Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz Spoon16 #48314 üzenetére

    Nekem szinte mindenfajta Master Class van, pickertől Distance feederig. A pickernek és a 3,9m-es Master Class feedernek csereszabatosak a spiccei, annyi hogy a pickeré kissé keményebb, a feederé lágyabb. Nekem a tiszta szivacsnyelű, előző szériás feeder van, ennek jók a spiccei a pickerhez. Sajnos ehhez sem nagyon lehet kapni,
    Egyszer írtam az Eurostarnak, leírtam milyen botjaim vannak tőlük, és megkérdeztem melyikhez lehet spiccet rendelni. Azt írták, még sorozaton belül is változik a gyártó időnként, szóval lehetetlen dolog rendelni, próbálgatni kell.
    Viszont ha bemész egy horgászboltba, beviszed az utólsó tagot, amibe a spicc megy, jó eséllyel találsz bele, ha picit szorul az nem baj, bele lehet csiszolni. Én már szinte mindegyik feederemhez tudtam spiccet turkálni, sőt mivel van vagy 10 feederbotom, az őszi elrakásnál próbálgattam, találtam egyezőket: Pl Cormoran Speciland és a Döme Master Carp spiccek kompatibilisek, Azt hiszem a Rubin Match+Feeder spiccek jók voltak az Eurostar feederhez, és pickerhez, csak pár centivel hosszabbak.
    Szóval utólsó tag, pecabolt, és guberálni! :D

    Szerk: Ha valakit esetleg érdekel, Pecapláza napi akcióban van Tanaka bolo, az 5m-es 10e. alatt van. Én rendeltem egy 6m-est, 15-éert. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák