Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz maj-viktor #57451 üzenetére
Az AT előtti részre céloztam. DE : Denmark.
Valamiért az ő csomagja is kerülő utat jár/járt be.Az incorrectly rész szerintem csak technikai jelzés lehet az osztrákok részéről, hogy tovább kell nyomni a sógoroknak.
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
válasz maj-viktor #57455 üzenetére
Igazad van. Álmosan benéztem, mert nekem nem két betűs kódként jelölik, hanem DENMARK.
Így pláne szerencsésebb az ő holland logisztikája.
Fura. Tavaly 2-3 nap volt nálam az átlagos London-Budapest szállítási idő, de 4 is csak nagyon ritkán.[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
bl4ze
veterán
Bulgária-val van tapasztalat ?
Ajánlott levél küldemény jön onnan, Ebay vásárlás : tegnap adták fel.
Mennyi idő lehet kb. onnan ?
Sosem jött még semmi Bulgáriából Nekem.:. bl4ze .:.
-
matepe
csendes tag
kínából rendelt okosórákat mennyire vámolnak? óraként(nem vámolják általában) vagy okostelo kategóriába(rendszeres vámolás) sorolják a vámnál?Tapasztalat?
-
Wesder
félisten
Megindult a svéd csomag, csak 10 nap kellett neki
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Cavalera
tag
Na, megjött a cucc a coolicoolról. Csütörtökön rendeltem, és ma reggel jött meg Németországból, ami szűk 4 munkanapot fed le. Ha nem lett volna gebasz a weboldallal (merthogy a shipping methodos problémáról kiderült, hogy a coolicool nem úgy muzsikált, ahogy kellett volna), teljesen elégedett lennék a kiszolgálással. Így egy kicsi szépséghibája, hogy az árat épp a webes incidens közben emelték fel 10 dollárral...
Na mindegy, első ilyen rendelésem ha nem is ment zökkenőmentesen, azért a végeredmény pozitív. Így pedig utólag is köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz maj-viktor #57465 üzenetére
Az nem azt jelenti hogy a helyi postán van
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
beg
veterán
Pszzt. Ezt te is tudod, én is tudom, de ne szóljunk senkinek Majd 4798 karakterben megtudjuk, miért nem volt igazunk.
Azért ez elég nagy öngól volt őprifrendelőségétől[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz maj-viktor #57465 üzenetére
ez az hogy úton van a reptérti csomagelosztóból a magyar királyi postához (nekem is van egy ilyen tegnapi státusszal, és nem jött meg ma)
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
maj-viktor
őstag
válasz Turbobacsi #57468 üzenetére
Basszus tényleg... összekevertem!
(extázisba vagyok, mert olyan csomag, amit nagyon-nagyon-nagyon várok! )bl4ze, ha te nem szólnál be már unatkoznál mi!?
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Wesder
félisten
De imádok ide járni
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pomphl
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Sikeresen egy hét alatt megérkezett a zte nubia z9 max teló A Chigon Tech jóvoltából . MiBanddel együtt rendeltem, de az valamiért kimaradt a csomagból. A chaten hebegtek habogtak, hogy Angliában lemaradt stb. De nagyon segítőkészek, gyrosan és korrektül reagálnak. Vetekszik az EU raktáros áruházakkal.[ Szerkesztve ]
-
Xes
csendes tag
2015.05.31
00:55Küldemény információ:
Kézbesítésre továbbítva / Forwarded for delivery18. küldeményem tűnt el 3 hónap alatt, valakinek ötlet, hogy mit tudnék csinálni rendőrségi ügyen kívül? Tettem panaszt személyesen, telefonon, e-mail ben már a postán de semmi változás nincs ugyanúgy lopkodják tovább. Azon gondolkodtam, hogy talán 1 cikket megérne és fel kéne keresnem újságírót aki leközölné, talán akkor észbekapna a posta, jobb ötletem nincs.
-
-
Xes
csendes tag
Sajnos ezt sem fogom már megkapni, amit max. 2 munkanapon belül nem kézbesítenek az már eltűnt, hiába kezdik el "keresni" sosincs meg. 16. csomagomnál amikor jeleztem az eltűnést 1 nap múlva már válaszoltak hivatalos levélben, hogy elveszett stb. még arra se vették a fáradtságot, hogy keressék egyáltalán.
-
maj-viktor
őstag
-
Xes
csendes tag
válasz maj-viktor #57486 üzenetére
62 es nyugati posta, természetesen mind trackinges hisz akkor nem is tudnék reklamálni, ha nem lenne nyomkövetési szám. Sajnos igen
-
maj-viktor
őstag
Igen, közbe visszakerestem... és rájöttem te vagy az... a 62-es Nyugati posta-n eltűnős emberke...
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/hsz_55390-55390.htmlErről az jut eszembe, tegnap adtam fel ott egy levelet/csomagot... és amióta felújították mégszarabb lett az egész rendszer... sorszámozás... azelőtt is kellett várni egy jó 10-15percet, de most akárhányszor betérek oda random időpontokban 30percet várok, hogy feladjak egy nyomorult csomagot... felisb*szom magam, ha oda visz az utam... próbálom is kerülni!
Ám ja, ha ennyire nem tesznek semmit az eltűnésekre... egy index / homár posztot mindenképpen megér!
(te sajnos, mint vásárló semmit nem érsz... mert a csomag tulajdonosa a feladó, így ő tudja köröztetni - kártérítést igényelni... te meg paypal-tól visszakapod a pénzt... csak a felesleges várakozás a csomagra, termékre, míg a pénz visszajön, stb.)[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
Naiv kérdés, de posta központi panaszt tettél már? (gondolom igen). Nekem megoldották már olyan rettenetes ügyeimet is, miszerint a postás nem volt hajlandó soha felcsengetni, csak bedobálta az értesítőt. Na azóta csenget amióta megmogyorózták. Ha esetleg ez kimaradt volna, lépd meg.
Egyébként Tékozló Homárra vele!
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Xes
csendes tag
Igen, többször tettem telefonon is panaszt, e-mail ben is minden egyes csomagra de semmi érdemleges csak a sablonválaszok...
Indexes szerkesztővel felvettem a kapcsolatot mondta küldjek át mindent érdekli a dolog. -
maggi1886076
addikt
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
beg
veterán
Majd számolj be róla, érdekel. Az ilyen lopkodós tróger(eke)t kéne kínába feladni TN nélkül egy jól lezárt dobozban. Szó nélkül nyomnám a donation gombot egy ilyen projektre.
Keresőnek: 62. sz. Nyugati posta lopás #monnyonle
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
nash2
tag
Mindenképpen vidd nagy nyilvánosság elé kell vinni a dolgot, csak akkor fognak a postánál megmozdulni, amikor már nagy a felháborodás. Index nagyon jó lenne, rengetegen olvassák. Egyébként meg érdekes hely lehet az a 62-es posta hogy 18 trackelt csomagot zsinórban bukta nélkül sikerült ellopnia a rohadéknak. Szerintem nem egyedül csinálja, biztos hogy szervezetten, másképp ez nem menne ilyen simán / könnyedén.
Nash
-
maj-viktor
őstag
válasz Wesder #57495 üzenetére
Évi 1-2 csomag nekem is előfordul, de van kártérítés vagy paypal részéről (ha vásárló vagyok), ha küldő, akkor meg a posta 15+1x-es feladási díj... szal sosem ért kár... max az idő (viszont mint tudjuk az idő pénz)
1-et még elviselnék, még kettőt is, bár "ideges lennék", de sorozatban 10-20db... és még mindig nem írtál róla egy nyilvános posztot facebook-ra, ami megosztható vagy nagy nyilvánosság... TV - net - origo - index - homár... arra csak felkapják a fejüket az ottani vezetők! ÉN tuti már a 3. után bementem volna és valami postavezetőt kértem volna, hogy ne tökörésszen, rúgja ki a tolvajt / hibást (bazze mai világba egy csomag lekövethető... hogy van gikszer a rendszerben, ki lopja / tünteti el valójában _ hol tánik el), mondom egy 0,1-1% alatti hibalehetőség be-besúcszik, de mittudomén 3hónap alatt nemkapnék meg / 10-20db REGISZTRÁLT csomagot... én olyan nyilvános balhét csapnék, mondom, ami egy egyszerű embernek megadatik... ír egy blogposztot róla... facebook nyilvános poszt.... homar.blog.hu-ra elküldve, index címlap, stb.
Amúgy meg, ha ez sem vezet megoldásra... mondom - sajnos kérd más címre, ahonnan valamilyen módon megkaphatod... legyen az szülő - testvér - barát, stb.
[ Szerkesztve ]
-
purpledonkey
tag
válasz maj-viktor #57496 üzenetére
teljesen jó, amit írsz, tényleg érdemes lenne az általad említett megoldásokat megfontolni! Sztem nem is kellett volna off-ba tenni.
-
Pogika
aktív tag
Olyan elő szokott fordulni, hogy az postai sms után nem jön ajánlott levèl? Eddig mindig jött az sms után 1 munkanappal nekem, de most már 3 munkanapja semmi, persze a beküldött doksikat sem dolgozták fel, a nyomkövető státuszom mèg csak a cèlországba megèrkezett.
-
Wesder
félisten
Vàmon van a csomagom, remélem pénteken itt lesz (15$) BT hangfal
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest