Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
válasz alexandrosz #5948 üzenetére
Az S1 viszonylag pontos, egy 5%-ot le kell számolni belőle, és kész.
Menüben állítható: 8.0 a gyári érték, mert névleg akkora a kerék, de
valójában kisebb az átmérője, így 7.6-ra állítva lesz az igazi a dolog.Az S1 Pro szintén zenész, csak még kisebb az átmérője, annak már
7.5-ös lenne az igazi, de az nem választható, így 7.4 elfogadható.De ezt a Booster V-t nem tudom hova tenni. (Olyan, mintha 10-esre
lenne állítva a Kugoo, vicces. Persze, használni így annyira nem.)[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DigitXT #5950 üzenetére
5929-5941 közti hozzászólások között sehol nem írta, hogy kerékpár úton használná és egy kommentjében sem reagált, hogy nem járdán menne, pedig több választ is adott, szóval bocs, még az előtt írtam, hogy eljutottam volna a kerékpár útig.
My name is Bond, James... Dean.
-
m4rk.89
aktív tag
válasz Memmaao #5949 üzenetére
Leírtam (szerintem érthetően), hogy nem járdán megyek maxon járatva a rollert.
Bicikli úton megyek majdnem végig munkába, ahol vannak előttem-mögöttem stb. ott máris nem maxon megyek, mert nem lenne biztonságos, de amúgy nem tudom, hogy jutottunk el ide -> erősebb rollerekről akartam kérdezni, hogy mennyire problémásak pl. kaboo, zero, kugoo g booster stb... -
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Dr.Zoo
őstag
Ma délután a Visegrádi utcában láttam borulni egy srácot, Kugoo S1-el.
Bukó nélkül, szerencséje volt, valamennyire ki tudta kompenzálni az esést, nem full pofára esett.
Nem tudom min akadhatott fenn, közvetlenül a fekvő rendőr után borult.
Ha olvassa a fórumot, jobbulást kívánok, és vegyen bukósisakot."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Gonox
csendes tag
Szasztok!
Nos folytatódik a csapágyas történetem. Rendeltem én egy Enuff 608 2rs csapágyszettet a rollerembe. Extrém hamar megjött a rollers.hu-ról örültem is neki amíg most nem akartam volna kicserélni. Mint kiderült, a rollerem nem a standard csapágymérettel operál. Amit rendeltem az 2cm átmérőjű, a rollerem gyári csapágya pedig 2,8cm átmérővel bír.Szerintetek van rá megoldás? Létezik adapter, vagy totál megszívtam? -
alexandrosz
aktív tag
-
BerserkGuts
őstag
"Ahogyan biciklivel, úgy segédmotorral sem szabad járdán menni. "
ez nagyon életszerű12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Patyesz
csendes újonc
Én ha lehetséges, kerékpárúton megyek, de olykor - rövidebb távon- járda, vagy közút is bekerülhet a szórásba, de csak akkor ha nincs kerékpárút kiépítve, és az egyéb viszonyok-forgalom, hely- lehetővé teszik. De látom a kérdés nagyobb teljesítményre vonatkozik- az enyém a 300w kategória, ami kicsi-közép- az erőgépeknél, chopperrollereknél, nyilván ezek a lehetőségek kevésbé jönnek számításba, ha az ember kihasználja a bennük rejlő erőt, esetleg közútra merészkedsz, annak kockázataival.
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
válasz Patyesz #5965 üzenetére
hát oda meg szerintem a legtöbb pont kevés mert nem tudja tartani a tempót
én forgalomban reggel nem is merek menni már mert ma is jöttek a rallys parasztok vagy 100-al üveghangú kipufogó és csikorog a gumi úgy veszi be a kanyart mindezt a rendőr-kapitányságtól 500m-re megmerik tenni
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Patyesz
csendes újonc
Na igen útra továbbra sem életbiztosítás ilyenekkel lemenni.
-
Danex
addikt
Az ilyen belepokategoriánál mik a tapasztalatok a osszteleszkop vs felfújható kerék között? Melyik az ajanlottabb?
Illetve jól láttam hogy 30ezres arig egyedül a Decathlonon rollernek van fekkarja? (Ami ráadásul le is van rabolva)
-
akyyy
senior tag
most tervezek délután utazni egy kicsit, kirándulni egy helyre (lázbérc), busszal, de viszem a rollert is. remélem nem szólnak érte, meg alacsonypadlós busz jön
[ Szerkesztve ]
-
lovas001
aktív tag
Üdv urak !
Egy kis segítségre lenne szükségem .
Van nekem egy voiter vs1000 nevű rollerem.
3*12v 12ah AGM akksival
36v ,35,6A ,(1000W- 3000rpm) motorral (model: my1020)
vezérlő:dmhc 36v 32A1000w
Bordás szíjhajtással.
Szeretnék végsebességet növelni ami jelenleg olyan 32 km/h körül van( lejtőn 35) szinte súlytól függetlenül. 45 kilós feleségemmel is és 85 kilós jómagammal egyaránt.
Hogyan tudnám elérni hogy jobb végsebességem legyen? Pesten sík terepen használom sima gumikkal.
jelenleg az áttétel váltáson gondolkozom mivel most hátul 150mm es tárcsa van ezt a méretet csökkentve (kb 110mm re gondoltam) lenne nagyobb végáttételem így a sebbesség is érdemben nőne , viszont ezt el bírná-e a motor még anélkül hogy megsüljön a terheléstől ?
Esetleg az elektronikával valamit kezdeni ( nem tudom hogy van e benne fordulatlimiter esetleg)?[ Szerkesztve ]
Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
Don.Corleone
aktív tag
Tudtok ajánlani egy olyan programot, amely számlálja, hogy a legutóbbi feltöltés óta hány km-t tettem meg? M365 pro a páciens. Gyári app sajnos ezt nem írja ki.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Don.Corleone #5972 üzenetére
Nincs ilyen.
-
Bobrooney
senior tag
válasz Don.Corleone #5972 üzenetére
Ezt hogy gondoltad? Telefonos app? Mi lenne az elképzelés/elvárás?
-
Danex
addikt
válasz m4rk.89 #5979 üzenetére
BLACK-nek igaza van abban, hogy volt valaki aki megkérdezte Van-e olyan app, ami megmondja ,hogy a legutóbbi feltöltés óta hány km-t ment. Mert a gyári nem tudja.
Na most ebben benne van az, hogy appot keres, app-ok mobilra vannak, mivel asztali gépre nem szokás így használni, de mivel leírta, hogy a gyári nem tudja és mivel egy mobileszközről van szó, adja magát nem egy laptopon futtatható alkalmazásról van szó.
Ergo a kérdésében mind a 3 Bobrooney által feltett kérdésre ott a válasz.
------Másik, hogy ha valaki kérdez valamit akkor arra választ vár az ember, nem pedig olyan belekérdezgetéseket amikre ott a válasz. Főleg nem, ha amúgy a témában egyáltalán nem rendelkezik tapasztalattal.
-------Szóval vagy értelmetlen a feltett kérdés mert csak azt indikálja, hogy el sem olvasta azt amit a kolléga kérdezett először, vagy teljesen rosszul fogalmazta meg a kérdését, mert ha őt is érdekli ilyen, akkor plusz információra kellett volna kérdezni, nem pedig arra ami le van írva.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Érdemes a xiaomishop.hu-ról rendelni az M365-öt, mert ott 2 év a gari szemben a többi 1 évvel?
Van valakinek tapasztalata velük?
Vagy inkább felejtős?Köszi.
-
B-L-A-C-K
titán
-
petipetya
nagyúr
Street Surfing XPR 205mm Roller - Burst
Update: lassan 7 hete használom a roller.hu-n vásárolt járgányt, hetente többször. csak egyszer húztam meg a csavarokat, és azóta egyáltalán nem kellett - ma néztem, és mindegyik feszes, a maxig vannak húzva, és egy hajszálnyit sem lazultak ki. Pedig a roller kap rendesen, mivel a környéken lévő járdák, kerékpárutak tele vannak repedésekkel, illetve a 2-3 centis padkáknál a hátsó kerék mindig koppan lefele vagy felfele. Egyszóval nem egy svájci kisváros tükörsima aszfaltján teljesít, ám a csavarok remekül tartanak - azt olvasva, hogy az Auchan roller csavarjait folyton meg kell húzni, inkább ezt ajánlom helyette. Egyedül a támasztóját nem szeretem, mivel nem dönti meg eléggé, és ezáltal eldőlhet, így nem is használom.
A képen látható gyári kinézet annyiban módosult, hogy a kormányrudon lévő sárga színű márkajelzést és logót könnyedén lekapartam, az állófelületen lévő felirat pedig magától lekopott. Így sokkal letisztultabb.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Danex
addikt
válasz petipetya #5985 üzenetére
Én első rollernek most vettem egy Razor A5 air-t , barátnőmnek egy lidl-os roller van és hát elég vegyes felvágott a véleményünk.
A Lidl-os nagyon csörög, de jó a hasmagasság , van fékkar és 14e Ft.
A Razor-t azzal kezdtem hogy felfujtam 4.2barra, lényegesen csendesebb, igazából néma es a kormány se kotyog a tekerős rögzítés miatt.
A felfújható kerekek miatt meg a csillapítása is jobb mint az amugy rugós Lidl rolleré.
Viszont ami zavar, egyszer hogy sokkal nehezebb hajtani igy hogy viszonylag nagy a gördülési ellenállása a keréknek (nem gondolnám csapagynak egyből), de ez még rendben is lenne.
Azonban annyira alacsonyan van az alja, hogy gyakorlatilag mindenhol meg kell emelni, ami eléggé kivesz a ritmusból és lendületből, bar itt még lehet csak én vagyok amatőr.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Ha jól értem, akkor a Razor A5 air esetén előny a felfújható kerék (lengéscsillapítás), de hátrány az alacsony állófelület? Ezek alapján egy magasabb felülettel rendelkező, szintén felfújható kerekű járgány lenne az ideális? Nem félsz a defekttől? Nálam például a minap ki volt rúgva a buszmegálló üvege a boltba vezető járdán.
"nincs rá lezsóidő"
-
Danex
addikt
válasz petipetya #5990 üzenetére
Szerintem igen az jó alternatíva lehet, plusz ugye a keréknyomással lehet játszani a csillapitáson.
Kerékpáron is lehet defektet kapni, ez benne van. AliExpress 4-5$ körül van a belső azt hiszem, 6-7$ a külső.
De a macskakövön én lényegesen jobbnak éreztem, szoval itt szerintem elég használati hely függő lehet a kérdés.
Ha biztosra akar menni az ember akkor egy imbusz plusz tartalék kerék.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
A rollereken a csapágyakról lehet tudni, hogy utánaállíthatóak-e (kopás miatt). Mert egyes ferde hatásvonalú golyóscsapágyakon ezt is lehet.
-
LoyalGuard
tag
Sziasztok!
Kb 1 éve nyüstölök egy sima m365-öt. Kipróbálni jó volt, abszolút tetszenek ezek a gépek, viszont szeretnék feljebb lépni.
A kérésem az lenne, hogy segítsetek, mi legyen a következő?
Amik fontos szempontok:
A gyorsulás: Néha lemegyek autók közé, ha soka gyalogos vagy értékelhetetlen a járda. Kereszteződésben ha elengednek nem árt ha gyorsan el tudok indulni.
A végsebesség: én kiegyezek a 25km/h-val, már ott is meg lehet halni Ez kevésbé szempont
A szállítandó súly: Na igen. Sajnos eléggé el*aszott alkat vagyok. 90 kilónál kevesebb sosem leszek, de inkább 100-110 kilóra legyen felkészülve a gép. (Tudom fogyni kéne... )
Ár: 350.000 - 400.000ft lenne a legteteje.
Amiket néztem eddig:
Mantis/Mantis Plus/Mantis 8
Ultimate Nighthawk XT (Zero 9?)
A segítséget/véleményeket előre is köszönöm!"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
madrac
senior tag
válasz LoyalGuard #5995 üzenetére
Én csak Zero 8-ról tudok nyilatkozni, hogy kb 95kg-val vissza kellett vennem a gyorsítási beállításból az 5-ös skálán 2-re... fővárosban..
De szerintem a pénztárcádhoz mérten annyiért valószínűleg van jobb választás is mint a Zero8, 9. -
alexandrosz
aktív tag
válasz LoyalGuard #5995 üzenetére
Nézd meg az E-TWOW-t is. Ennyi pénzért jó rollert adnak, ami nem 30 kg és a supportjuk meg, hmm, idehaza szokatlanul jó :-)
-
Kobaljov
senior tag
Sziasztok, most akadtam a topikra, még nem olvastam vissza az egészet, de majd idővel haladok vele. Láttam volt már itt hasonló, gondoltam megosztom az én Boardy-mat is kb. másfél éves (sikerült akciósan kicsit olcsóbban megcsípni), az alapmodellből a bambusz külső réteges változat, pluszban kapott még egy gyerekbringás hátsó sárhányót (akkor gyári még nem is volt), egy USB lámpát és egy minikolompot* (még felhelyezésre vár pár fényvisszaverő matrica v prizma, meg talán valamelyik bringás telefontartót is megpróbálom majd rátenni a fiókból):
* ezt kicsit macerásabb és drágább beszerezni (eredetileg Svájcban és környékén a hegyibringások használják amikor jönnek le túrázókkal közös használatú utakon) viszont pár hazai túraboltban lehet kapni medve(riasztó)csengőt (ami inkább csörgő) is, amit szintén használtam és bevált (járdán jobban hallják, hogy jövök így nem ijednek meg vagy lépnek ki véletlenül elém, de nem annyira agresszív mint a rendes csengő), tépőzárral lehet rögzíteni a kormányon, rázkódásra csörög és egy szintén tépőzáras végű szíjon egy mágnes is van hozzá amivel némítható vagy halkítható (pl. a Coghlans márkájú (kínai) úgy emlékszem kb. 1500.- volt áfásan (a rokonságban is kapott a még a járdán bicikliző gyerek ajándékba), de csak a sárga/piros/kék a mágnesszíjas, az ezüst színűt egy kis hálós tartó némítja, azt talán kevésbé praktikus).
(A Boardy deszkájának mellékhatása egyébként, hogy kedvet kaptam tőle kipróbálni a (gördeszkás) longboard-ot is (egy double drop felépítésű), szórakoztató, de a városi közlekedés nehezebb vele.)
Más téma, műszakis érdeklődés: múlt héten jutott eszembe amikor láttam egy Lime-ot a tűző napon, hogy ezeknek az akkuját (gondolom Li-Ion) védi valami a forróságtól, mennyire melegednek át? (Az elektromos autókban elvileg van az akkunak aktív hűtés/fűtése, de e-rollernél ez nem tudom mennyire fér bele a méretbe.)
-
jocoka75
tag
Sziasztok!
Roller t szeretnék vásárolni a 7 éves kislányomnak a szülinapjára , valami csajos színben . Ebben kérném a segítségeteket , nem tudom milyen kerékkel legyen 145mm vagy 200 mm melyik az ideálissabb ?
Ezt a két típust néztem ki:- https://mobile.vital-force.hu/meteor-urban-racer-pink-roller
[kép]-Micro Cruiser junior roller 200 mm-es kerékkel, pink
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux Mint
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sweet.tv - internetes TV
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest