Új hozzászólás Aktív témák

  • Maksifül

    senior tag

    Sziasztok!

    Érdekes dolgok borzolják az idegrendszeremet. Adott egy E-SATA csatlakozású Verbatim 2TB-os vinyó, ami mostanában, bizonyos időközönként egyszerűen eltűnik a rendszerből használat közben. Nézem a Total Commancert, és sehol sincs... nézek róla egy filmet, egyszercsak megáll a film, és kész. Eltűnt a meghajtó.
    Újra előhalászni csak úgy tudom /akkor sem mindig/, ha teljesen kikapcsolom a gépet is, meg a vinyót is a saját kikapcsoló gombjával. De ez sem mindig segít.. Van, amikor úgy töltődik be a Win7, hogy nem érhető el a külső vinyó. Nem is látja.

    Az egyébként normális jelenség, hogy a gép leállítása után, ha bekapcsolva hagyom a külső vinyót, akkor az újbóli rendszerindításkor azt egyáltalán nem képes felismerni, és használni? Csak akkor, ha a külső vinyót is kikapcsoltam, és azt még azelőtt kapcsolom be, mielőtt a számítógépet.
    A külső HDD-nem nem úgy kéne működnie, mit egy USB-s eszköznek? Ha csatlakoztatom, akkor felismeri, és használni is lehet? Vagy az E-SATA teljesen más technológián alapul?

    Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U

Új hozzászólás Aktív témák