Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Churpik
tag
Nekem van Forsining-Winnerem, nem ez a típus persze. Abban automata van, a rotor is forog, legutóbb 45 órát bírt teljes felhúzással. Nem egész egy éve van meg, de szinte alig viseltem, szóval mindennapi viselésről nincs tapasztalatom. Olcsó kínai szerkezet, a neve: DD119.
Érdemes inkább egy kishuszast összegyűjteni és venni egy olyat, amiben NH35 van. Vagy pld. hasonló áron vettem tavaly egy használt Seiko Five-ot 7009A-val.
Nekem ilyen van (Longines paródia):
[Winner Classic Business Watch] -
Churpik
tag
-
dzsi23
addikt
Ha ez az újévi "kígyó" lesz, bajban leszek, hogy ez vagy a "maracuja" legyen...
Ezt csak én dobom ide mellé.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz zoarden #42899 üzenetére
Amikor elkezdtem újra órázni én is néztem ezt az órát. Egy orosz srác mindenfele "galádságot" csinált vele . Az biztos, hogy automata, mert a végén szinte darabokra zúzta és látszott minden.
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #42904 üzenetére
Gumival is ütősek.
Az új verzión
talán kicsiterős lett a minta. Izgalmas, de nem biztos, hogy illene hozzám. Jobb lenne a többihez hasonló, visszafogottabb megoldás. De a színvilág tetszene.[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
Ajjajjjaj bizony.
Na, legalább 1 évet kibír, már megérte. Max leadom vasba. :Đ
Tényleg lesz egy kishuszas, csak már fél éve nincs a balomon semmi, azt gondoltam időt nézni jó lesz. El is viszem azonnal óráshoz, megnézetem vele milyen a bele. hátha tényleg automata.
Songs in the key of X.
Namindegy.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
bigmasterg
addikt
válasz dzsi23 #42910 üzenetére
A render képen egyértelműen jobb volt.
Más:
Ismerősnek tegnap érkezett meg a fehér AD2030-a, arra panaszkodott hogy nem olyan prominensek a hullámok, mint amire számított. Igaz akkor még csak lámpafény alatt látta.
Ezek az ő képei.
Valszeg úgyis én állítom be neki a szíjat, megnézem élőben. De úgy tűnik netes képek alapján, hogy jobbat tesz neki egy surló napfény.Ugyanakkor rendelte, mint amikor én a SM-t (11.11), de az SM még sehol (lehet vám fogja meg). De még az én barnám is úton, amit egy napra rá rendeltem.
-
dzsi23
addikt
válasz bigmasterg #42911 üzenetére
Szerintem ez pont elég a hullámokból, de jah, nem mindegy a megvilágítás.
A 11.11-es 10 rendelésem közül (amiből egyébként csak 1 óra, az is olcsó, a többi apróság, pl. szíj, csat, felhúzótengely, vagy órához nem kapcsolódó dolog) 3 megjött tegnap, pont azok, amiket 11.11-én rendeltem, a 12-15-ei rendelések is európában vannak már, a 16-18-aikak még Kínában.
Redditről:
-
dzsi23
addikt
Kibelezve.
Kuka!
-
Sungoo
addikt
Szerintetek ilyen szíjat lehet találni alin, az AD “monsterre”? Vagy halott ügy?
-
Faresz1976
aktív tag
-
Tarsi88
csendes tag
[link] Ezek az új watchdive-ok azért elég jó vételnek néznek ki. Ez a számlap nekem még jobban bejön mint a SM-é.
Holnap nekem is megjön egy alis rendelés, remélem a Cadisen. -
zoarden
tag
válasz Churpik #42901 üzenetére
ez a paródia kifejezés tetszett!
carr #42898
lehet hogy a visszajelzőnek hibás volt benne a szerkezet és nem húzta rotorról.
Churpik hsz-ével teljesebb a kép illetve ő is javasolta inkább az NH35-ösöket.
Ezt a szerkezetet itthon senki sem szervizeli, vagyis amikor baja lesz vagy csak karbantartást igényelne már, akár több év múlva, gazdasági totálkár lesz, mer tnem éri meg majd másik szerkezetet venni sem.I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
zoarden
tag
válasz Churpik #42902 üzenetére
Ez második látásra is ugyanolyan rettenet mint az első benyomás emlékezete.
Valójában lehetett volna a ködősítés/eredet-narratíva a brand hisztorikus előéletéről a kövekezőképp is:
Ez egy eklektikus zsebóra-beépítés
Az "alany" zsebóra valamikor Mao és a Teng-Sziao-Ping éra között esett ki valami vidéki gyárból, amelyet elfelejtettek bezárni a negyvenes években - olyan rajta a két tokfül.
Szóval ez a valamilyen zsebóra valójában futurisztikus a maga-korából nézve, megelőzve éráját- mert rejtélyes okból holisztikus rejjjtélyességgel mintha imitálna valami bezelt.
Célozván az idő kerekének időutazásnyi csavarodására.
De nem voltak elég bátrak egy zsebórára ilyen izét rakni a maga valójában (búvár-zsebóra ? ) Vagy Marty McFly nem vitte magával a tervezőket elég hosszú időre a jövőbe hogy megjegyezzék az egyes dizájnelemeket.
Esetleg másik narratíva hogy a Nagy Menetelés korszakában az olcsó előállítás miatt nem lett külön alkatrész, így egyben-tokkal préselte ki magából mind a százezer-egymillió darabot a gép.Egy másik archaikus típushoz , azaz egy ennél nagyobb méretű zsebóra tokokhoz való hagyma koronából is volt raktáron néhány millió így adta magát a felhasználás az aktuális ötéves terv időszakában...
nem is folytatom, majd talán Dr.Iver felveszi a történetszál fonalát[ Szerkesztve ]
I want to be what I used to be when I used to want to be what I am now!
-
dzsi23
addikt
válasz Faresz1976 #42916 üzenetére
Mondanám, hogy levélnehezéknek még jó lehet, de az emaileket nem fújja le az asztalról a huzat.
-
driv4r
aktív tag
válasz dzsi23 #42921 üzenetére
Hirtelen ötlet, de talán csinálnék belőle egy homokórát. A tok belsejét ketté kellene osztani két meghajlított fémlemezzel, de passzentosan, hátlaptól zafírig, a kettő egymáshoz legközelebbi pontja adná azt a nyílást, amelyen átperegne a homok a két kamra között. A feltöltést fokozatosan meg lehet oldani a tokcsövön át, utána már csak a mennyiséggel kell játszani, hogy értelmezhető időegység jöjjön ki. Két ponton kell még mechanikai agyusztálás, le kell zárni a tokcsövet, illetve kell egy talapzat, hogy a tok az ‘élén’ álljon, hogy a zafíron át lehessen látni az idő múlását. Ha fúrt tokfül lenne, egy tengelyt alkalmaznék, akörül elfordítva lehetne váltani a teli és az üres kamrák között, egyszer fent, egyszer lent jelleggel, de akkor hosszabb tengelyre van szükség, annak a vége két oszlopra rögzülne, olyan lenne, mint a régi udvari szőnyegporolók. Extra feature lehetne még a fluoreszcens homok alkalmazása.
Vagy hagyni a fenébe az egészet, és inkább egy japános miniatűr / minimalista terráriumot telepíteni bele, pici föld, fadarabkák, moha, fényt kapna felülről zafíron át, párásítást meg a tokcsövön át, és akkor organikus / holisztikus asztaldísznek kell kinevezni, ráadásul a bezel is zöld már. Irodában a csajok biztos nagyon cukinak fogják tartani
-
fakekorom
tag
válasz bigmasterg #42911 üzenetére
"... nem olyan prominensek a hullámok ..."
ez eléggé közismert; csak a homok(dűne) a jó, a fehér és kék nem1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
Faresz1976
aktív tag
válasz dzsi23 #42921 üzenetére
WD is megérkezett ( YT ) az SM féle számlapokkal.
[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Alpachino
veterán
válasz Faresz1976 #42924 üzenetére
80000huf-ról indul holnaptól.
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
carr
őstag
Egyébként teljesen eltaláltad. Szerettem volna egy oco kici ólát ami automata és csibtvaz.
Illetve amit Churpik is mond hasznos. Azt hiszem ezt most benyelem. januárban vagy hold újévkor veszek egy minőségibb kishuszazst.Közben találtam ezt.
[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
bajnokpityu
félisten
-
driv4r
aktív tag
válasz Faresz1976 #42924 üzenetére
Norvégok is koppintják az SM-et, már vagy 2-3 éve kísérleteznek vele, de még mindig nem tökéletes az homage.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest