Új hozzászólás Aktív témák

  • Interceptor

    addikt

    Hello,

    Lenne egy kérdésem. Szürkülettől szoktam mostanában horgászni a Dunán általában péntek/szombat éjszakába nyúlóan. Általában 2-3 kis süllő szokott jönni meg néhány kapás. Az Újpesti Öbölben ilyen 10dkg körüli kis apróságok jönnek(mindig), az Öböl bejárat mellett ami már inkább a főfolyamhoz tartozó rész, ott 20-30 dkg körüliek, tehát valamivel nagyobbak. Ha esetleg kijjebb mennék még inkább a főfolyam felé akkor lehet még ennél is nagyobbakat találnék? :DDD Kijjebb már elég nagy húzása van a víznek és arra felé már nem nagyon horgásznak, ezért meg kellene találni a jó helyet, ami sok időbe kerülhet. Persze az említett helyeken is jöhet nagyobb(az elmondások szerint) csak úgy tűnik erre nagyon kicsi az esély.

    Másik, bár inkább költői kérdés, hogy tényleg akkora bocskoros suttyók az átlag magyar horgászok, hogy képesek egymás mellé kiülni fenekezni mint a madarak, mert pár napja fogott ott valaki egy állítólag 70kg-os harcsát? :D Tegnap is folyamatosan csörögtek ott mint a b@rom meg lámpáztak, dobálni esélytelen ott egy másik pergető szerint mert "elhajtanak", úgy hogy át sem mentem oda.
    Kiakarnám próbálni azt a részt éjszaka is mert több arra a harcsa, mint ott ahol én szoktam dobálni. Egyik fenekező nekiállt pergetni és fogott valami nagyobb egy szerintem 10 feletti harcsát, sokáig fárasztotta, elején leszaladt vagy 20 métert a hal, pont ráláttam mert valahol előttem állt meg, nagyokat csobbant és forgolódott a víz tetején, elég durva volt :D Néhány balint fogtam már azon a részen korábban nappali időszakban nyár elején mikor még több időm volt lejárni, akkor mindig üres volt a hely.

    [ Szerkesztve ]

    Nem kell drága gép, csak játékra kell

Új hozzászólás Aktív témák