Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    válasz ctrlaltdel13 #113340 üzenetére

    Na nalam mar megfordultak paran lakasfelujitas kapcsan. Az elejen meg hivtam gipszkartonosokat minden fasza minden jo, mutattak a kepet hogy miket csinaltak meg hogy Svajcban dolgoztak 3evig stb. Egy szobat csinaltak meg es haza is kuldtem oket, 2napomba telt leszaggatni azt a valamit amit odaraktak es csinaltam meg magamnak (a veled is megbeszeltek alapjan :D).
    Aztan jott a gletteles, hat arrol is raktam fel ide kepet. 300eFt volt 60nm GK almennyezet glettelese. Hat... elszuttyogtem vele mire kijavitottam a hibakat. Azert megneztem volna hogy akkor is ilyenre gletteli ha utanna neki kell kifesteni (gyanitom hogy nem mert a ket szaki egymast szidta volna).
    Utanna jott a fal. 160nm panel, egy egyenes szakasz nincs benne. Egy szobaval elszuttyogtam 3hetig, utanna hivtam egy szakit megint. 3nap alatt befejeztek. Ennek kicsit tobb mint ket hete. Na azota is glettelem a hibakat. 350eFt-om banta de ezert 100eFt-ot sem fizetnek.
    Villanyszereles (altalaban erosaramhoz) nem nagyon kinyitok de ott is ott jarun k hogy a doboz amit felraktak nem jo es le kell csereni mert a teljesitmeny bovitessel nem fer bele a 3fazisu Fi-Rele :D. Minden szoba 1aramkoron van en meg vittem volna 2-3-at magamnak. Szoval nalam eddig ahany szakember volt akinek utanna is neztem mindenki utan kellett vagy fizetni vagy dolgozni mert ertelmes munkat meg senki nem adott ki a kezebol. De ez mar 1.5mFt-omba kerult ami zsebre ment + a rafizetes.

Új hozzászólás Aktív témák