6x120-as csavart, felső palló ami lapjára van téve az elő lett fúrva, az alsó ami élére, az nem. Két gép volt használva, mindkettő fekete, egyik a fúró-csavarozó, másik az ütvecsavarozó. Az ütvecsavarozóval hajtottam be, de legnagyobb nyomatékon, 226nm-el, nem kellett semmit tartani, röhögve, lazán bevitte. De, 100 csavart tudtam betekerni, utána ennyi, lemerült. Néztem tesztvideókat ott betekertek előfúrás nélkül 150db 6x120-ast és utána még nagyobb csavarokat is, csak nem ilyen hosszúakat.

    Ezt se értem hogy lehet, a videóba sokkal jobban teljesített a cucc, annyival puhább fába tekerte volna be a srác? Nem tudom, de miután lehűlt a gép, utána a lemerült akksira azt írta hogy tele van delejjel.. :DDD Természetesen úgy néztem a töltöttséget hogy közben járattam a gépet.

    De ez az akku dolog elkeserít a Makita-nál is, ennyi pénzt kifizetek érte akkor nem akarom azt a gondolatot hajszolni hogy na, mennyit romolhatott és mennyi lehet még vissza. Azt olvastam hogy nagyjából 500 ciklust bír az akku, azt nem tudom hogy mennyibe kerül felújítani, de például esetemben kb 600m2 füvet kell nyírni, elméletileg ezt egy töltéssel bírnia kellene igaz a videóban nem túl nagy az a fű, de 800m2-t bírt a két aksi. De ha egy fűnyírás lemenne egy töltési ciklussal, azt se akarom elhinni hogy 10-15 évig jók lennének ezek az akkuk.

Új hozzászólás Aktív témák