Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steady74

    Topikgazda

    válasz tween #39964 üzenetére

    Nem, nem kell szesz a csapat elviselésehez. Nem is kötelező elem a közös pecán. Ha nem lenne se hiányozna. Ha van, a korábban emlitett mennyiség jól esik, vagy nem zavar, többet nem innék mert nem tudnék pecázni.

    Elkezdtem engedelmetekkel szervezni a fórumpecát a megbeszélt helyre és időre. Levelezésem a nyitó postja lesz majd a topiknak, ha FireFox megnyitja:

    Tisztelt Csapó Gergely Úr,

    Az egyik legnagyobb internetes közösség horgászfórumának tagjaival minden évben két alkalommal baráti horgásztalálkozót szoktunk tartani kb. 10-15 fővel. Ennek keretén belül egy napot együtt horgászunk, tapasztalatot cserélünk.

    Idén áprilisban lesz az első ilyen közös horgászat, amely szervezését magamra vállaltam. Az Önök tavát szeretnénk a találkozó helyszínéül választani. Ezzel kapcsolatban szeretném megtudni, hogy van-e arra lehetőség, hogy egymás mellett tudjunk napijegyes horgászként leülni az Önök segítségével, támogatásával? Továbbbá szeretném megtudni, hogy arra van-e lehetőség, hogy a napijegyeket akár előre utalással, akár a tóparton megvásárolva tudjuk megoldani?

    Szeretnén elmondani, hogy ez a baráti társaság minden esetben csöndben, kulturált módon, mások zavarása nélkül szokott együtt pecázni, ahol tényleg a közös, baráti horgászat a cél.

    Bízom benne, hogy sikerül az Önök gyönyörű környezetben fekvő taván megszervezni az áprilisi horgászatunkat, és segítenek a napijegyek rugalmaa megvásárlásanak kérdésében, tekintettel arra, hogy Zalaegerszegről, Pécsről, Szegedről, Nyíregyházáról is jönnek.

    Várom megtisztelő válaszukat,

    A válasz:

    Kérésének úgy gondoljuk, hogy nincs akadálya, szívesen látjuk a napijegyes horgászokat tavunkon. 10-15 fő esetén az egymás melletti horgászat is megoldható, a napijegyek árát előre utalással is fizethetik. Ebben az esetben előre kellenek majd a horgászok adatai, állami jegyüknek a számai. Április 1-jén és 15-én nagy valószínűséggel horgászversenyek lesznek a tavunkon, ezért kérem ne ezt az időpontot válasszák. Időpont egyeztetéssel kapcsolatban, illetve bármilyen kérdéssel kapcsolatban keressen bizalommal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák