Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz olsz....MOBI #50260 üzenetére

    Tényleg... jut eszembe üzemanyag árat nem a $-hoz mérik!?
    Há tegnap valami 330 Ft-ért tankoltam... :O (csodálkoztam is rendesen, hogy az utóbbi időkbe ilyen -10-15 Ft-ok voltak - vannak hetente... ~1hónapja még ~390-400 Ft-ért tankoltam - ez a 400Ft-os átlag egy-másféléve beállt, bár még emlékszem amikor talán ~2év ilyenkor meg csúcs 450 Ft-ért...)

    Mármint az nyers olaj hordó ára $-ba, azaz ha gyengül a forint nő a benzin ára... háde a benzin ára csökkent... a Ft/$ meg egyre csak nőőő még emlékszem amikor vígan 220 Ft-ért átlagoltam mindig a rendeléseket, nagyon max 230 Ft-ért...

    Akkor most mi van!? Túl sok az olaj!? Túl sok a benzin!? (bocsi nem nézek tv-t és nem olvasok "politikai híreket", de most erről a benzinről / $-ról jutott eszembe...)

    (mondjuk arról hallottam, hogy az USA-ba "gázmezőket fedeztek fel" vagymi, abba az irányba mentek, hogy ne függjenek a szaúdi olajtól)

    Azt meg kötve hiszem, hogy adót csökkentettek volna az agyonadózott magyar benzinen..
    (így max. piaci túlkínálatot tudok elképzelni, azaz az olaj ára csökkent, bár a forint gyengült, de még ígyis olyan durván csökkent, hogy a forint gyengüléssel együtt is olcsóbban tudják adni)

    De ha valaki képbe van, egy gyors jelentést adhatna - ez most érdekel! ha már $-okról beszélünk!

    Na ez most egy jó hülye komment lett, de a lényeg benne van

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák