Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Tütüm #107550 üzenetére

    Van olyan alapozó például az Uzinnál, ami tapad rajta. A gond az, hogy a bonobit szakítószilárdsága karcsú, így itt fog engedni ragasztott burkolatnál, ezért probléma a felvált parketta és ezért kell felszedni, amit csak lehet.
    Persze lehet legyinteni, hogy klikkes padló, szőnyegpadló alá jó az, de hosszútávon a dilatációs mozgásnak engedni fog, elválik, porlad és a használat során fújtatóként telenyomja porral a helyiséget, te meg nem tudod, mi a francért kell hetente többször is porszívóznod.

    Tudom, hogy általában nem szempont, de van, aki szarik bele, megcsinálja a "kenjük be sárral" módszerrel, mert 3-5 évig csak kibírja, aztán eladja a kecót egy gyanútlan baleknek, aki az óccsó szar lamináltat bivágja a francba és ragaszt rá vékony svédpadlót, ami aztán 10-20 éven belül feljön, biztosító meg elhajt, hogy kivitelezési hiba volt a rétegrendben.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák