Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
Ma akadtam rá a topikra, nagy szerencsémre. Kísérletezős kedvemben vagyok, ezért szeretnék venni valamilyen olcsóbb órát, amit tudok nyüstölni hétköznaponként. Aliexpress-ről nem szívesen rendelnék a hosszú szállítási idő miatt.
Tudnátok ajánlani oldalakat, ahonnan érdemes szétnézni és még véletlenül sem vacak, bóvli terméket küldenek? Nem kell prémium minőség, de azért bírnia kellene az egyszerű hétköznapi viseletet. Max 15 dollárt szánok a vásárlásra.
Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
Naviforce 9028 Brown, ezt néztem ki Gearbesten. Ez mennyire megbízható oldal órák esetén? PayPal-om nincs, a sima kártyás fizetés is biztonságos pl. dispute esetén? Regisztrált légipostával érdemes kérni?
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
senior tag
válasz Mr.Csizmás #6178 üzenetére
Mennyiért adnál túl rajta? Ez a verzió?
-
senior tag
Nem rég átvettem a december 13-án rendelt, majd december 30-án szegedi postára érkezett Naviforce 9028 karórámat. Abszolút minőségi benyomást kelt, a kidolgozása is meglepően jónak tűnik. Az üveg viszont könnyen maszatolódik, valamint a "bőr" szíj is elég büdös, tipikus "kínai termék szaga" van. Nyáron majd kiderül, érdemes-e kicserélni emiatt a szíjat.
Egyébként nagyon tetszik. A barátnőm szerint túl nagy, szerintem nem. Ja még valami: tegnap beállítottam, ma egy kicsit furán mutatta az adott napot: a WED-ből a D betű, míg a THU-ból csak a TH látszott. Nem tudom, én rontottam-e el valamit, mindenesetre ma újra állítottam rajta. Holnap kiderül, ettől megjavult-e.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Gearbest-en milyen minőségi női karórákat érdemes nézni, melyik márkákat? A férfi márkákból már kiműveltem magam, női esetén teljesen tanácstalan vagyok (Barátnőm szeretne rendelni, még mielőtt valaki félreértené)
-
senior tag
Sziasztok!
A barátnőm rendelt végül egy ilyen WeiQin W4836 órát, meg is érkezett. Nagyon meg van vele elégedve, pont olyan, mint a képeken. A csat kicsit hosszú volt, órásnál 400 forintért le lett rövidítve. Ajánlom a hölgyeknek, akár más színben is Szerintem nagyon egyedi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest