Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz Sungoo #64785 üzenetére

    Így elsején, ja... :D

    ---

    Sziszi kajáját Pesten a Duplakukacban (Köki mellett) lehet kapni, én is szoktam venni. A két keszeges tényleg nagyon jó kaja, nincsenek agyon aromázva. Meg van valami nagy szemű sárga, na az is baba ha kárász-ponty a célhal meleg(ebb) vízben.

    ---
    Haver tegnapelőtt nagyon pontyot akart fogni, elmentünk Gyálra, persze betlizett szegény. :N Én meg kárászoztam egy jó methoddal, pici kosár, Aqua uni, mini pelletek, és kipróbáltam a mono előke + szakáll nélküli horog + csalitüske fonott zsinóron szerkót, ami kompatibilis a versenyszabályzattal, és azt kell mondjam, nem tudom eddig miért nem így használtam ezt a módszert. :K A mono előke még ha vékony akkor se gubancolódik, de mivel a tüske fonottra van kötve a csali szépen szabadon mozog. Jó kis pörgős peca volt, néha kell ilyen is. :)
    Ha lesz időm akkor meg ma kiszaladok a Dunára, összekotyvasztottam 10 liter kaját, szívem szerint úszóznék, de lusti vagyok, elsőre marad a feeder, aztán möglássuk. :))A víz minimálisan árad, és tegnap délután elérte, sőt meg is haladta a mágikus 10 fokot. Hurrá. :)

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák