Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo128
senior tag
Üdv mindenkinek!
Kicsit nagyobb falat az enyém, de hátha van valaki, aki csinált már ilyet és tud választ adni a kérdésemre. A svájc-osztrák határon, múlt héten egy autót hoztam, s vámoltattam le. Kifizettem a vámot és kaptam egy lezárt borítékot, amire nem mondtak semmit. Nem mondták, hogy nekem kell feladnom postára, de a címzett gondolom a vámhivatal lehet. Nem nyitottam még ki, csak nem hülyeségből zárták le. Ha valaki csinált már ilyet, vagy tudja, hogy hova irányítson, ne tartsa magában az információt.
A címzett:
WOG Logistics AG, Wildenaustrasse 22, CH-9444 Diepoldsau
Barzahlung Einmalkunde
Barzahlung 1
9444 DiepoldsauElőre is köszönöm!
gölmétcsül ©
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
japánból proxy postát tudunk? mint a mailbox.de?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Ricardo128 #90301 üzenetére
facebookon az amerikai autók adok-veszek csoportot keresd, ott szoktak néha svájci papíros autót behozni, tuti tudják a választ. (na meg az admin PH-s őstag )
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Még soha nem rendeltem külföldről, de most lehet belevágok.Szeretném kerülni a sok procedúrát ezért mindenképpen EU raktárból rendelném. Tudom drágább, de vámolásokkal nem szeretnék foglalkozni. Ezt jól értelmezem ha EU raktárból rendelek akkor kifizetem és egyből megkapom a megadott címre vagy így is van valami amivel foglalkozni kell? Tudom kínából olcsóbb lenne, de ott még ÁFA és vám is terhel illetve a szállítás idő is hosszabb lehet. Ha találtam volna már magyar webshopból is rendeltem volna.
Egyébként egy Beelink GT1 Ultimate TV boxot(2/16 vagy 3/32) szeretnék rendelni. Esetleg ha tudtok valami jó vételt azt is szívesen veszem.
-
pulutodurumo
őstag
válasz bozsozso #90305 üzenetére
A TV boxos topik alapján kinézel egyet, aztán megrendeled. Német Amazonról, ha ők árulják, vagy fulfilled by Amazon. Gearbest EU priority postázás, vagy EU raktár. Alin is vannak olyan eladók, akik mondjuk Németországból postáznak (csak erre nem lehet külön szűrni).
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Ricardo128
senior tag
-
bozsozso
őstag
Köszi,
A mini az nem lesz jó nekem. Lehet jobban megéri, de amire szeretném használni még nincs támogatása.
Mindegy melyik szállítási módot választom?
Németből: 3888Ft to Hungary via DE UPS Express
Olaszból: 1524Ft to Hungary via Italy-DHL
Lengyelből: Elvileg ingyenes to Hungary via DPD Express
Spanyolból: 1360Ft to Hungary via Europe-ExpressElvileg olaszból és németből is 1-2 napot ír. Nem lényeg, hogy 1-2 nap vagy 1hét.
Ennyi lesz az összesen fizetendő? A termék ára+szállítás?
Vagy a német a javasolt más raktárból nem érdemes rendelni?
-
bl4ze
veterán
Mostanában mennyire tetű a Posta? Mennyit képesek tökölni egy 10 dolláros cuccal?
Két cuccomat is várok, egyik Belga Posta USD 10 postával, másik CN small packets USD 5 postával :LVS137636000474xxxx
02.03.2019 17:16
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.---
UR004411xxxCN
23.02.2019 23:52
China post
Left postal office
HéNán郑ZhōuAcceptance Center (45005000)A Belga már itt van az országban elég rég, mégsem hozzák ki
.:. bl4ze .:.
-
kBruce
csendes tag
-
hussanas
csendes tag
válasz Sentinel80 #90319 üzenetére
-
Sentinel80
aktív tag
válasz hussanas #90320 üzenetére
Hát a tied is érdekes szitu, hisz látom a cél postán állt...
Felhívtam már a helyi logisztikai központunkat - mert bár már nem posztolok több képet, ez a submital státusz harmadszor, a helyi postával is megjelent - kiderült a valóságban minden rendben a csomag kézbesítőnél van.
A kérdés csak az, hogy mostantól ezt fogjuk látni rendszeresen a USPS oldaláról (esetleg bárhonnan) és jelentheti azt is, hogy ,,továbbítás alatt" ami kissé zavaros - hisz eddig forward stb jelezte.
Szóval aki ilyet lát, egyenlőre nem jelent problémát, csak valami miatt kintről ezt látja a USPS például.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz pulutodurumo #90302 üzenetére
Tegnap megjött a cucc természetesen csak kínáig követhető tracking volt rajta, amit nekem adott az másé volt...
The Truth is out there...
-
vadkörte
addikt
válasz RobbyJr #90312 üzenetére
Érdekes. Volt csomagom ami 20-25 napig meg sem mozdult, utána is mintha lajhár hozná...
A február 28-án rendelt uGreen Type-C kábelem március 11-én már a célpostán volt. 11 nap Kínától Kaposvárig... Az abszolút rekordot - 9 nap - nem éri el, de azért nem semmi. Ennyi idő alatt volt, hogy országon belül sem kaptam meg küldeményt.Üdv. V. Körte
-
Mr.Csizmás
titán
abszolút rekord: (gearbest, Guangdong CN feladás)
2019.03.06. | 14:27510632
SzállításKüldemény előkészítése szállításhoz
2019.03.07. | 10:00CNCAND
SzállításBejövő küldemény átvétele a kicserélőben
2019.03.10. | 13:41Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
SzállításBejövő küldemény belföldi továbbküldése
2019.03.10. | 23:33Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
KézbesítésKüldemény postán átvehető (a címzett postafiókbérlő)
2019.03.12. | 07:26Budapest 8 posta
KézbesítettSikeres kézbesítés
2019.03.12. | 08:23Budapest 8 postaps. nem sokkal utána rendeltem egy cipőt, olaszországból hozza az ups. tegnapra dátumozták, de nem ért ide, ma hoznák, de még mindig várom
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
A belga postás pakkot csak Belgiumig lehet követni.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Sentinel80
aktív tag
Nem értem ezeket az alibi követős dolgokat, lehet valós, csak ugye sajnos Kínáig jó.
Azt hiszem türelmes voltam, hogy csak most írtam az eladónak - ami fura, hogy eddig ennyi idő után 10 USD dolgokat kérdés nélkül újraküldtek, most meg elkezdi az eladó: ő is utánanéz, de kérdezzek már rá a mi postánknál és hogy reméli mihamarabb blabla újra beszélünk. - persze..sokat tud kezdeni ezzel a követési számmal a MP..
Írtam neki, hogy jó jó csak mivel itt már hónapokon ívelünk át, kicsi az esélye, de legyen, hogy 1 hetet várok, hátha..utána pls reply küldés.
Volt már ami 6 hét után jött meg csomagom, de ahogy látjátok, ez már nem teljesen normális:
UI: visszatérve az elöző küldeményemre, döbbenten lepődtem meg, hogy most kivételesen úgy ment minden a posta vámkezelésen ahogy az ember várná: megkapták emailben amit kell, 3-4 munkanap és itt volt, mi történt?
[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
válasz tupacamaru #90328 üzenetére
Tudtommal ez azt jelenti, hogy beérkezett hozzánk, a szöveg is azt indikálja :
Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
.:. bl4ze .:.
-
tupacamaru
veterán
-
Jhonny06
veterán
válasz tupacamaru #90332 üzenetére
Ha tudsz angolul és értelmezed a szöveget, akkor elég nyilvánvaló, hogy azt jelenti.
-
tibibi
őstag
Ez általában meddig szokott tartani?
SzállításBejövő küldemény átvétele a kicserélőben Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
2019.03.09. | 07:49 -
Onlány
tag
válasz tibibi #90334 üzenetére
Hasonló cipőben járok én is. Nemzetközi Posta Kicserélő központ: 09.03.2019 07:28. Azóta csak áll a csomag. Korábbi küldeményeimet 1-2 nap után tovább szokták innen küldeni, de most nekem is furcsa, hogy nem mozdul. Nem áfa köteles a termék. Remélem megérkezik
Te vagy a világon a legszebb a faluból :)
-
gabo91
aktív tag
Sokadszor kérdezek ezzel kapcsolatban...
"mit ugrálok" "jön az majd" "halad az útján" stb hozzászólásokon kívül érdemi tanácsnak, véleménynek nagyon örülnék.
Nem gondolom hogy ez normális, 10 másik csomagot rendeltem azóta, abból 5 megjött (simák) múlthét hétfőn rendeltem az utolsót ami szintén ajánlott, szintén abból a városból adták fel, már BP-en van, a másik ajánlott dettó... ez meg két hete megint meg se mozdult.
Kivették ellenőrzésre 1 hónapja, azóta még mindig nem jutott el addig a lépésig ahonnét kiemelték...Volt már valakinek biztonsági ellenőrzéssel tapasztalata?
-
barnam_
nagyúr
Ha a posta oldalán ezt látom, az azt jelenti, nem akarnak semmit sem fizettetni velem?
Vagy majd egyszer csak jön a postás, és kéri a pénzt?Szállítás
Bejövő küldemény átvétele a kicserélőben
2019.03.13. | 11:39
Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
Szállítás
Bejövő küldemény belföldi továbbküldése
2019.03.15. | 02:46
Nemzetközi Posta Kicserélő KözpontEgy akksiról van szó egyébként, $44 volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Motoros topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs