Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Type-R
őstag
''Új FFVII: Advent Children trailer
A Square-Enix új trailert hajított a nyakunkba a jövő év elején debütáló Final Fantasy VII: Advent Children-ből. NAGYON komoly cucc, javarészt teljesen új jelenetekből áll, négy és fél perces, de... Squareék valamilyen bizarr oknál fogva kizárólag flash anim formájában kínálják, így aki meg akarja nézni, az először kattintson ide: Bővebben: link, támadja be a trailer szekciót, ott válassza ki a Trailer 03-at (a sávszélességének megfelelő felbontásban: small / medium / large), és hajrá, indulhat a móka.''
www.576.hu :Bővebben: link -
Type-R
őstag
Ém még csak 60% körül járok, de ott már nagyon brutál, Los Santos-ban kitört a bandaháburú, az utcákon a betörők viszika TV-ket, dobálják a molotovkoktélokat, az összes autó füstöl, vagy ég az út közepén, van valahol teljesen kiégett verda is, nagyon ott van a game. A változatos küldetésekről ne is beszéljünk, egyszerüen élvezetes, már várja az ember hogy milyen küldetés lesz a küvetkező. Szerintem az nyugodtan az év játéka is lehetne. Nekem nagyon bejött.
-
Type-R
őstag
Pénz most már van elég sok, de a fegyverek sokba kerülnek, de ez ammunationtól is függ, mert mindenhol més ár van! A Vice Cityben megismert módszer van itt is, ha egy ingatlannak teljesitetted a küldetéseit, akkor odamész a pénzéert. Elég sok házat lehet vásárolni, ahol menteni lehet, van ami 10000$ , és van olyan ami 120000$. Én most olyan helyre is tudok menni menteni, ahol még gyúrni is lehet. De az igaz hogy az elején tényleg kevés pénz van, valameyik köldetésért csak tisztelet pontot kapst, de van olyan is amiért semmit.
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem az nyugodtan az év játéka is lehetne.
Szerintem az is lesz.
Out:
mindenképp az Final Fantasy X-t szerezd be először. Egy mert összekapcsolódik a kettő, kettő, hogy abban gyakrabban vannak bejátszások (a X-2-ben összesen 5 van, igaz iszonyat hosszúak).Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Type-R
őstag
válasz Cathfaern #1163 üzenetére
Nekem tökéletesen megfelel a felirat is, thx.
Most eddig megvett játékaim közül mindegyikben lehetett választani 5 nyelv közül, de azért egy ilyen játéknál, ha véletlenül nincs más nyelv, akkor nem tudnék vele rendesen játszani.
Mi a különbség a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty és a Metal Gear Solid 2: Substance között? -
Out
addikt
Probalt mar valaki pendrive-t csatlakoztatni a ps2-hoz? Nem lenne rossz ha memoriakartya helyett lehetne ilyenre menteni
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Out
addikt
Kellemes meglepetes ert mikor hazaertem ma, mert a Sony-tol kaptam demo dvd-t Az mar mas dolog hogy egyreszt karcos volt a lemez, masreszt elirtak a nevem. Viszont mondhatta volna valaki hogy az interneten is lehet regisztralni es nem kell hozza visszakuldeni a levelet. Egyreszt gyorsabb lett volna, masreszt meg nem olvastak volna felre a nevem
-
Out
addikt
Khmmm... Bővebben: link
Mit fuzzek hozza?Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Type-R
őstag
A Konami bejelentette, hogy a sokak által várt Metal Gear Acid (ínyenceknek: AC!D kódnévre hallgató PSP-s produkciójukat össze lehet majd csatlakoztatni a nagy testvéren futó Metal Gear Solid 3-al, egy USB link kábelen keresztül – viszont ennek pontos funkciója még rejtély (tippünk: extra kártyák unlockolása a MGA-ban...). A két produktum ugyanabban az időpontban debütál Japánban, azaz december 16-án
www.576.hu -
-
Out
addikt
Talaltam egy Playstation kvizt, nem art hozza hangszoro sem Bővebben: link
mod: az oldal aljan keressetek Trivia test En 8 pontot ertem el benne es ez Bronze erem vagy micsoda
[Szerkesztve]Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Out
addikt
Nah vegigjatszottam a Gauntlet: Dark Legacy-t, a program szerint 14 ora 23 perc alatt Most hozzakezdtem a Baldur's Gate-nek, kivancsi vagyok ennek mennyi a jatekideje
-
Cathfaern
nagyúr
Vigyázz a BG-vel, mert becsapós: én az első fejezet után azt hittem hogy itt a vége, s kiderült hogy még van 2 Btw. a maga korában az egyik legszebb játék volt, mivel relatív régen játszottam vele, ezért nem tudom megmondani, hogy most milyennek számít, de akkor gyönyörű volt (főleg a jégbarlang...)
Type-R:
Nekem FFX 110 órát ír ki, s még messze nem 100% (ott nincs % számláló, így pontos adatot nem tudok mondani).Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Dravenstorm
tag
áh karácsonyra beruházok egy ps2 én is
ez a final fantasy milyen tipusu játék?
jo? azt tudom hogy nagyon sokan játszanak vele csak hát ha anyira nem jo akkor nem akarok pénzt kiadni érte -
Dravenstorm
tag
válasz Dravenstorm #1182 üzenetére
mgs-ről mi a véleményetek?
-
Raymond
félisten
Az XBox-osoknak valami - Forza Motorsport:
Interview:Bővebben: link
Kepek: Bővebben: linkPrivat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Keitaro #1185 üzenetére
DemonStone...valami rémlik, de nem akarok hülyeséget írni, szvsz keverem valamivel.
BG2: hát én most a Champions of the Norrath-ot fogom kipróbálni (megvenni)(
Keitaro: dark aeon-ok kinyírnva, összes monster összegyűjtve, meg minden ilyesmi? Az szép.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
TexT-BoY
addikt
na srácok itt az idő
ma volt az utso tanitási napom és mostmár hugom is segit az ''anyuvegyünkegyPS2-t'' projectbe
érdekelne hogy van-e már lehetőség a PStwo csippelésére? (és lehete az uj gammákat másoltatni gondolok itt pl a a némo nyomábanra, a cápmamesére meg hasonlokra... (4+éves a kisasszony) aztán kéne valami olyan gamma is amit 2ecskén tudunk nyomni...
Most hol érdemes csipeltetni illetve Ps2-t vásárolni? (csippel kapcs mail is jöhete de szerintem ide is irhatnátiok árakat meg hogy PStwot lehet-e csippelni
ja elektrovördös viszalett vive mert anyám besokalt
most olyan helyet mongyatok ami tutijo ( az EW-s szar volt eredeti Gt2-t se vitte)
[Szerkesztve]HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
HÁZIGAZDA
válasz Dravenstorm #1183 üzenetére
kicsit olvass vissza légyszi, volt róla szó...
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
cikasz
őstag
Elég érdekes dolgo ez!!! Itt többen hangoztatják, hogy nekik NEM csippelt a konzol. Ez eddig rendben is van, de ettől még 100-ból szvsz 80-90 csippelt és ezek az emberek hova forduljanak?? Miért kell elhajtani őket?? Beletörne az ujjatok ha elhajtás helyett SEGITENÉTEK?? Nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak a 14k-s játékokat. (Tudom, hogy igen régi gémeket lehet venni olcsón,de még mindig nem annyir aolcsón mint a másolt)
Ha meg tényleg annyira elzárkózottak az ''eredeti,überfrankó'' konzolosok akkor irassátok át a topic cimét ''NO CHIP konzol''-ra és akkor lehet nyitni 1 ''Csippelt konzol'' topicot.
üdv
Cikász..https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
kíváncsi
őstag
Hi all!
De rég jártam erre.
Mostanság hol a legolcsóbb egy ps2 mert már nagyon kellene venni''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
Out
addikt
válasz Cathfaern #1186 üzenetére
A BG-re visszaterve, az elso fejezet eleg hamar befejezodott, azt hittem a beholder erossebb lesz Amit igazabol kerdeznek az lenne, hogy minden karakternek mas es mas kuldetesek vannak? Ez akkor jutott eszembe mikor a 2. fejezetben beerek a torpek taboraba es mivel en is torpevel jatszok olyan mintha en is kozejuk tartoznek. Na de mivan ha pl az elf ijasszal jatszok? Rossz a logikam?
-
Out
addikt
Mint mar Cathfaern is leirta regebben a chippeles szerinte nem illegalis es szerintem se. Ugyanis aki chippeli a gepet, az mar ugyis fizetett a Sony-nak a PS2-esert, szal ebbol nem lesz bevetelkiesese a cegnek. Sot, ha figyelembe vesszuk hogy chippeles utan, telebaszhatod a konzolodat mindenfele lemezzel, amitol esetleg a dvd-olvaso feje tonkremegy, akkor mit tudsz tenni? Veszel egy ujabb konzolt, amivel megintcsak a Sony-t segited. Szoval, chippelesre fel, novesszuk a PS2 eladasi ratajat
En nem fogom chipeltetni a gepem amig garis az tuti, utana meg ugyis jon majd a PS3Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
behappy
aktív tag
mért akar mindenki PS2-t mindenképpen? Xbox szvsz sokkal jobb, van benne vinyo, viszi a divx-et, FTP-n feltölthető gépről, van rá mindenféle appz...
ps2-vel meg lemezezhetsz állandoan...stb
Szivesen segitek bárkinek Xbox ügyben, gyáritól a flash-seltig, vinyocsere, vagy bármi másban. -
Out
addikt
válasz behappy #1195 üzenetére
Mert Xbox-ra olyan jatekok vannak amik PC-n is elerhetoek nagyreszt, akkor meg minek az Xbox, hogy legyen meg egy gep ami olyan mint a pc-d? Legalabbis nekem ez a velemenyem
mod: vinyot ps2-be is rakhatsz es arrol futtathatod a jatekokat, persze erre a PStwo mar nem kepes
[Szerkesztve]Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
kíváncsi
őstag
Hi all!
Na én is egy konzol tulaja lettem
Végülis a psTWO mellett döntöttem mert nagyon kircsii és szép''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
kíváncsi
őstag
-
console
aktív tag
Annyiszor láttam már ezt a topikot, gondoltam beköszönök, mert illik
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest