Új hozzászólás Aktív témák

  • antelife2014

    újonc

    válasz maj-viktor #38971 üzenetére

    Sziasztok én vagyok a Antelife facebook oldal "indító" emberke.

    Rendeltem az antelife-tól így kerültem először kapcsolatba velük. Ez volt az első nagyobb összegű rendelésem (70000 forint). Amikor küldesz, Kínába pénzt aztán várod mi lesz. Az első alkalom nekem para volt, azon gondolkodtam, hogy le fogják nyúlni és nem is küldenek semmit. Meg hasonló dolgok. Ezért elég türelmetlen voltam és majdnem naponta küldtem e-mailt, tracking numberért. Egyébként eltartott nekik kb. 5-6 napig, hogy feladják a telefonom. Ami szerintem kicsit sok, de közben kitartóan és gyorsan válaszoltak az e-mailre, leírták miért nem adták még fel, és biztosítottak, hogy hamarosan küldik. Aztán küldték a tracking numbert. A DHL pedig pár nap alatt meghozta a telefont. A készülék pedig makulátlan volt és imádtam.

    Ezután történt egy kis baleset, kb. 4 hónapja használtam, amikor egy nagy és nehéz hangfallal összetörtem a Full HD kijelzőt. Az én hibám volt egy iPone vagy egy Samsung is pont így tört volna össze. És mivel itt ez egybe van az érintésérzékelő szenzorral, a telefon teljesen használhatatlanná vált.

    Ez a legrosszabb, ami történhet, vettél egy király készüléket amit már megszerettél jól belaktad, szeretted használni. Még büszke is voltál magadra hogy ennyi pénzért milyen jó bizniszt csináltál, a haverod meg veszi a hibás Ipone-t az araboktól 130ezerért. És akkor egyszerre gyülekeznek a viharfelhők, a SIM kártyádat átrakod egy régi alap Nokia készülékbe, és arra gondolsz, hogy a telefonod márkája technology happy life és, nemhogy alkatrész biztosan nincs a közelben de még szerelő sem aki látott ilyen márkájú telefont. És attól tartasz, hogy a szinte új 8 magos telefonodat nem fogod tudni használni soha többé. Néha véletlenül megérinted a Nokia 8 soros kijelzőjét és aztán a homlokodra csapsz, és elveszettnek érzed magad!

    Írtam egy e-mailt az antelife-nak ahonnan vettem a telefont, hogy segítsenek ez van, valamit csináljunk. Továbbítottak a service@antelife.com –ra ahova leírtam mi történt és érdeklődtem a lehetőségeimről. Mondták, küldjem vissza sima postával megcsinálják és visszaküldik. (Ez alaphangon minimum 2 hónap!) Nyilván nem akartam ezt, még mit lehet- érdeklődtem. Elmondták, hogy itt az érintőpanel és a kijelző egyben van egyben kell cserélni. És megállapodtunk, hogy 35$-ért küldenek egyet. Ez 8000 forint! kíváncsi vagyok ha egy ismert márkájú telefonba FullHD kijelzőt kell cserélni érint panellel az mennyibe kerül, és ez sehol nem garanciális. 14 nap alatt az ingyenes postájukkal meg is érkezett (Singpost, tracking no. és aláírásos átvétellel) nagyon biztonságosan becsomagolva.

    Megkerestem a legközelebbi telefonszervizt, a bazilikánál találtam egyet akik telefonon elvállalták a cserét. Elvittem még aznap, másnap szóltak, hogy mehetek érte. De amikor észrevettem a srác mondta, hogy valószínűleg rossz a panel, mert nem ott érzékel ahol hozzáér. Újabb csalódás, már nincs betörve a kijelző de most sem használható még a telefon. A boltba egyébként kedvesek voltak, nem kérték el a 3000 forintot amiben a cseréért megállapodtunk, bár örömmel kifizettem volna ha működik. Inkább sok szerencsét kívántak az újabb kijelző szerzéshez.

    Újra írtam az antelife-nak, hogy kicserélték a kijelzőt de a szerviz szerint rossz, leírtam a tüneteket. Segítsenek. A válasz az volt, hogy küldjek egy videót amin látszik a probléma. Megcsináltam elküldtem, másnap jött a válasz, egy nagyon korrekt leírás amiben leírták, hogy ha új kijelző van újra kell konfigurálni ez a hiba, ezt automatikusan megcsinálja ha újrarakom a rom-ot. Írták, mentsem ki a fontos adataimat, küldtek egy linket, hogyan lehet újratenni a romot (flash tool használat stb.) és egy másikat ahonnan letölthetem az eredeti gyári biztonságos romot. Az útmutatás alapján simán meg tudtam csinálni, úgy, hogy előtte még sosem csináltam ilyet. És működik azóta is. És ez szerintem a szolgáltatás! Ezért pártolom az antelife-ot és ezért ajánlom nektek is. Mert megbízható és ügyfélközpontú. Azt mindenképp fontos hozzátennem, hogy ekkor még semmilyen kapcsolatom nem volt velük.

    A facebook téma ez után kezdődött. Az antelife elhatározta, hogy nyitni szeretne Magyarországra ennek érdekében, nyitott egy promóciót amellyel minden Magyar vásárló 10$ kedvezményt kap a 100$ feletti készülékekből, kupon kód: antelife2014hu ,létrehozta az facebook hungary oldalt ahol a legjobb akciókat kiemeli és folyamatosan szervez nyereményjátékokat. Szerintem ez senkinek sem rossz.
    Valóban kiállok az antelife mellett, de azért mert az én bizalmamat kivívták.

Új hozzászólás Aktív témák