Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinya85
senior tag
válasz viperabácsi #22696 üzenetére
Ha jól sejtem akkor az ek csak egy vezetékkel rá van dugva az alaplapra.
ha van valami hub vagy eloszto azt iktasd ki nézd meg anélkül.
ha zölden világít akkor csak müködik az
Armory createben bevan pipálva, hogy mit vezéreljen?
illetve a windowsos rgb vezérlést kapcsold ki[ Szerkesztve ]
ஜ۩۞۩ஜ
-
viperabácsi
addikt
válasz sinya85 #22702 üzenetére
windowsban hol?
Armorry create le lett gyalulva, most a ventik mennek a pumpa fényei nem .
A pumpa rgb -csatija megy közvetlenül az alaplapra , ennek a kábelnek van egy elágazása a ventik rgb-jnek[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
sinya85
senior tag
válasz viperabácsi #22703 üzenetére
asztalra jobb klikk/ személyre szabás /dinamikus megvilágítás
biosban nem babráltál semmit? ott is kilehet kapcsolni.ஜ۩۞۩ஜ
-
MaddeNNNN
őstag
válasz viperabácsi #22701 üzenetére
BIOS-ban nincs bekapcsolva zöldre az RGB?
Windows alól is be lehet már állítani, lehet ott van beakadva.
Ha más nem egy CMOS resetes áramtalanítás lehet segít.To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
viperabácsi
addikt
válasz viperabácsi #22707 üzenetére
Ha ki kapcsolom a két csúszkát nem történik semmi.
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
viperabácsi
addikt
válasz viperabácsi #22708 üzenetére
Meg lett !
Az Armory create sz@patott , hiába volt eltávolítva
Az alaplapi headert tiltotta a m@csok .Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
addikt
válasz viperabácsi #22709 üzenetére
És ez egy frissítéssel jött ez a probléma? Mert akkor én nem frissítem le
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Szeretnek egy vizhutest a mostani rendszeremben. Jelenleg 11400 i5-os CPU-m van. Kozeljovoben fel/egy even belul lesz valtas lga1700-re. Jelenleg egy bq Pure rock huti. Megvagyok vele elegedve, nagyon halkan teszi a dolgat, szoval semmikeppen sem szeretnek hangosabb rendszert magamnak. A hazam egy FD North. Amibe elvileg csak elore fer el a 360-as radi. Mit ajanlotok nekem?
Koszi elore is"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
koanla
aktív tag
Sziasztok, nemrég vásárolt LF III 420-am elég fura szimptómákat produkál.
A PH-s hűtéses tesztekben használt metódussal gondoltam ránézek, mit mutat a dolog (egy LF II 240-ről fejlesztettem), de amint elindítom az AIDA 64 stabilitási tesztjét, a hőmérséklet és a hűtőn lévő gyári ventilátorok tempója _azonnal_, szinte négyszögjel-szerűen felugrik egész magasra; majd ahogy leállítom a tesztet, azonnal vissza is esik. Megnéztem Prime95 SmallFFT teszttel is, de azzal is ugyanez az eredmény lett. Valami nem smakkol? Vagy ez ilyen?
Azt gondolnám, hogy azért kis idő kéne, míg felmegy a hőmérséklet - és feltehetőleg némivel több, hogy vissza is essen a terhelés megszűnése után...A hűtő egy gyári értéken futó 13700K-t hűt, egyedül csak a HT van kikapcsolva rajta.
-
marinea2
addikt
Keret az van, Csak szeretnek egy esszeru ar/ertek-ben nem utolso hutest azert. Sosem volt meg, es a temaban is eleg noob vagyok. Viszont regota tetszenek.
"addigra LGA1851" - az nem annyira erint, mindig 1-2-3 gennel levagyok maradva. Ez nekem masodlagos platform csak FHD-gamingre a szinkronos meg magyarositott par game miatt
ár/érték: Arctic LF3 : na erre most raneztem, tetszik is. Lehet akkor erdemesebb lenne most eloszor levaltanom 1700-ra, es akkor mehet hutessel egyutt.[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Biga123
addikt
válasz marinea2 #22716 üzenetére
Vagy felnézel HA ra és lőssz egy garis LF II -t , elég sok van most fenn.
Visszafele jobban támogat mint az LF III, és lga 1700 at is természetesen.
A radi vastagságra figyelj azért, h biztos beférjen.nexwo : akik vettek onnan most feltették a régit elég sokan. Amúgy, sok hazai boltban is közel hasonló áron meg lehet csípni az LF III-t is már. És akkor nem kell németbe visszapostáznod 8K ért ha valami elkefél. De erről már beszéltünk.
[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
koanla
aktív tag
Ezt meg is érteném, de azt a részét nem, hogy azonnal felugrik a hőmérséklet - illetve azonnal le is esik.
Azt gondolnám, hogy azért egy ilyen hűtőben lévő víznek (és valamennyire tulajdonképpen az összes alkatrészének, amelyek közvetlenül érintkeznek a vízzel) van némi hőtehetetlensége.
Kicsit ez így olyan, mintha nem is érintkezne a CPU és a hűtő- De ha nem érintkezne, akkor elég hamar throttlingolnia kéne - azt meg csak pár perc stabilitásteszt után teszi. És még ha azt veszem, hogy nem érintkezik, akkor is fura, hogy a CPU-nak is biztosan időbe telne lehűlnie magában is. Akármennyire is pici, gondolom, az sem azonnal veszít 40-50 fokot a hőmérsékletéből.Nem tudom, ez mennyit számít, de részemről az egykábeles verziót alkalmaztam az egyszerűség jegyében.
-
marinea2
addikt
240-es Aio felulre, vagy 360-as elore? Melyik a jobb megoldas?
-
szasanyi
félisten
válasz marinea2 #22736 üzenetére
Pontosan melyik 240-es? Mert vannak (elég nagy) különbségek ár, zajszint, teéjesítmény és garaniciaidő tekintetében is. 280 nem fér be? Nagyobb hőleadó felület és több hűtőfolyadék mindig jobb esetleg halkabb is.
De a Pure Rock 2 az egy ventit használ és nincs pumpa, szóval LOAD aligha lesz olyan halk -
-
bnorci71
addikt
válasz Biga123 #22731 üzenetére
az egy tiszta lyuk gépház nem fogja befűteni szerintem
nekem semmit nem fűt a felül elhelyezett AFIII 280 a Mesh Asus házba egy R5 3500X-en, alul 2venti fúj a VGA-ra ami egy 6700XT kifelé egy árva venti van hátulmegjegyzem fogalmam nincs mekkora a különbség a 12.gen Intel és az R% 3500x hűthetőségéről
merinea2
azt nézd meg nagyon elfér-e a laptól hűtőbordától, CPU tápcsatitól az LF III 240 mert elég vastag és a te házad is hasonlóan kicsi mint az enyém ha jól rémlik.[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Biga123
addikt
válasz bnorci71 #22740 üzenetére
12 gen sok esetben kazán, van amelyik még al LF 420 al is throttling-ol.
(14700K,14900K)
A felül elhelyezett LF neked lefele próbálja tolni a meleget kintről befele?
Mert ha nem, akkor persze h nem fűt hisz kifele tolja a levegőt, és neked kap frisset alulról a vga.
Bár frontra rakott radinál . működhet a kifele fújás , ha van elég intake máshonnan , a maradék hő meg mehet kifele felül.
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
bnorci71
addikt
válasz Biga123 #22741 üzenetére
igen kintről befelé tolja, amit simán javasol is a használati útmutató szóval nem ördögtől való dolog
VGA meg a ház alján van ugye amire alulról 2 P12slim nyomja a levegőt
https://prohardver.hu/tema/hogy_is_neznek_ki_a_gepeink/hsz_73111-73111.html
de mint mondtam ugye ez egy Mesh ház itt házon belüli légáramról beszélni értelmezhetetlen.
https://prohardver.hu/tema/kompakt_vizhutes/hsz_22507-22507.html[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
marinea2
addikt
Ebbol ugynezem proba szerencse tipusu vasarlasom lesz
-
Busterftw
nagyúr
válasz marinea2 #22743 üzenetére
Lehet erdemesebb lenne a 360mm venni a jovore gondolva, hatha meg is lesz majd haz csere, erosebb/mas hardver miatt.
Nekem volt ugy setupom, hogy 3080ti AIO 360mm rad az elol volt, a 12600K-n meg 360mm felul, (1 venti hatul) nem volt gond a hofokokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok!
Mivel elkészült az új gépezet gondoltam beköszönök
https://drive.google.com/drive/folders/1D6LnynGe6H4JfFpJNo3W48TVM-tmgkmb?usp=sharing
Kábelezést ne nézzétek, abban nagyon nem vagyok jóAlaplap: ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D(alza, felbontott)
AIO: ID-COOLING Space SL360 fehér
RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL32 fehér(alza, felbontott)
SSD: Kingston A2000 250GB(OS), Crucial P5 500GB,
HDD: WD1TB, Seagate 2TB+2TB,
VGA: Sapphire Pulse RX 7900XT
PSU: Corsair HX1000i(2022)
Ház: Lian Li LANCOOL 216 ARGB White
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs