Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kíváncsi
őstag
Szia. Nem ez ahhoz kell hogy küldjenek ilyen demókat meg cd-t amivel mehetsz fel netre.
EZ a regisztrációs füzeten volt az utolsó lapján ráragasztva.
Én annó a ps1 ilyen kis papírkáját elküldtem postán nekik de semmi
Most neten regisztráltam remélem jön majd valami pack
Eredeti Tekken4-et olcsón hol tudok buyolni?''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
kíváncsi
őstag
Nevetséges MM-ben 46 volt ma a ps2 mikor néztem without gamma
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
-
-
kíváncsi
őstag
lécci lécci
volt hozzá egy kis füze amin ez áll : free starter pack. Na ebben le van írva és itt lehet regisztrálni www.ps2registration.com Bővebben: link
[Szerkesztve]''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
kíváncsi
őstag
-
kíváncsi
őstag
VAlaki megtudná mondani melyik verziószámú távirányító jó a 70004-hez? gondolom ami jó az 50004-hez az jó ehhez is csípbójnál nem írnak típust
Írtátok korábban, hogy nem a chippeltetés teszi tönkre a gépet hanem a gagyi cd-k stb. Ha én most megcsippeltetném mert tudnék elvileg olcsón ntsc-s játékot szerezni akkor nem menne tönkre igaz?
Meg a tv-nek is tudnia kell az ntsc-t ntsc-s játék esetén
-
kíváncsi
őstag
Még egy kérdés akinek pstwo ja van ez mondja már el hogy neki a fedél ami felnyílik az csum kinyílik? szal ha megnyomtuk a kinyitó gombot utána már kézzel nem lehet továbbnyitni a fedelet?
''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
kíváncsi
őstag
válasz behappy #1218 üzenetére
Lehet rakni bele.
Bővebben: link''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
Cathfaern
nagyúr
Mindegyikkel ugyanazok a küldetések.
Régebben még ígértem egy képet. Na most végre felraktam, kicsit referálva VIktor77 által (annó) berakott képre:
Bővebben: link
(a minőségért elnézést)Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Dravenstorm
tag
nemtudtok valami helyet ahol 30-40között tudnék venni ps2-t?
-
Viktor77
titán
-
kíváncsi
őstag
Hi all!
A Spongebob jó játék? SpongeBob: Revenge of the Flying Dutchman''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
-
kíváncsi
őstag
Ez van ez az osztályrészem kíváncsi vagyok de nem szégyellem
Várom már nagyon a dvd-t így, hogy neten regisztráltam remélem sokkal gyorsabban megjön mintha postai úton rendeltem volna.
Iguana különben ez az Bővebben: link
elég prosztó játéknak tűnik
-
Out
addikt
válasz Cathfaern #1221 üzenetére
Nah a Baldur's Gate-nek is vege lett, rovidebb ido alatt mint a Gauntlet Ez csak 10 ora 30 percig tartott. Viszont lattam a start new game menuben egy olyat hogy The Gauntlet. Nem tudom hogy ez csak azutan jelenik meg hogy vegigjatszottam? Mert eddig mintha nem lett volna ott. Te azt vegigjatszottad? Az a lenyege hogy van 15 perced Drizzt do Urdennel hogy kiirts egy dungeont, es nem lehet menteni Eleg huzos, harmadik proba utan feladtam...
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Memora
senior tag
Lehet valahogyan NTSC játékokat futtatni PAL PS2-n?
Vagy a végsö megoldás:a chipelés?
Valaki fel tudna világosítani a boot lemezekkel kapcsolatban, amivel is állítólag chip nélkül is megy a dolog?
Külsö USB chipekkel találkozott már valaki esetleg?Fancy quote placeholder
-
Lajtorja
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hol lehet venni (ha lehet még) PS One-t??? Biztos van még valahol elfekvő készlet. Esetleg ha tudtok árat is mondani hozzá, akkor mégjobb!
Köszi--- ---
-
kíváncsi
őstag
Ma voltam a Metr*ban és kérdeztem van-e valami játékuk. Erre mondták van egy kevés de több nem lesz egy ideig. Megkérdeztem hogy miért erre a válasz a szállítóhajó elsüllyedt a La Manche (nem tudom jól írtam-e) csatornán és így egész európában hiánycikk lesz egy ideig a ps2.
Szegény ps2-ők 5 perces néma gyász
Mondjuk gondoljatok bele mekkora gáz ez nem csak ps2-ők voltak rajta hanem minden féle elektronikai cucc. Nem lennék a kapitány helyében''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
Cathfaern
nagyúr
Ja, próbáltam, de elég hamar feladtam én is Btw. ha megcsinálod, akkor Drizzt is választható karakter lesz
Btw. ha nincs több játékod/tetszett a BG, akkor próbáld meg nehezebb fokozaton is (én kb. 3x nyomtam végig).Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
atuci
őstag
Sziasztok!
Most tervezem egy PS2 beszerzését, de még össze kell szednem hozzá a zsozsót, de az elhatározás már megvan . De addig is lenne egy kérdésem, tervezem, hogy veszek egy Logitech Drving Force USB -s kormányt, egy ilyet:
Bővebben: link
De amíg nincs ps2-em, addig tudom-e használni a pc-mel. Nincs ilyen valakinek?
Ki kéne próbálni egy pc-n mit csinál, mert felismerni fel fogja, ennyit tudtak mondani a Logitech-nél, de nem próbálták ki egy játékkal sem.
Szerintetek?Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
-
Out
addikt
-
-
Out
addikt
Igazabol ez a PRO majdcsak a GT4-hez lesz jo, illetve nemtom a prologue-ban is muxik-e mar a 900°-os kormanyzas. Hat az ara az duplaannyi mint a simanak, 35-36k kornyeken van.
mod: bar en titkon abban bizok hogy mire kijon a GT4, illetve mire az ara lemegy a szamomra elfogadhato kategoriaba addigra mas ceg is kifog jonni egy ilyen kormannyal es akkor ez a PRO is olcsobb lesz.
[Szerkesztve]Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Dravenstorm
tag
MA talán már én is egy ps2 tulaj leszek
már el is mentem gta:sa ért a m*dia markt-ba
mgs3 az már kaphato?
amugy metal gear solid sorozat jo/milyen stílusu játék?
thx
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Nah, mar annyian megvettek a GTA:SA-t hogy mar ideje lenne egy Platinum verziot kiadni belole
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest