Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    válasz lemmy71 #107873 üzenetére

    Köszi szépen!

    Nem tudom, lehet csak nekem nonszensz ez a téma, de akkor se értem mitől leszek beljebb attól hogy leszedem a lábazati szigetelésem aminek semmi baja és bevágatom a járdát körben. A környékünkön jó pár ház szigetelve van, én sehol se láttam olyant hogy a járda felnyomta volna a lábazati szigetelést.

    Illetve a dübelezés hiánya, ez is egy nagyon érdekes téma. Rengeteg videót néztem, Baumit-os videókban többször elhangzik az hogy új építésű házaknál nem feltétlen szükséges a dübel, inkább csak régi házaknál ahol problémásabb a felület.

    Láttam több olyan házat ahol elkezdett púposodni a tábla közepe de a nemesvakolat nem repedt el rajta, de látszott szépen a matrac-effektus. Láttam olyant is ahol elrepedt a nemesvakolat is. Ez is érdekes nem? Mármint, gondolom nem kellő számú dübel lett felhasználva, de akkor is durva hogy ahogy már runner 125 kolléga is írta, Gy-M-S megyében nem divat a dübel (kollégám házát is 0 dübellel leszigetelték, szintén Győr környéke), nincs semmi problémája, viszont máshol meg olyant látni hogy szinte kihasasodik az összes lap.

    Nekem kicsit érthetetlen ez az egész homlokzati szigetelés, de velem lehet a baj.

Új hozzászólás Aktív témák