Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz Interceptor #54198 üzenetére

    Nekem már UL. A light nálam a 30 grammos. :) Van még mit finomítani a cuccomon.

    Busák kerüljenek, rengeteg van belőle . Most forgattak néhány busás videót feedermesterek remélem rákapnak az emberek a horgászatára és ritkítják egy kicsit az állományt.

    Esti , éjszakai wobblerezésnél főleg a Dunán a harcsa mindig benne van a játékban. Elég gyakori úgy vettem észre. Főleg a szeptember -október olyankor zabálnak télire már de még felszíni wobblerekkel lehet horgászni . Próbáld ki a Dunán azt az időszakat harcsapergetésre este naplemente előtt , és sötétben maradni. Biztos, hogy lesz jóval nagyobb mint 2-3 kilós előbb utóbb. De ha rám hallgatsz oda ne a 4-21-es bottal menj . Hacsak nem szeretsz új tekercs fonott zsinórt venni , vagy új botot.

    Csaliméret írtam lefelé azért súlyban is méretben is 5 gramm alá 5 centi alá nem megyek, talán twisterben van néhány egész pici nem tudom hány centisek, kis körömvillantók de ritkán használom. Viszont felfelé csaliméretben ha célzottan harcsázok akkor szoktam olyan wobblerekkel is, hogy a Dunán az 50-100 botra húzósabb vízen nem lehet felrakni. Akkor jön el az 50-200 grammos ideje. :) De ilyen harcsázó wobblerekkel is nem egy süllőt fogtam már csak néztem mit akart ez a kis 80 dekás süllő ezzel a böszme wobblerrel ami fele akkora volt mint ő. Akkora horgok rajta mint a süllő feje aztán odavert neki. Éhes akkor képes a süllő is ilyesmire. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák