Hirdetés
- Gépigényt kapott az Avowed
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kulisszák mögötti videón a zenés Symphonia
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Half-Life 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Diablo IV
- War Thunder - MMO Combat Game
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Memmaao #6244 üzenetére
Igen, az!
Bár a Boardy tényleg nagyon könnyen gurul, a Lime-ot is direkt próbálgattam, hogy mekkora a "lendülete", azért, ha lábbal kéne hajtani, elég hamar leállna, de gondolom, erről a súlya is tehet, meg a motor is "fékezi" valamennyire.
Van egyébként, akinek van Boardyja itt a topikban?
(#6245) petipetya
Itt Pesten van olyan kerékpárút, amely ugyan az úttesttel egy szintben van (gyakorlatilag kerékpársáv), de olyan széles, hogy rá mernék menni rollerrel is (pl. Múzeum körúton). -
Bobrooney
senior tag
válasz BomiBoogie #6252 üzenetére
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Bobrooney #6253 üzenetére
Köszi!
Igen, emlékszem, hogy írtad, hogy rendeltél.
Nekem azt mondta a srác (Nagy András), hogy most a gumi a hiánycikk, azért csúszhat az összerakás.Akkor @Memmaao @Kobaljov:
nektek milyen változat van? Karbon vagy sima?Az All Black nagyon vagány lenne, de eléggé feláras. Nyilván nekik is többe kerül a festés, eloxálás miatt.
@Bobrooney: és Te milyet rendeltél?
[ Szerkesztve ]
-
Bobrooney
senior tag
válasz BomiBoogie #6254 üzenetére
Carbon XL-t rendeltem, mivel az már zárt ipari csapággyal készül.
Az All black-nél a sárvédő és a fékmerevítő is rajta van alapból.
A többiek raktak már fel képet, ha használod a keresőt meg fogod találni őket.
[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
Ma talalkoztunk egy Egret Ten V3 rollerrel.
Az egy dolog, hogy a Mi Pro 2 kb 10 centivel rovidebb, de az a cucc valami iszonyat profinak tunik....Sajnos probalni nem tudtuk, csak osszefurottunk egy percre.
Gyerek amugy kemenyen tolja, 2 nap alatt 60 kilometert beletett a Mi Pro2-be. A rendelt kormany taska is megjott.
FőDudu
-
addikt
My name is Bond, James... Dean.
-
petipetya
nagyúr
Mármint ott Pesten, vagy itt Pesten? Mert én is Pesten vagyok Arra például csak elektromos rollerral és kerékpáros bukósisakkal mennék fel, lábbal hajtóssal a járdán haladnék, de laószínűleg hamar elkopna a hüvelykujjam a folyamatos csengetéstől.
"nincs rá lezsóidő"
-
TheProb
veterán
Vettem Decathlon féle "Slime"-ot, ebből ki mennyit rakott bele és mennyire fújta fel utána a gumikat/kerét? Itt pl a faszi a flakon negyedét tolta bele /kerék és 3,8bar-ra fújta fel.
(#6251) rushty: Körbenézek majd, de ezek az enduro/cross kupakok egyelőre nem az én világomat képviselik. Körbenéztem ma a soroksári Decathlon-ban és bár rohadtul ki volt rabolva a (bicós) sisak részleg, de azok elég szarok voltak. Mondjuk 4-8ezer forintos cuccoktól nyílván nem várható el, hogy ne biliműanyagból legyenek.
Viszont linkeltem ugye azt a stormtrooper-es zárt sisakot, lehet hogy zárt nem a legjobb döntés, nem?"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
válasz Memmaao #6262 üzenetére
Mmint a slime-nak? Több helyen, többek közt az M365 saját topic-jában is ajánlva van. De mint említettem, eléggé vegyesek a tapasztalatok. Igazából 3e-et megér, ha bejön fasza, ha nem, akkor ennyiért nem húzom fel magam a lámpavasra.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
DigitXT
nagyúr
Na, megvolt az első esésem rollerrel... Kövér gázra kibaszta a seggét a
saras bicikliúton, és már repültem is. Nyomtam egy tigrisbukfenc-félét,
praktikusan semmi bajom se lett, a vas is megúszta, de a gyújtás kulcs
kicsit meggörbült. Hát ez van, ha az ember siet, és még sár is van, meg
elszabadulnak a kW-ok. Biciklisták legalább nem röhögtek ki, sőt...Szerk: nem volt nagy tempó, szerencsére nem egy Dualtron a masina...
