Új hozzászólás Aktív témák

  • Azie

    őstag

    válasz Fr@nkieWilde #9206 üzenetére

    Szívesen: az első mondatod: Itt van egy lista (a sok közül), melyek a nők által kedvelt top 5 férfi parfüm aromákat tartalmazza.

    A nők (elég tág csoport) által kedvelt top5 (???) - nem érzed, hogy ez olyan, mintha azt mondanám, hogy a férfiak által kedvelt top 5 autómárka kényelmi funkcióit tartalmazza? Egy annyira szubjektív dolognál, mint az illat deklarálni nemhogy 5 típusú parfümöt, de 5 jegyet? :))))

    A cikk első mondata: Sokféle toplista létezik, ahol aszerint rangsorolják a férfi parfümöket, hogy melyek tetszenek legjobban a nők számára. Összetevőik között az alábbi öt aroma az uralkodó.

    Itt már nem is csak egy, de sok toplista ismeretlen eredményeiről beszélünk. Még izgalmasabb. :)

    Az ajánlataid nem tudom kire vonatkoznak, de azokkal kapcsolatban nem tudom mi volt a gondod a kommenttel, leírtam az én tapasztalatom a versacéról, a többiről meg nem, mert nem ismerem őket, hanem hozzáírtam, amit ismerek és jól visszaadja az említett jegyet.

    Ettől függetlenül tartom, hogy nettó baromság a cikk, mert az alapján választani parfümöt, hogy milyen jegyek vannak a top5ben (még ha mérvadó lenne is), hát baromság. A cikk alapján vegyél egy citrusos cédrusos borsos illatot és te leszel a helyi donhuán.

    "A férfiakkal ellentétben ugyanis a nők szeretik azokat az illatokat, amelyekhez a frissességet és a tisztaságot párosítják, legyen az akár a frissen mosott ruha vagy a frissen megszegett kenyér illata."

    -> a férfiak a büdös izzadtságszagot és a szennyest és penészes főzelék szagát szeretik. o.O

    Ez a széles koronájú, tűlevelű fa elsősorban éppen arról ismert, hogy parfümök készítéséhez használják.
    A cédrust elsősorban a szú és molymentessége miatt használják, hajókhoz és bútorokhoz, épületekhez. :)

    "Believe in the ideal, not the idol." - Serra

Új hozzászólás Aktív témák