Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz aytukabozs #39488 üzenetére
ebay, €39.99 EUR értékben 1 darab cucc. Ez az első, amit rendeltem. Előtte olvastam az elektronikus vásárlásról, de nem találom a megoldást, hogyan tudom követni.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Lovi24
senior tag
Az ainol-novo.com mennyire megbízható? Valaki rendelt onnan mostanság?
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
tknof1871
őstag
válasz aytukabozs #39504 üzenetére
ebay-en ráírtam, hogyan tudom nyomon követni, de még nincs választ.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
-
rokasjani70
újonc
válasz verser233 #39311 üzenetére
Nos a Tmallbox engem is hitegetett egy ideig és ma vissza is küldte a pénzem. Június 26-án utaltam át a pénzt, és elvileg 3 napon belül postáznia is kellett volna. Ez nem történt meg, ezért a hét elején ráírtam, természetesen nem válaszolt, aztán Skype-on is felvettem vele a kapcsolatot, elkamuzta hogy azért nem küldte, mert mindenhol kevés van belőle, de pénteken biztosan feladja. Ez nem sikerült neki, így indítottam a Paypalon egy vitát. Ma reggel átküldte a pénzem a Paypalra, de természetesen nem válaszol a leveleimre azóta sem.
Szóval nem akarok senkit lebeszélni a Tmallbox-ról, de ahogy már előttem is írták először meg kell kérdezni, hogy van-e, és felhívni a tisztelt eladó figyelmét, hogy három nap után megy a Dispute a Paypalon.És csak ez után szabad fizetni!!
Nekem ez a 17 nap jó tanulópénz volt.És még egyszer: Nagyon figyeljetek erre a Justin gyerekre mert nagy kamugép!!
-
Lovi24
senior tag
A Pipo p1-et néztem,hogy hol van raktáron. Lehet,hogy nincs is,csak szeretnék a pénzemet kölcsönbe pár hétre.
A Mipad -ot nem is figyeltem,hogy van náluk.
Habár tényleg gyanús,hogy ami "out of stock",az mind elég olcsó....
Várom már nagyon az rk3288-as tabokat Még a Hongkongeek-en is nézelődtem,habár mint kiderült ott is csak vám visszatérítés van,így mindegy honnan rendelek. Sokat nem hallottam még róluk.
Megpróbálok türelemes lenni és inkább rendelek majd valami ismertebb helyrőlNem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz bigyo108 #39485 üzenetére
Nemrég rendeltem geekbuying-ról, első rendelésem. A csomag postára adását (SG Singapore Postával megy a free shipping) elhúzták a maximumig, 7 munkanap. Most már az SG -nél van. Az egyik emailemre fél nap múlva (ott már munkaidőn túl kapták meg) , a másikra 1,5 óra múlva válaszoltak. Ez így rendben van nekem eddig.
-
aytukabozs
addikt
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
A mailbox.de szolgáltatás használatáról tudtok egy ügyes kis leírást vagy posztot, ahol beszámolnak a tapasztalatokról. Ez lenne talán a legrelevánsabb topik, de érdekesmód, semmit nem találtam mikor rákerestem...
Köszi előre is!ui: egy O+O-t kellene Magyarországra hozni, a hivatalos oldalukról (ahonnan ugyebár nem szállítanak ide)
Jöhet privátban is, köszi!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Anonymus23
veterán
Az igen:
Aliról rendeltem ilyen pár dolláros telefon tokokat, ,a hajnalban jött az email, hogy postázva, adtak hozzá követési számot, és már él is a rendszerben, feladták, és a szortír centerben is van már, sőt a Posta követési oldalán is látszik.
Ilyen gyorsan TN-t még nem tapasztaltam, hogy látszik a rendszerben..
Reméljük a többi is hasonló gyorsasággal megy:;) - The Power of the Light Side
-
SUPREME7
addikt
válasz Anonymus23 #39520 üzenetére
Ne szokj hozzá
-
Anonymus23
veterán
válasz SUPREME7 #39521 üzenetére
Kösz a kedves bátorítást
Tudom, hogy nem ez az általános, sokadik rendelés már ez, igazság szerint egy hétig szinte rá se szoktam nézni a TN-re, nem szokott szinte semmi sem lenni, csak beregisztráltam a számot a többi közzé a trackitonline-on, és akkor esett le az állam, hogy itt már volt 4 bejegyzés!;) - The Power of the Light Side
-
XmoD
senior tag
Nekem a 07/04/2014 13:20-kor feladott NL post meg nem el
-
bigmen55
csendes tag
Sziasztok. Hol találom a csoportos rendelés topicot? Kösz !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
espi38
őstag
sziasztok!
A TMART-ból rendelek au union belülinek minősül és nem kell vámot fizetnem?
Köszi a válaszokat.Laci -
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Vissza kellett küldenem Kínába egy telefont garanciáztatásra és jelenleg ez a státusz a legfrissebb.
2014.06.27
09:50
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.07.10
16:26
Küldemény információ:
Letétben van / Item stored, addressee notifiedMost ez jót vagy rosszat jelent?
-
bl4ze
veterán
válasz kisgyerek85 #39528 üzenetére
Kérdés mit vársz.
Megérkezett, kiértesítették a címzettet.
Át kell vennie. Szólj neki, hogy menjen a pakkért.:. bl4ze .:.
-
pomphl
csendes tag
Ez a fura nyomonkövetési infó..
2014-07-11 07:20, Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-07-10 18:40, Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-07-10 18:37, Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange
2014-07-03 16:54, Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange
2014-07-03 16:54, Küldemény postai átvétele / Item accepted
2014-07-03 16:54, Célországba elküldve / Item sent abroad -
Harpoon13
csendes tag
válasz kisgyerek85 #39528 üzenetére
Postával küldted vissza? Csak azért kérdezem, mert én tegnap küldtem vissza egy telefont, de a posta honlapja szerint Kínába nem működik a nyomkövetés.
[ Szerkesztve ]
-
Arpsoft
tag
Mit lehet tenni akkor, ha vámolják a küldeményemet, de ÁFA fizetéssel együtt már nagyon nem éri meg nekem az üzlet? Mi van, ha semmit nem reagálok a NAV levelére? Visszaküldik a csomagot Kínába? Ilyenkor az eladó visszafizeti a pénzt?
-
beg
veterán
válasz Arpsoft #39537 üzenetére
Visszaküldik, és a teljes árát nem kapod vissza, mivel az egész átgondolatlan cirkuszoddal az eladónak költsége volt. Az áfát előtte bele kellet volna kalkulálni. Ez így nem sportszerű.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Laza...
addikt
válasz Arpsoft #39540 üzenetére
Miért nem őket kérdezed meg? Korrektebb lenne. Akik itt vannak, 99,9% komolyan gondolja a vásárlását. Az egy tized százalék meg meg járjon MM-ba
Ha én lennék az eladó, lehúznék min. 50%-ot rólad. Mert csak
Nem is tudom az ilyen ember minek rendel külföldről :S
Never give up!
-
aytukabozs
addikt
"nagyon nem éri meg"bammeg. nokomment.
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Dominó85
addikt
válasz aytukabozs #39542 üzenetére
Amikor nyerészkedni akar valaki... ez annyira szánalmas, nem?
* Péter - 06302461862 *
-
sasa311
veterán
válasz Arpsoft #39540 üzenetére
Igen, ilyenkor a posta visszaküldi egy idő után.
De a kínaiakat ismerve bőven kifutsz a PP 45 napból mire visszaér a csomag (sőt, ez 100%, mert ugye a magyar postán is áll) és akkor sem látsz vissza egy fillért sem ha visszaért egyben a csomag. És nem is tudom érte őket okolni! Ez elég no komment elképzelés.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
kozel30
csendes tag
Sziasztok! Az aliexpressről akartam rendelni de az erstés visa és a kh mastercardos fizetést is elutasították. Személyi és bankszámla másolatot kérnek. Ez megszokott az aliexpressnél? Pénz van a számlán nem is értem az elutasítást . Az ebayen rendszeresen használom a kártyákat. A választ előre is köszönöm.
-
tknof1871
őstag
Üdv!
A Order details oldalon a Shipping address alatt a mobiltelefonszámom előtt nincs ott a +36. Ez így hiba?Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- NBA és kosárlabda topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest