Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Megvettem első kínai órámat Ochstin GQ043B, de már most nem az igazi, 1 nap alatt 1 órát késik....
Első körben az elemre gyanakszom, kitudja mióta megy már stb.
Kiszedtem belőle, Sony sr920sw típusú, de nem tudom, hol tudnék hozzá venni, mert még neten se találok itthon. Esetleg valami más típus jó lenne bele?[ Szerkesztve ]
-
cbrfireblade
aktív tag
Találtam egy jó táblázatot, ami alapján tudtam varta, energizer és duracell elemet rendelni. Ha megjön kíváncsi leszek, elem gondja van-e vagy belenyúltam rögtön egy sz@rba. Pedig utána olvasgattam, itt is és nem írnak rosszakat erről a "márkáról", aztán lehet benéztem....
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz cbrfireblade #13225 üzenetére
a 3 kis "óra" azt sem tudom mire jó....
-
cbrfireblade
aktív tag
válasz cbrfireblade #13225 üzenetére
mégiscsak pontosan jár..... most vagy én állítottam be 1 órával rosszul, vagy "megjavult" miután kiszedtem az elemet és vissza.... de most pontos.
Ami negatív, hogy a másodpercmutató nem pontos, nem a jelre áll. -
cbrfireblade
aktív tag
válasz petipetya #13249 üzenetére
Akkor lehet nem vagyok hülyen és nem én állítottam be 1 órával rosszul hanem tényleg az elem kiszedése tette rendbe, az "újraindítás". De most pontos. Jól berendeltem vagy 3 féle elemet, így jóideig elemre nem lesz gond. Remélem, hogy amit vveszek még órát abba is ilyen elem kell és akkor jó.....
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
[Erről] info, milyen lehet?
Jó ár, csak kérdés, hogy megér-e ennyit is? (porfogónak nem szívesen venném meg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest