Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz pekoka #81009 üzenetére

    Vagy ott volt pl Hunyadi Attila aki nagyon beleélő ragadozós cikkeket írt. Ami egy idő után már ismétlődni kezdett mikor 100. alkalommal lement a dunai kövezésekre és mártogatva , pergetve , csónakból aprította a süllőt, harcsát , csukát, balint stb és a Balatonon éjszaka a süllőket akkor már sokszor a régi cikkeiből jöttek elő sztorik. Nyilván egy idő után ezek a dolgok már ismétlődnek egy egy pecán. Valaki elolvassa ez a könyvét [link] akkor nagyjából tudja mit akart ez az ember elmondani a horgászatról. :) A többi csak töltelék millió cikkben és részben ismétlése ennek, vagy más módon megírása .

    Persze valamiből meg kellett élni és kellett valamit írni annak is aki akkor vett a kezébe először Mahort. De már nehéz volt korszakalkotó újdonságokkal előállni.

    Vagy egy ma kezdő süllős elolvassa ezt a Bokor könyvet és még néhány másik könyvét [link] akkor ha megy lemegy a tópartra vagy folyópartra 2022 telén ugyanígy viselkedik ma is a süllő. Aztán lehet ezt cifrázni de a lényeget már felfedezték és meg is írták egy ideje a süllők nem változtak azóta se továbbra se az iszapban dagonyáznak stb. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák