Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz vendingo #40776 üzenetére

    Tippem nincsen, ugyanakkor pont azon filózok már egy ideje, hogyan lehetne házilag ilyesmit barkácsolni. A kiindulási alap egy menetes szár lenne. Az egyik végére menne egy szabvány menetes fej, ebbe menne a bottartó (vagy akár haltartó). Alulra meg valahogy ki kellene találni egy olyan "rendszert", amivel könnyen, de szilárdan biztosítható lenne az egész. A menetes szár adná magát, hogy egy-egy anya, meg egy-egy nagyobb alátét, csak valahogy két padlódeszka között át is kell dugni ezt a menetes szárat, és mivel felül fixen van a bottartó menete, ezért csak "átdugni" lehetne a deszkák közötti résen (ami vagy van, vagy nincs...), no meg utána alulról, a deszkák alól kellene újra feltenni az alátétet meg az alsó anyát, ami max a stég szélén oldható meg (bár jellemzően ide teszi az ember a tartót, de ez akkor is kényelmetlen). Mórickarajz, hogy miről is hadoválok:

    Bal oldalt, mire is gondoltam, jobbra pedig, hogy hogyan rögzülne. Lehet kipróbálom majd, egy-két ezer forintból megvan, a magassága pedig a menetes szárból adódóan közel 1 métertől pár centiméterig bármennyi lehet.

    ---

    Közben elkészültem holnapra, három fajta etetőt kevertem, két olyat, amivel már fogtam, meg egy harmadik, számorma új "tesztkaját", a Feedermania Extreme Fish, méregzöld, mint a nyári fű, meg jó halas, kíváncsi vagyok, megmozgatja-e a halak fantáziáját.

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák