Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
Nekem meg Sasauban, de sztem bug. Betudom a játék hibájának. Van 23k péntem, simán lefizetek mindenkit
Amúgy nem rontasz el semmit, inkább egy valami lebegjen a szemed előtt, hogy a valóságban sem tudnál semmit csinálni ha nem gyakorolnál. Szóval bele kell tenni az időt a fejlődésbe.
Meg én inkább az íjászatot preferáltam, a buzogánnyal kettes szinten vagyok...íjjal simán lelősz bárkit, vagy megsebzed annyira távolról hogy utána nem jelenthet gondot.[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
gyimger
őstag
Nem tudom, a konzolok megkapták-e már az 1.3-as frissítést, de ide megint jött egy 475 MB-os.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Peace
nagyúr
Nincs mese, azóta fakardozgatok. Mondjuk vásároltam is kis fejlődést kardra meg védelemre, de akkor valamiből el kell kezdenem pénzt harácsolni, mert nem lesz ez így jó. Tök vicces amúgy, hogy őrség meg katonák messziről köszönnek Rattay-ban, hogy "Szevasz! De jó látni!!!", de mindenki más elküld az anyámba és 210 pénz ellenében hajlandó szóba állni velem.
-
törölt tag
Ez nálam is így van
letojom, olvastam olyat hogy több hibajavításhoz új játék kell, hát azt majd a következő végigjátszásra élvezem, most biztos nem kezdem elölről.
Pénz az elég gyorsan szerezhető, a vadorzás is jól fizet. Meg másfele járkálok...majd valahogy feltornázom a népszerűségem, fingom nincs még hogyan de nem kesergek, van ahol szeretnek (még)Én nem fakardozom, inkább elhúzom az egy az egyben összecsapásokat, ahol egyértelműen én vagyok a befutó, ott ököllel indítok, aztán vagy leverem vagy előhúzom a pengét és játszadozom az ellenféllel.
-
Peace
nagyúr
Kinéztem egy Tier 4-es lovat magamnak tök jó statokkal, de megvettem a Tier 5-öst, mert miért ne. Erre utólag nézem, hogy jóval lassabb és bátortalanabb, mint az, amelyiket kinéztem. Jó vétel volt.
-
sheep
addikt
Nekem is tier 5-ös van, Al-Buraq, talán a leggyorsabb ló a játékban, cserébe kicsit félénkebb, de az nálam nem számít. Ha raksz rá lótakarót vagy egyéb kiegészítőket akkor az változtatja a ló statját, akár lassabb is lehet.
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Peace
nagyúr
Őt vettem meg én is. Amúgy lehet tudom mi a gond. Van egy olyan perk-em, hogy többet bírjon a lovam, de így lassabb. Lehet mikor vásárlás előtt megnézed a ló statjait, akkor nem veszi számításba ezt a perk-et. Így a Tier 4-es ló sebessége 39 volt "papíron", a Tier 5-ös lovam meg 32-es, mikor már megvettem és ránéztem az értékeire. Ez az én teóriám.
[ Szerkesztve ]
-
-
nanofocus
tag
Hali. Nektek is bugos az a küldetés amikor az elején rattauban vagy hol le kell adni a madaras küldetést? Nagy nehezen megtaláltam mind a három fülemülét, erre kifagy a játék ha oda akarom adni a vadásznak őket. Hadd ne mondjam mennyire hiányzik konzolra az 1.3 patch.. Nincs még kint esetleg?
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
-
sheep
addikt
Na végignyomtam. A vége egész megható
Már várom a folytatást.9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
gyimger
őstag
158 óra játékidő után tegnap jutottam el oda, hogy tudom, ki bérli a kunokat és a banditákat. Hát nem akkora durranás. Amit meg ő mondott, remélem, hogy nem igaz.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Peace
nagyúr
Én meg végre megtudtam milyen az, mikor tele vagy zsetonnal. 26k jött össze csak azzal, hogy összes táboros küldetést végignyomtam.
-
-
banana_joe
tag
Hát nekem nem oldotta meg a problémámat az 1.3 konzolon vagyok így ujra várhatok heteket/hónapot. main quest bugolódott be a questions and annswersnél...ha más is e környékén jár inkább olvasson utána h ne buggoljon be neki.
persze a mentésem amit vissza kéne töltenem h jó legyen 4 nappal korábbi...
PSN: bananosjoe84
-
gyimger
őstag
válasz banana_joe #519 üzenetére
Az az, amikor kihallgattad a banditát és Radziggal nem jön be az átvezető videó? Nekem megoldotta, örültem is, mint majom a farkának. Még gyorsan befejezem a főszálat, aztán a következő patch-csel újrakezdem. Ha nagyon nem megy, lehet, hogy érdemes lenne neked is.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz banana_joe #521 üzenetére
Nálam az volt a baj, hogy miután meggyógyítottam a falusiakat és beszéltem a banditával, hiába meséltem el Radzignak a történteket, arra kért, hogy ne menjek, még beszélni akar velem, aztán nem történt semmi. Amikor beszélgetni akartam, az általános opciókat dobta fel. A patch után beszéltem vele és jött az átvezető videó és az új feladat. Elég bosszantó, hogy nálad nem oldotta meg, kérdezz rá pl. Redditen, mi újság máshol.
-
gyimger
őstag
válasz banana_joe #523 üzenetére
A táborban volt, Talmberg mellett. Próbálj beszélni az emberekkel Merhojedben, ott van pl. az a Matthias nevű srác, akivel lehet beszélni a küldetésről.
-
-
gyimger
őstag
Én is a végére értem a főküldetésnek. A kihagyott mellékküldetésekhez szerettem volna hozzálátni, de legalább egyet tudok, amit nem fogok tudni már megoldani a főküldetést követően, úgyhogy ennyiben hagyom és 1.4 után visszatérek. Fura lesz így 176 óra után mással játszani
A vége teljesen nyitott, akár DLC-ben vagy új részben, de folytatva lesz a történet."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
A játék most kezdett el letölteni nekem 26.6 GB-ot. Jézusom...
Találtam egy videót, ezekhez képest szerintem túl nagy a "patch", de ez se semmi. Megyek teljesítményt tesztelni.
Amúgy a frizura-szakáll ezek közül, amiért sikítozott a nép jó ideje."The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
Én se, egy betűvel se, ki is próbáltam, semmivel se jobb. A HD DLC-ket is letöltöttem (9 GB körül) és nem látom úgy, hogy erre szükség lenne. Szép a játék anélkül is, fel kell dobni egy reshade-et és ugyanott vagyunk.
-
gyimger
őstag
Nem tudom, én Rattay-ból indítottam az utolsó küldetést, az a város mindig marhára megakasztja a játékot, és ez még mindig fenn áll.
-
beef
őstag
Sajnos nem egyedi eset, rengeteg fórumot átnéztem és van akinek szénné húzott 7700K-val is vagy 1080ti-n is beesik egy-egy pillanatra. Próbáltam már grafikai beállításokat levenni, cfg file-t szerkesztgetni, de teljesen mindegy. Gyakori az is, hogy az átvezetőkben is 25-30fps, miközben a képen két karakter beszélget egy "kutyaólban", szóval semmi igazán megterhelő nincs a képen.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Probaljatok ki a cpu limites megoldast a nexusrol (illetve itt volt mar linkelve korabban), az -2% nem oldja meg teljesen a jelenseget (mert az akadas akkor van, amikor az osszes mag felugrik 100%-ra), de sokat javit rajta.
-
gyimger
őstag
válasz Piszkos-Fred #543 üzenetére
Az már az előző patch óta nem jött elő, hogy befagy a játék pár másodpercre, azzal nincs bajom. Azzal van bajom, ha valaki azt állítja, hogy nincs benne 30 alá beeső FPS, mert azt nem hiszem el.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Piszkos-Fred #545 üzenetére
Az én konfigommal (lásd cuccoknál) van esélyem folyamatos, 30+ fps játékmenetre, mondjuk közepes beállításokkal? HDD-re telepíteném, mert az SSD-n nincs elég hely. Lassan végzek az ELEX-el, és kéne valami...
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Szőrös
veterán
válasz GypsFulvus2 #546 üzenetére
Jedi elmetrükk: nem akarod ezt a játékot hdd-re telepíteni! Medium beállításokkal talán nem esne be 30 alá.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
beef
őstag
válasz Piszkos-Fred #543 üzenetére
Én próbáltam azt is, semmit nem javított a helyzeten. Egyébként nem GPU hibának tűnik, mert az akadásoknál is 70% körüli terhelésen fut, a CPU nem birkózik meg valami adattal az egyértelmű.
Remélem mielőbb javítják.
Egyébként ezen a videón is jól látható a legvégén mikor befordul a várudvarba, de előtte is néhány pici akadás, miközben vajsimán fut közötte. -
Peace
nagyúr
válasz GypsFulvus2 #546 üzenetére
Nekem talán textúra volt high, többi medium és így ment egész szépen, bár voltak apróbb kis szaggatások. SSD-re volt telepítve. Jött az 1.4-es peccs, de nem engedte telepíteni, mert nem volt hely, így az egészet újratettem HDD-re. Most nem tudom, hogy a HDD vagy az 1.4 segített, de után gyönyörűen simán futott a játék. Mindent átállítottam high-ra és úgy is. Eltűntek a kis szaggatások 40-60 FPS. Rattay-ban, mondjuk nem jártam, mert már csak a játék vége volt hátra, dem ikor 30-40 ember volt a látómezőmben meg a végső összecsapás, akkor is tartotta a 40 feletti értéket végig. Szóval nem tudom, hogy a HDD vagy az új peccs segített, de érezhetően jobban futott. Természetesen a töltési idő az katasztrófa. SSD-vel pár másodperc, HDD-vel 1-1,5 perc is lehet.
A játék maga viszont zseniálisan fenomenálisra sikerült, hihetetlenül élveztem!!!!! Jöhet a második rész! Remélem a játék sikerén felbuzdulva megnégyszereződik a fejlesztő csapat és 2-3 év alatt összekovácsolják!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest