Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Celorszagba elkuldve singposttal! Vegre...
[ Szerkesztve ]
-
Rapaz
csendes tag
válasz maj-viktor #14198 üzenetére
Nekem az espeedposton már az elején látszott, a másik kettőn kb csak 2 hét után jelent meg az info.
-
slezakimi
senior tag
Rendelt valaki közületek már Buyincoins.-ról?
üdv
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
bopis
csendes tag
Sziasztok,
SE szállításhoz egy kis info: kb. 3 hétig sehol sem láttam én sem, pedig 10.01 óta item in transit státuszt mutatott nekem is s directlink. Ráírtam a kinaira, mire láss csodát, a magyar posta is látja a TN-t már másnaptól!
Szerintem amúgy fel se volt adva, mert azt írták, hogy várjak pár napot és lesz változás, erre már másnap célországba elküldve lett. Lehet, hogy innentől tényleg másfél hét, ahogy már más is írta?Kérdésem lenne pandától rendelőkhöz: panda+SG kombó csomag megakadós?
-
giigz
veterán
válasz maj-viktor #14199 üzenetére
Nekem egy aug 27-es csomagom most jár 55 napnál... Egyébként szerintem már nem is fog megjönni...
-
Optimusx
tag
Minidealre ráírtam válaszoltak is a svéd postás ügy miatt.. azt mondja nem lesz semmi baj, mert a nemzeti ünnep előtt rendeltem.. Remélem tényleg igazat mond. Mennyi a paypalos visszafizetési idő?
-
randras
veterán
45 nap.
-
slezakimi
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
törölt tag
tmallbox-al kapcsolatban mi volt ez az akksis dolog? illetve őt szeretném, és az új híreket olvasva már küldenek akksit a dobozban, de svájci postával, erről valami információ valakinek? gyors-e, megbízható-e, átcsúszik-e? előre is köszi!
szerk: bár most beledobtam a cart-ba kiváncsiságképp és ezt írja: Choose your delivery method
No carriers available. tehát mégsem küldenek? vagy csak mert nem vok beregelve?[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz #12928000 #14217 üzenetére
Svájcival nem küld a tmall...
Csak DHL, ami biztosan vámkezelést jelent , illetve a szállítási költség is magasabb... Engem próbált meggyőzni erről a postázásról, de mondtam, hogy kösz nem... nyomtam egy dispute-ot.
Most megpróbálok egy másik készüléket berendelni Lenovo A390-est vagy nem tudom
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
Igen, ez játszik szerepet itt is. Stabil, egyszerű készülék kell, a lehető legolcsóbban, droid-dal...
Az A390-es meg árával kitűnik ebből a mezőnyből... ZTE-ket is néztem, de nem igazán fekszik nekem , Lenovo-val jobb a tapasztalatom
Most már csak azt kéne kitalálni, hogy minideal szállít-e rendesen / van-e olyan opció...
[ Szerkesztve ]
-
bopis
csendes tag
Kapott mostanában pandától valaki csomagot? Jöhet priviben is.
-
suttyoalien
újonc
válasz sander74 #14221 üzenetére
Szia! Én Lenovo a820-ast néztem ki, de a hozzászólásod alapján rákerestem a 760-asra is. Úgy gondolom, hogy nem annyival gyengébb hardver, mint amennyivel olcsóbb. Megengedsz két-három kérdést?
Van rajta állapotjelző led? Tmallbox-on nem írják hogy megvehető magyar nyelve, lehet valahogy mégis magyarítani? Működik vele a google bolt, play stb?
Előre is köszi a segítséget!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz suttyoalien #14232 üzenetére
Hát A820-ast már elég olcsón lehet kapni.
Az A760-as hardvere eléggé harmatos ,főképp grafikai szempontból....
-
skristof
tag
sziasztok!
tmallbox-nál van DHL és Swiss is, mindkettő ingyen.
vannak már ezzel tapasztalatok?DHL-nél "csak" az a baj, hogy mindenképp vámkezelik, ergo tuti jön rá ÁFA? (150$ telefon esetén ha jól tudom vám nincs)
viszont ezen felár esetén tuti ide is ér ~1 hét alatt?köszi
-
tiko76
aktív tag
A magyar posta oldala hétvégén nem frissit?cêlországba elküldve már 4 napja.
-
sander74
tag
válasz suttyoalien #14232 üzenetére
Csak kipróbálásra volt birtokomban megrendeltem,és tovább is adtam a sógoromnak. Állapot jelző nincs tudtommal.Magyar nyelv van benne,ha opcionálisan fel van tüntetve a leírásban,amúgy csak kínai meg angol.Gondolom ez a root-olt cuccban elérhető multi language.Nekem tetszett ez a típus.A Tinydealon 28k jó magyar forintért megvehető,van olcsóbban is,de ott tuti magyar menüs.23-tól indul az ár.
-
maj-viktor
őstag
válasz slezakimi #14213 üzenetére
Azt trackin nélkül küldték akkor...
~30$ felett adnak ingyen TNszámot...Vagy ha több mindent rendeltél és az egyik alattt RB_____CN van, az a TN szám, amelyik alatt meg:
CFBxxxxx van, azt meg szétosztották, mert épp nem volt raktáron stb. és ezt tracking nélkül küldték...
Velem folyton eljátszák, emiatt nagyon rühellem őket! (tök jó, hogy olajozottan csinálják, de folyton se szó, se beszéd és TN nélkül feladják)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
bazsy_
tag
sziasztok!
Dhl global mail-el van valakinek konkrét tapasztalata? Jelen pillanatban jobb mint singpost , megéri a felárat ? Kb 4 dollárral lenne több mint singpost: sp kb 5 $, dhl global mail 9$ Pandáról rendelnék. Köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs