Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz HENE #50265 üzenetére

    Csak az az 5% valójában 10% volt, aztán 20%... most meg már 30%... viszont a gyakorlatot jól leírta a fórumtársunk... fizettél pluszba, de semmi plusz szolgáltatást nem kaptál érte - csupán azt amit minden csomagra alapból megcsinálnak a kínaiak, hogy ráírnak alacsonyabb értéket, meg SAMPLE - GIFT, stb. jelzéseket...

    Aztán ha megfogják fizetsz rá +27%-ot meg +1.500 Ft-ot... így mi értelme lenne már előre +30%-ot kifizetni, amikor így még esetleg esély is van arra, hogy "nem fogják meg" és még olcsóbban is kijössz, ha megfogják és kifizeted a +27% +1.500 Ft-ot, mintsem előre kifizetsz +30%-ot... majd bizonygatsz még pluszba / levélváltások, stb. és visszakapsz 27%-ot... egyszóval így nyírták ki a vámbiztosítást... de biztos lesz pár balek, aki "beveszi és bedől nekik", hogy jééé csak 5-10% a vámbiztosítás... aztán átvált a "Hungary" címre és máris felugrik +20-30%-ra... és figyelmetlenségből kifizeti vagy annyira sík hülye, hogy totál nincs képbe, mennyi lenne, ha "megfognák" (a már említett +27% +1.500 Ft, ami még mindig kevesebb, mint a +30%), szal ehhez no comment, bár ez várható volt és a tapasztaltabbak ezt megjósolták.. hogy így fog történni, mert már amúgyis sok oldalon / eladónál feketelistán van Hungary... (hála az eltűnő csomagoknak is... lenyúlós postásoknak.... behazudós átvett TN nélküli cuccok miatt)

    Mondjuk én nem értem ezt... nem lenne egyszerűbb mondjuk max. 10$-ig bevállalni a freeshippinget TN nélkül, felette ingyenes a TN, vagy alapból +2$ fizetőssé tenni a TNszámot és mindenki jól járna... (több értelme lenne csak TN-el szállítani, mintsem rögtön feketelistára tenni az országot pártíz-párszáz rendelős emberke miatt, mert pár száz rendelést még benyel a több tízezer mellé, de ha folyamatosak a "lenyúlások", jóhogy tesz ellene és inkább nem szállít magyarba... IGEN MAGYARBA! jöhetsz nyelvtannáciskodni xyz!)

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák