Új hozzászólás Aktív témák

  • MurdR

    veterán

    Üdv.
    Hosszú kihagyás után újra jelentkezem.
    Ugyebár tavaly hozzámkerült Rosszcsont, egy gyönyörű 55kilós csupaszív keverék kan kutyus. Mostanra szépen helyrehoztuk egészségügyileg, a súlya is csak 40-42 kiló körül mozog, a rengeteg mozgásnak és a kontrollált étkezésnek köszönhetően.
    Rosszcsontnak mind a két hátsó lába műtve volt még mielőtt hozzám került, és sajnos most a bal hátsó lába műtétre szorul, mert a szervezetének kezd nemtetszeni az implantátum, sipoly van a lábán, és tegnap már nem tudott ráállni. Sajnos diszplázia is van.
    Azt beszéltük a dokival, hogy érdemesebb lenne egyszerre kiszedni mind a kettőt, hogy ne kelljen 2x nekiállni a műtétnek, mert a röntgenfelvétel alapján szerinte csak idő kérdése, hogy mikor kell azt is eltávolítani.

    Sajnos nagy rá az esély, hogy nem fog tudni lábraállni utána, tehát erre is fel kell készülnünk.
    Persze, most mindenki szerint bizakodnom kéne, meg nem kéne erre gondolnom, de nem szeretném hogy felkészületlenül érjen a dolog, így mindennek próbálok utánajárni, hogy ne akkor kelljen kapkodnom, amikor megtörténik a baj. Van valakinek tapasztalata olyan kutyussal, aki önállóan nem tud járni? Igazából arra gondolok, hogy kerekesszék, vagy hasonló.
    Nincs az az isten hogy elaltassam, mert látszik a kutyán hogy boldog, tegnap 3 lábbal is olyan boldogan elszökdécselt hozzám amikor kinéztem hozzá az udvarra, hogy rendesen megzuhantam, hogy mi lesz vele.
    Na meg vannak olyan pillanatok, amiket szavakkal nem lehet leírni: amikor hazaérek, és rendesen szívinfarktustkap a kutya örömében amikor meglát és társai. :)

    [ Szerkesztve ]

    MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8

Új hozzászólás Aktív témák