[ Szerkesztve ]
-
FőDudu
veterán
válasz DigitXT #6264 üzenetére
Elsokerekes max elporog, de tlan nem vag foldhoz.
Ezert nem vettem gyereknek se Robbo se egyeb komolyabb cuccot.Elsore jo a Mi Pro, majd lehet 1-2 ev mulva komolyabbra valtani.
2 nap alatt belenyomott 60 kilometert a kornyeken, ugy, hogy kis sem ment a falubol.
Szoval hasznalja rendesen.FőDudu
-
petipetya
nagyúr
válasz BomiBoogie #6266 üzenetére
Ez útvonaltól függ. Nálam például a boltba menet az autót egyik oldalán ott a kerékpárút, a másik oldalán a frissen aszfaltozott járda. Lejtőn lefelé vezet az út, és inkább a járdán száguldok és csengetek, mint hogy egyetlen repedésbe is bele kelljen mennem a kerékpárúton.
Másik szakaszon a kerékpárút a jobb, így azon hajtom magam gyökkettővel, ez szerencsére vízszintes rész.
Végül egy harmadik szakaszon a 30-as övezetben a járda járhatatlan, így az autóúton megyek keresztül azon a 2 perces szakaszon.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
rushty
őstag
Országútis sisak [link]
Revolut meghívó pü-ben
-
DigitXT
nagyúr
Durva sztori! De kicsit demagóg ide linkelni, mivel 75 km/h-ra itt max. egyetlen
tag rollere képes, a bolti erős verziók megállnak 50 körül, az átlagosak meg kb.
25 km/h-t mennek csak, azért messze nem összehasonlítható a helyzet...Szerk: ja és nem is szokás rolleren harcolni a győzelemért, fellökni egymást.
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
-
Patyesz
csendes újonc
válasz DigitXT #6269 üzenetére
Jó hát motorral én is estem, csak ott épp egy alattomos jégborda volt az ok, ez nem rollerspecifikus, pl a motor, még a segédmotor is, szerintem sokkal balesetveszélyesebb, ami a rollert problémássá teszi, talán a relative kisebb kerékméret, átlagban. Viszont motornál a nagyobb sebesség ugye..
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz BerserkGuts #6271 üzenetére
Mondjuk erre van sansz... Mentem szembe a forgalommal egyirányú
utcában, ahol nem igazán volt erre hely, jöttek is -> teljes joggal volt a
szembe jövő ideges, alig fértünk el. Máskor ugyanitt a járdán megyek,
de most siettem, gondoltam szabálytalan leszek, leszarom: majdnem
meg is szívtam... Ha nincs dupla fék, nem állok meg. Na de mint ugye
kb. mindenre amivel néha próbálkozom, igaz, hogy nem kell utánozni!ON: nem tört el semmi, a táska fogott egy nagyobb pofont, meg ugye
a kormány lazult le kicsit (gyanús is volt, hogy nem teljesen egyenes).
Megigazítottam, csavarokat meghúztam. Remélem kitart egy darabig.
Amúgy amikor tiszta a terep és nem fos az itt út, simán beleférne több
tempó, mint amit most tud. Dupla motor ide, tuning vezérlő oda, annyi
az eredmény, hogy tökön-paszulyon keresztül tartja a tempót - viszont
nem többet kb. 27 km/h-nál, amivel outisok akár vissza is előznek, lol!Pontosabban meg se előztem, mert hiába sokkal jobb a gyorsulásom,
ha utána a vége elfogy. Bezzeg a 36 km/h, már elég volt mindenkinek!
Csak akkor meg a vezérlő égett le túlterhelés miatt. Nehéz ügy, na...Lehet, az lesz, hogy újratekercselek két motort 40 km/h végre, slussz!
Patyesz: én is feküdtem motorral, egyszer csúsztam is, szerencsére a
teljes menetfelszerelés rajtam volt, így nem lett baj, anyagi káron kívül.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van valakinek Kugoo rollere? Hogy lehet ezeket Bluetooth-on a Kugoo appal párosítani? Már csináltam mindent, de nem megy.
-
Videó felétől majdnem 1500 kilométer után, a motor felől mintha fura hang lenne. Direkt olyan részt tettem az elejére, ahol nem hallatszik, azaz normál hang van, a videó felén túl viszont már hallható. Szerintetek mi lehet?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ez egy hülye kérdés , de rollert hogy érdemes lezárni?
A küllőkön keresztül átbújtatod a lakatot/láncot? Vagy melyik része nem könnyen "szétszedhető"?Én biztos úgy lopnék rollert akkor , hogy leszedném a kerekét és akkor úgy nem kell flexelni.
-
Bobrooney
senior tag
válasz BomiBoogie #6280 üzenetére
Szerintem többet ér ha viszed magaddal. Szerintem kb orvosi rendelőkbe és kórházakba szólnak (ha egyáltalán szólnak érte) hogy beviszed magaddal.
Elektromosról nem tudok nyilatkozni de ha kereket zársz le akkor mind a kettőt le kéne (szerintem)
-
akyyy
senior tag
válasz BomiBoogie #6280 üzenetére
én kereket szoktam, plusz ahogy össze van csukva, a vázon még ráteszek egy ulakatot.
Tudom, nem sokat ér, de van pont a kerékpár tároló felett kamera. Bevinni meg nem igazán szeretném, így is bámulják, hát bent akkor meg pláne az lenne -
-
Bobrooney
senior tag
válasz BomiBoogie #6283 üzenetére
Persze simán beviszem magammal a boltba, eddig senki sem szólt érte.
-
DigitXT
nagyúr
válasz Bobrooney #6281 üzenetére
Elektromosnál (hajtott) kereket nehezen zársz le, lévén egyik sem küllős...
MÁS: mentem ma egy rövidet. 35.4 km, amiből 400 méter tolás volt a végén.
Egy banális baki miatt! Történt ugyanis, hogy egy idő után annyira lecsökkent
a "Master" feszültsége (29.5V alá), hogy nem adott ki gázjelet a vezérlő, noha
előtte még simán felhozott hátsó kerék hajtással az emelkedőn. Fékez, világít,
dudál ilyenkor is, de nem hajt. Így feleslegesen maradt 35.6V a "slave"-ben...
Nagyjából 14Ah-t használtam fel belőle. De úgy, hogy reggel 13 km, aztán azt
nem töltöttem, ám a kis akkut igen. Belement 1.5 km, majd az említett menet,
egyben. Tehát most nem bírt ki 40 km-t a dupla motor, csak 34-et, valsz' azért,
mert már 13 km-nyi energia ki volt véve a nagy pakkból, kevesebbet segített.Erősen gondolkodom, hogy jobb lenne egyetlen nagy pakkal dolgozni, tehát a
"tuning" kis akksit elpasszolni, helyette egy gyári 6Ah negyediknek, s mindet
egyben. Igaz, nem lehetne túl gyorsan feltölteni, de hát valamit valamiért. Épp
töltőért mentem, de hiába értem oda időben, brahiból hamarabb zártak. Lehet,
hogy kétszer voltam ott: először és utoljára, megrendelem külföldről és kész...A nagy pakk tekert kerek 50 km-t, és még mindig van benne: egymást segítik.
Szerk: de ha marad a két akkus dolog, akkor legalább átkapcsolható legyen...
[ Szerkesztve ]
-
levilevi
friss újonc
Sziasztok!
Új vagyok a topikban, sőt, a rollerezésben is. Segítséget kérnék: tud valaki véleményt mondani az AKAI F11-es rollerről? -
Patyesz
csendes újonc
válasz JoeCockBill #6291 üzenetére
Mert a kínai szarok nem gyanúsak.
-
Patyesz
csendes újonc
-
Patyesz
csendes újonc
válasz JoeCockBill #6295 üzenetére
Igen.
-
levilevi
friss újonc
Huu, köszi a sok tanácsot! Ezek szerint az AKAI nem hangzik túl jól a rolleriparban. Az m365 250W-os motorteljesítménye nem kevés? Én kb. 85-90 kilós vagyok.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Patyesz #6292 üzenetére
Ez a baj sokan úgy ajánlanak hogy fingjuk sincs az egészről, jelen esetben te is, hozzászólás gyűjtésnek király, de amúgy csak félrevezeted az embereket.
levilevi: Mi a cél vele, ha a legolcsóbb roller kell akkor ez a belépő ami még elfogadható, ha pénz jobbra mondok neked mást, csak írd le mire használnád, és mennyi a plafon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest